Uusi suosikki: Edullinen apu tummille silmänalusille!

Olen monesti sanonut, että mitä tulee meikkipohjatuotteisiin (meikkivoiteet, puuterit, peiteaineet…) ovat ne usein vain parempia selektiivisillä merkeillä ja että jos johonkin meikkituotteeseen tahtoo satsata, kannattaa se ehdottomasti olla joku tuon kategorian tuotteista.
Koska kosmetiikkateollisuus on viimevuosina tehnyt melkoisia harppauksia eteenpäin taitaa minun olla aika pyörtää sanani ihan täysin. Olen aiemmin tehnyt pieniä myönnytyksiä muutamien tuotteiden kohdalla ja edullisempien meikkipohjatuotteiden puolelta löytyy nykyään niin paljon hyviä tuotteita, että ne todellakin vetävät jo vertoja arvokkaammille kilpailijoilleen.

Kehuin teille aikoinaan Lumenen tummille silmänalusille tarkoitettua peiteainetta ja merkin uudistettua sen en voi kuin suitsuttaa sille lisää kehuja.

Minulle ideaali silmänalusille tarkoitettu peiteaine levittyy hyvin, on sopivan nestemäinen jottei se näytä liian kuivalta mutta kuitenkin kestää silmänalusilla hyvin karkaamatta juonteisiin. Taisin juuri kuvailla useimman meistä unelman ja tiedän, että tuollaisten tuotteiden löytäminen on vaikeaa. Tällä hetkellä suosikkejani ja nuo kriteerit täyttäviä peitaineita ovat olleet Diorin Nude -peiteaine sekä Oriflamen The One IlluSkin Concealer. (Esimerkiksi paljon kehutut Lancomen Effacernes ja Helena Rubinsteinin Magic Concealer ovat liian kuivia silmänalusilleni tehden niistä nopeasti vaan ryppyisen ja kuivan näköiset.)
Nyt näiden suosikkieni joukkoon liittyy myös uudistettu Lumenen Beauty Base Under Eye Concealer -peiteaine.

Omat silmänaluseni ovat tummat ja aina lilahtavan sinertävät. Tässä kuvassa niille on taidettu jo sipaista ohut kerros meikkipohjaa, joka riittää kasvojeni muulle iholle, mutta silmänalusilleni se ei vaan millään riitä. Ne nyt vaan näyttävät väsyineiltä aina.
Lumenen peiteaineella päästään kuitenkin erittäi mukaviin tuloksiin. Vasemmalla näkyvässä silmässä ei vielä ole peiteainetta, oikealla peiteainetta on puolestaan phuena kerroksena.
Tässä kuvassa peiteainetta on lisattynä oikealle toinenkin ohut kerros…
…ja tässä siitä ovat päässeet nauttimaan molemmat silmänaluset. Melkoisen vakuuttava lopputulos, etten sanoisi!
Pidän tässä peiteaineessa aivan erityisesti siitä, kuinka se neutralisoi sinertävyyttä tehokkaasti, mutta näyttää silti ohuelta kevyeltä silmänalusilla. Sävystä onkin tehty optimaalinen juuri silmänalusten tummuuden neutralisointiin.
Se myös pysyy hyvänä läpi päivän (puuteroin sen varmuuden vuoksi kuitenkin kevyesti) eikä kuitenkaan näytä liian kuivakalta piirtäen siten esiin ylimääräisiä silmänympärysjuonteita.
Sinisyyttä poistaittava sävy sopii loistavasti myös vaalealle iholleni olematta yhtään liian tumma.
Tämä tuote on pyörinyt meikkipussissani viime viikot ahkerasti päästen päivittäiseen käyttöön ja voin sanoa, etten taida enää edes investoida kalliimpaan Diorin Nude-peiteaineeseen kun kerran kotimaisen yhtiön valikoimista löytyy näin loistava tuote!
Lumenen tummille silmänalusille tarkoitettua peiteainetta on saatavissa yhdessä, useimmille suomalaisille sopivissa sävyssä ja sillä on hintaa noin 12,90 euroa.
Oletteko te kokeilleet tätä loistavaa peiteainetta? Kenellä muulla on ikuiset tummat silmänaluset riesanaan?

44 kommenttia artikkeliin ”Uusi suosikki: Edullinen apu tummille silmänalusille!”

 1. Mulla on toi meikkipussissa, uudistunutta versiota en oo kokeillut. Tykkään kun toi neutralisoi hyvin ja tuo kans valoa. 🙂

  • Vanhastakin pidin enkä ole itseasiassa verrannut näitä kahta rinnakkain koskaan, eli voi olla, että olen vaan unohtanut vanhankin olleen näin loistava (hyväksi sen kuitenkin muistan). 🙂

 2. En ole Lumenea kokeillut, mutta pitänee käydä katsastamassa. Hyvä peiteaine tuntuu olevan ikuisesti haussa, kun iho ehtii aina vähän muuttua ja peiteainetarpeetkin siinä samalla.

