Pieni pettymys: L’Oréal Paris Rare Flowers Makeup Removal Cream

*Sis. mainoslinkin

Aina silloin tällöin ilmestyy kosmetiikkatuotteita, jotka nousevat puheeksi niin monen lukijan toimesta niin useaan otteeseen, että lopulta niistä on jo senkin vuoksi aivan pakko postata.

Yksi tällainen tuote on ollut L’Oréal Paris -merkin uudehko Rare Flowers Makeup Removal Cream -puhdistusvoide, josta juoruilu alkoi jo ennen kuin tuote oli edes ilmestynyt Suomessa myyntiin ja jota aloin kuulopuheiden vuoksi odottaa aivan suunnattomasti.

 Loreal Paris Skin Expert Rare Flowers Makeup Removal Cream

Homma alkoi siitä, että muutama lukijani mainitsi myyntiin tuloillaan olevan Rare Flowers Makeup Removal Cream -puhdistusvoiteen olevan balmimainen, iholle suorastaan sulava puhdistusvoide, jollainen esimerkiksi Cliniquella ja Biothermilla oli ollut jo pidemmän aikaa myynnissä. Uutuustuotteesta oli saatu vihiä mm.  merkin omilta myyjiltä, jotka kuulemma intoilivat kyseessä olevan aivan mahtavan tuotteen.

Odotin innosta piukeana, että saisin tuotteen käsiini ja pääsisin testaamaan sitä. Olisihan se nyt ihan mieletöntä, että joku länsimaalainen, edullinen merkki olisi vihdoin tajunnut ottaa balmimaisen, iholle hierottaessa öljymäiseksi sulavan puhdistustuotteen myyntiin!

Sain tuotteen L’Oréalilta blogitestiin ja hihkuin innosta avatessani sen ensimmäisellä iltapesukerralla. Riemuni vaihtui kuitenkin nopeasti suupielet alaspäin väkisinkin kääntävään pettymykseen tajutessani, ettei tuote ollutkaan sellainen, millainen moni oli etukäteen spekuloinut sen olevan.

 Loreal Paris Skin Expert Rare Flowers Makeup Removal Cream

Meikinpoistovoiteen nimellä kulkeva tuote oli ihan tavallinen voidemainen meikinpoistotuote, jonka purkkiin pakattu koostumus oli sen nimen mukaisesti täyteläistä voidetta eikä mitään iholle sulavaa balmia. Kiinteät, balmimaiset tuotteet ovat olleet minusta käteviä siinä mielessä, että niiden iholla öljymäiseksi sulava koostumus on sopinut tavallisesti myös silmämeikin poistoon, mutta L’Oréalin meikinpuhdistusvoiteen pakkaustekstit tuottivat minulle heti pettymyksen: niissä mainittiin ihan erityisesti, ettei tuotetta suositella käytettäväksi silmänympärysiholla.

(Enkä muuten suosittele kokeilemaan käyttöohjeiden uhmaamista: tuote ei todellakaan ole mikään miellyttävä vaihtoehto silmämeikin puhdistusyrityksiin!)

 Loreal Paris Skin Expert Rare Flowers Makeup Removal Cream

Meikinpoistovoiteeksi Rare Flowers Makeup Removal Cream oli minusta ihan hyvää tavaraa lopputuloksen kannalta, mutta en ihan suoraan toisaalta kuitenkaan ymmärtänyt sitä.

L’Oréalin meikinpuhdistusvoiteen täyteläisestä koostumuksesta teki kätevän se, ettei sitä oltu tarkoitettu huuhdottavaksi iholta vedellä vaan pyyhittäväksi pois kasvoilta vanulapulla. Näin ollen se siis kuulostaa aivan loistavalta tuotteelta kuivemman ja vettä mielellään välttelevän ihon puhdistuksessa tai juoksevan veden ääreltä pois reissattaessa, mutta hommassa on silti pieni mutta: tuote nimittäin kuuluu kuitenkin levittää kostutetulle iholle.

 Loreal Paris Skin Expert Rare Flowers Makeup Removal Cream

Tällaisellekin tuotekoostumukselle löytyy varmasti faninsa, mutta tämä oli pitkästä aikaa sellainen tuote, jonka optimaalista kohderyhmää minun oli todella hankalaa profiloida mielessäni. Tuote oli toki voidemainen, mutta ei minusta niin täyteläinen, että sitä olisi tarvinnut pakata avonaiseen purkkiin, josta sitä täytyy kouraista käsin. Ja jos kasvot täytyy kuitenkin kostuttaa ennen tämän käyttöä, niin eikö ole jo hieman se ja sama, että tuote poistetaan iholta vain vanulapulla pyyhkien? Oikeastaan vanulapun käyttö tässä vaiheessa tuntui jo vähän jopa ärsyttävältä jutulta varsinkin, kun tuotteen käyttö vaatii sitten kuitenkin erillistä silmämeikinpoistoainetta. Jotenkin en vain löytänyt tästä sitä juttua!

Mitä tuotteen iholle jättämään lopputulokseen tulee, niin se oli minusta hyvä. Puhdistusvoide poisti kasvoilta hyvin meikin, se pyyhkiytyi iholta vaivatta pois vanulla ja kasvoille jäi sen jäljiltä puhdas tunne. Lopputuloksen puolesta tuote siis toimi varsinkin tällaisella hieman kuivuuteen taipuvaisella iholla, mutta jäin lähinnä ihmettelemään entisillä kosmetiikkamyyjän aivoillani, että kenelle ja minkälaisiin tarpeisiin minä tätä oikein myisin?