  Voisin ehkä tässä yhteydessä vinkata NYXin HD Concealerista, joka on itselleni ollut myönteinen yllätys edullisten peiteaineiden kategoriassa. Ja siitä löytyy vielä extravaalea sävykin! Levittyy helposti, eikä ole puuteroinnin jälkeen jämähtänyt juonteisiin. Ei ehkä kaikkein kermaisin mahdollinen koostumukseltaan, mutta mukavan ohutta ja jotenkin keveää iholla.

 3. Mulla on se vanhempi versio tästä tuotteesta ja olen kyllä tykännyt! 🙂 Osaatko sanoa, onko tässä uudessa paketissa olevassa peitevoiteessa jotain eroa verrattuna siihen vanhempaan? Entä käytätkö jotain neutraloivaa puuteria siinä päällä vai ihan "tavallista puuteria"? 🙂

  • Pakko sanoa, etten ole verrannut näitä kahta rinnakkain eli en osaa sanoa, onko muutosta tapahtunut missä tarkalleen. :/ Ja itse käytän ihan tavallista läpikuultavaa puuteria. 🙂

 4. Täällä ilmoittautuu yksi tummista silmänalusista kärsivä. Kiitos peittarivinkistä! 🙂 Olen kokeillut varmaan miljoonaa ainetta halvoista kalliimpiin, mutta aina päädyn yhteen ja samaan: Maybellinen fit me. Lumenen sinisessä purnukassa ollut nestemmäinen peittari oli kans aika hyvä (joku vanhempi tuote?). Oon huomannut ajan kanssa, että peiteaineen sävy on ihan älyttömän tärkeä juttu. Jos joku niin sen pitää olla ihan nappi, koska vaikka peittari olisi kuinka "jähmeää", niin ei auta jos sävy on väärä. Ihmisillä on niin erisävyiset ihot, että tarpeet on erilaiset. Joillekin tuntuu toimivan keltaisemmat ja joillekin oranssimmat peittarit.

  • Tuo on totta, että hieman tosiaan vaihtelee, kellä mikäkin toimii parhaiten. Toisilla silmänaluset ovat sinisemmät, toisilla violetimmat ja toisilla jopa vihertäväänkin taittavat.

 5. Mullakin on aina tummat silmänaluset. Ei auta veden lipittäminen tai kellon ympäri nukkuminen, silmänaluset pysyy!

 6. Oisit tehnyt niin, että laitat vain toiseen silmään molemmat kerrokset ja jättäny toisen ilman. Saisi hieman selvemmän kuva 🙂

  • No eikös tuossa yksi kuva ollut juuri niin tehty. Molemmilla silmänalusilla vain ohut kerros meikkipohjaa, eli siitä saa hyvinkin käsityksen siitä, mikä on juuri sen peiteaineen tuoma lisä.

 7. Tiedätkö onko tuote muuttunut uudistuksen myötä vai onko vain paketti vaihdettu? Minulla on todella tummat ja siniset silmäaluset (on joskus kysytty jopa olenko saanut turpaani), joten toimivat tuotteet kiinnostavat. 🙂 Tuo edeltävä koostumus ei vain minulla toiminut ollenkaan eikä mielestäni peittänyt oikeastaan ollenkaan, joten en tiedä kannattaisiko minun testata uusi versio vai ei.

 8. Jep, loistava tuote! Aina tummat silmänaluset teki mitä teki, tällä saa peitettyä hyvin ja näyttää virkeältä.

 9. Tätä pitää kokeilla! Lumenen silmämeikin pohjustaja on muuten kanssa ihan älyttömän hyvä jos kärsii rasvoittuvista luomista (meikki pakkautuu luomivakoon). Vanha loppui ja ostin uudeksi vuodeksi uudistetun version ja huh hei! Meikki pysy koko päivän/yön!

 10. Oi ja voi!
  Just ehdin ostaa uuden purkin Diorin Nudea…
  No, joskus vuoden päästä, kunhan se loppuu, täytyy muistaa tämä Lumenen versio!

 11. Edellinen versio vakuutti mut tummien silmänaluset peittokyvyllään kyllä parhaiten ikinä. Se vaan sai silmät vuotamaan ja kutisemaan todella ikävästi. Onkohan tässä uudessa sama ärsyttävä ainesosa vai uskallanko kokeilla? Muuta kukkarolle sopivaa ja yhtä hyvin peittävää ja valoa tuovaa en oo löytäny.

 12. Kiitos vinkistä, tämä menee ostoslistalle! Itse olen tykännyt garnierin roll-onista (alkoi vuotamaan sieltä rullan alta ja sottasi joten meni vaihtoon) Maybellinen fit me on erinomainen edelleen ja todella riittoisa minun käytölläni, sitä voi käyttää myös punaisiin nenänpieliin. Nyt on käytössä max factorin colour corrector for under eyes-kynä ja se on kyl kätevä käyttää. Mut sävy on liian vaalea ja ei peitä niin hyvin kiin maybelline, on myös kuivempi ja vaatii sävyn vuoksi ehdottomasti puuteroinnin ellei halua näyttää pandalta.

 13. On tummat silmänaluset olleet aina ja aina olen luottanut Blascoon. Sain kuitenkin Lumenelta tämän tuotteen testiin ja kumman paljon on luomilleni eksynyt. On todella hyvä ja hintakin on todella kohdillaan. Lumene se vaan parantaa ja parantaa. <3

 14. Mulla ei ole aiemmin ollut edes vastaavaa tuotetta, mutta juuri edellisviikolla ostin tämän Lumenen ja olen ollut kyllä erittäin tyytyväinen 🙂 ei siis vertailupohjaa, mutta ilmeisen hyvä tuuri kävi.. Jopa mun poikaystävä ekan käyttökerran jälkeen sanoi mun näyttäneen sinä päivänä erityisen hyvältä :'D Aion testata tuota Oriflamenkin tuotetta, samoin kuin saman sarjan meikkivoidetta, kunhan vaan saan sävynäytteet niistä. Oli meinaan se meikkivoide ainakin omalla ihollani lähes Lancomen Teint Idole Ultran tasoinen, joskin vaan värinäyte oli aavistuksen väärän värinen 🙂 ootko kokeillut?

 15. Onko tuo hajusteeton? Osaatko sanoa toimiiko Lily Lolon mineraalipuuterin alla? 🙂 Tuo voisi olla seuraava hankintani…

  -Mena

 16. Vaikuttaa hyvältä tuotteelta! Pitääpä kokeilla, kun just on ostolistalla peitevoide. Oon saanut sulta niin monta hyvää vinkkiä, että kiitos vain taas 🙂 Mikäs olisi edullinen ja hyvä bb-voide tällä hetkellä?

  • Toivottavasti tykkäät ja kiva kuulla, että olet saanut hyviä suosituksia täältä! Minun täytyy myöntää, että BB-voiteet taitavat alkaa olla jo niin "out" etten oikeastaan enää tiedä, mikä niistä olisi erityisen hyvä ja mitä valikoimissa on tällä hetkellä yleisesti. Voi kuinka kaipaankaan töihin niin pysyisin paremmin kartalla eri merkkien valikoimista… :/

 17. Hei. Löysin blogisi vasta äskettäin kun yritin etsiä Diorin luomivärien värejä. Nyt on käynyt niin, että sattuneesta syystä minulla on tällä hetkellä vain yksi luomiväripaletti, Giorgio Armani Eyes to Kill väri Fatal http://www.temptalia.com/giorgio-armani-fatal-12-4-eyes-to-kill-palette-review-photos-swatches. Etsin sille seuraksi jotain, pidän kaikista em. paletissa olevista väreistä, mutta alkavat vähän jo kyllästyttää. Ystäväni lupasi tuoda ulkomaan reissulta minulle luomivärin, mutta kun en tiedä tiedä minkä pyytäisin tuomaan. Minulla ei ole tässä lähistöllä kauppaa, jossa voisin livenä käydä katsomassa värejä, enkä edes tiedä mitä on nyt myynnissä. Voisitko vinkata jotain Diorin viisikkoa minulle, silmäni ovat tumman siniharmaat, ikää 40+, olen aika rohkea värien suhteen, vihreästä en pidä. Kiitos kaunis todella kivasta blogista, jota on miellyttävä lukea.

 18. Kiitos tästä vinkistä! Mulla on aina tummat silmänaluset (ja niiden meikkaaminen pieni ongelma) ja tätä voisinkin kokeilla, koska hintakaan ei ole hurja. Kuulostaa ja näyttää lupaavalta.

 19. Ostin sinun suosituksestasi Oriflamen peiteainetta ja olen ollut siihen tosi tyytyväinen. Kiitos vinkistä! Muistan aiemmin tykänneeni kovasti Make Up Foreverin pikkutuubissa olleesta peitevoiteesta, johon en ole kuitenkaan pitkiin aikoihin törmännyt (en ole kyllä kamalan aktiivisesti etsinytkään). Tuo Oriflamen tuote muistuttaa mielestäni vähän sitä ollen juuri oikealla tavalla ohut mutta peittävä.
  Hyvä tietää tästä Lumenen versiostakin, eipähän tarvitse erikseen tilata, kun tätä saa monesta kaupasta.

 20. Millä levitys?
  Minulla oli kaiketi edellinen versio(sininen tuubi) ja se kyllä peitti hyvin-sormenpään! Jäi siitä jonkin verran myös silmän alle, mutta suurin osa tarttui sormeen. Ja kyllä vaan on mullakin luonnostaan hyvin tummat silmänaluset, että ei niille vaan ihmeitä saa aikaan kuin joku tuote.

Kommentointi on suljettu.