*L’Oréal Paris Rare Flowers Makeup Removal Cream löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

 Loreal Paris Skin Expert Rare Flowers Makeup Removal Cream

Kuulisin mielelläni teidän ajatuksianne tästä L’Oréal Paris Rare Flowers Makeup Removal Cream -meikinpoistovoiteesta!

7 kommenttia artikkeliin ”Pieni pettymys: L’Oréal Paris Rare Flowers Makeup Removal Cream”

 1. Jaah.. mä mietin et vois kokeilla, kunhan on tarve, mutta meh. Tykkään nykysestä ratkastani, eli kookosöljyllä liottaa meikit pois ja suihkuun. Käyn iltasin suihkussa, koska tykkään nukkua pitempään. Jos jostain syystä en käy illalla, sitten pesen kookosöljyn vedellä ja sotten viimeistelen toisella putsarilla. Suihkussa yleensä lähtee kaikki hyvin, mutta toisinaan tarvii apua. Tämmöinen kaksoispuhdistuksen ensimmäisen osan puolikas, ei kuulosta hyvältä.

  Vastaa
 2. Mä vähän petyin tässä siihen, ettei tämä huuhdoudu iholta vedellä pois, kuten esim. se Cliniquen balmi. Yritän välttää iholla mekaanista hankausta, kasvo- ja misellivedet voin levittää vanulapulla eikä iho ole siitä moksikaan ( kunhan olen hellävarainen ) mutta sitten taas puhdistusaineiden kanssa puleeraaminen vanulapulla saa ihoni helposti niskoittelemaan :/

  Vastaa
 3. Oletko kokeillut the body shopin camomile sumptuous cleansing butteria? Se on purkissa kovaa mutta sulaa kasvoille levittäessä ihanasti ja sulattaa mennessään kaiken meikin silmämeikiä myöten! Ehdottomasti paras meikinpoistoaine jota olen koskaan kokeillut eikä kuivata ihoa ollenkaan! Huuhtoutuu myös helposti pois!

  Vastaa
 4. Minä olen se joka tästä sinulle intoili sen Herbina-postauksen yhteydessä. Yksi asia pisti tekstissäsi silmiini. Käytät tuotetta kostealle iholle ja pyyhit pois? Täytyy myöntää, että itse en edes lukenut käyttöohjeita 😀 olin niin innoissani kun tuote oli vihdoin ilmestynyt Lorkun pisteelle ja konsulentti hehkutti tätä minulle. Hän nimenomaan neuvoi hieromaan tuotetta kuivalle iholle ja kehui kuinka hyvin silmämeikki liukenee. Olin myyty 😀 En ole siis käyttänyt tuotetta sinun tavoin (tai ohjeiden mukaan) kostealle iholle. Olen myös aina huuhdellut tuotteen pois ja käyttänyt lisäksi puhdistusgeeliä. En tiedä onko tällä vaikutusta lopputulokseen, mutta kokeilen tänä iltana tuota sinun tapaasi 🙂

  Kuitenkin, myönnän pettyneeni tähän. Odotukseni olivat niin korkealla sen ”balmin” suhteen.
  Silmämeikki ei lähde kunnolla, vaan lopputuloksena harmaat pandasilmät, jos silmissä on muuta kuin pelkkää ripsaria.. homma täytyy toistaa pariin otteeseen, jotta lopputulos on hyvä. Kehno tuote siihen tarkoitukseen siis. Purkki on myös epähygieeninen ja kömpelö pakkausvaihtoehto. Tuubi olisi ajanut asian paremmin. Käyttelen purkin kuitenkin loppuun, mutta uutta en varmasti tule ostamaan.

  Vastaa
  • Muistaakseni ekalla kerralla en lukenut käyttöohjeita ollenkaan ja aloin hieroa kuivalle iholle ja hangata silmämeikkiäkin pois ja yritin jopa huuhdella vedellä puhtaaksi, eli vedin kaiken väärin ja mietin, että ei oikein toimi. Kaikkia tapoja tosiaan siis kokeiltu, mutta ei tullut kyllä lempparia tästä nyt. Mielenkiintoinen tuote kuitenkin kokeilla! 🙂

   Vastaa
 5. Ostin kans tämän tuotteen kun menin kyselemään kaupasta onko jotain vaihtoehtoa saatavilla kaksoispuhdistusta varten. Myyjä sanoi itse käyttävänsä tätä ja suositteli jopa rasvaiselle sekaiholle. Sain samanlaiset ohjeet hieroa voidetta kuivalle iholle ja sitten huuhdella tuote vedellä. Kuulemma silmämeikki lähtisi myös.
  Ihoni tykkää kyllä kaksoispuhdistuksesta mutta silmämeikki ei tällä lähde kokonaan. Tuote on sinänsä ok ja sopii ehkä talvella käyttöön täyteläisyytensä takia. Hyvä jos ei käytä silmämeikkiä. Purkki on kyllä kömpelö.
  Tykästyin kaksoispuhdistuksrsta mutta seuraavaksi aion kokeilla kicks in öljyä.

  Vastaa
  • Aika jännää, että myyjä neuvoi puhdistamaan myös silmämeikin tällä, vaikka pakkauksessa nimenomaan sanotaan, ettei sovi siihen. Itselläni lähinnä kirveli eikä tuntunut mukavalta (eikä toiminutkaan edes) silmämeikin puhdistuksessa, joten en suosittelisi siihen.

   Kicksin öljylle kuitenkin suuret suositukset! 🙂

   Vastaa

Jätä kommentti