Kosmetiikkashoppailu Singaporessa

Yksi menneen kesäni odotetuimpia juttuja oli häämatkamme, jonka kohteita olivat Bali ja Singapore. Oikeastaan voisi jopa rehellisesti sanoa, että reissu oli jopa koko kesäni odotetuin juttu, sillä tunsin olevani niin loman tarpeessa, että odotin matkaa jopa ennemmän kuin häitämme ja niin taisi miehenikin tehdä.

Ostolakossa Singapore kosmetiikka

Ruotsalainen ei ole mikään erityisen innostunut matkojen suunnittelija, joten totuus on, että voin oikeastaan valita minkä tahansa matkakohteen ja saada hänet innostumaan siitä. Myönnänkin, että häämatkamme Balin jälkeinen kaupunkiosuus oli ihan puhtaan itsekkäästi valittu kohde, sillä olin hyvin tietoinen, millainen kosmetiikkashoppailijan paratiisi Singapore on.

Ostolakossa Singapore kosmetiikka

Singapore itsessäänkin on jo varsinainen shoppailumekka ja täynnä toinen toistaan suurempia ostoskeskuksia. Shoppailu on paikallisten harrastus, joten tarjontaa kyllä löytyy ja upeita ostareita riittää. Sää on ympäri vuoden tasaisen kuuma ja ilma tuntui jopa varsin kostealta, joten itseasiassa ostoskeskuksiin oli mukava mennä sisään vilvoittelemaan ja nauttimaan ilmastoinnista.

Ostolakossa Singapore kosmetiikka

Singaporen kosmetiikkatarjonnassa oli parasta se, että sieltä löytyi oikeastaan ihan kaikkea.

Ostolakossa Singapore kosmetiikka - 1 (29)

Ensinnäkin Singaporesta löytyy Sephora, joka kokosi yhteen sekä parhaat Euroopassa että Jenkeissä myynnissä olevat tuotemerkit.

Ostolakossa Singapore kosmetiikka - 1 (9)

Sephoran valikoimista löytyi niin Too Faced ja Benefit kuin IT Cosmetics, Hourglass, Stila kuin Zoevakin.

Ostolakossa Singapore kosmetiikka - 1 (20)

Tarjolla oli myös Tarte, Becca,  Kat Von D, Moonshot, Moonshot, NARS, Pixi ja Sigma.

Ostolakossa Singapore kosmetiikka - 1 (8)

Sephoran tarjonta oli aivan mieletön ja jo se olisi ollut varsin tyydyttävä ja riittävä juttu.

Ostolakossa Singapore kosmetiikka - 1 (13)

Singaporessa ei kuitenkaan tarvinnut tyytyä vain Sephoraan, sillä joka paikassa oli myös Sasan myymälöitä, joista löytyi jälleen lisää tuotemerkkejä.

Ostolakossa Singapore kosmetiikka - 1 (14)

Sasan myymälöissä olikin parasta juuri se, että niistä löytyi niin länsimaalaisia kuin korealaisia ja japanilaisiakin tuotemerkkejä. Ylipäätään parasta Singaporessa oli juuri se, että siellä oli saatavilla sekoitus hieman kaikkea.

Ostolakossa Singapore kosmetiikka - 1 (11)

Kun olin käymässä Japanissa, ei siellä myyty liiemmin korealaista kosmetiikkaa ja Koreasta puolestaan saa vähemmän japanilaisia merkkejä. Singapore oli kuitenkin täydellinen yhdistelmä näitä molempia jenkkiläisillä kulttimerkeillä terästettynä.

Ostolakossa Singapore kosmetiikka - 1 (10)

Katukuvassa näkyi tietysti valtavasti myös tuotemerkkien omia myymälöitä.

Ostolakossa Singapore kosmetiikka - 1 (17)

Korealaisella It’s Skin -merkillä oli omia myymälöitä…

Ostolakossa Singapore kosmetiikka - 1 (19)

…samoin Misshalla…

Ostolakossa Singapore kosmetiikka - 1 (16)

…myös Tony Molyn myymälä tuli bongattua…

Ostolakossa Singapore kosmetiikka - 1 (3)

…ja Innisfreen omia myymälöitä…

Ostolakossa Singapore kosmetiikka

…ja tietysti Etude Housen myymälöitä.

Ostolakossa Singapore kosmetiikka - 1 (27)

Erityistä olivat myös selektiivisten merkkien omat pienet kosmetiikkaputiikit, joita näkyi vierekkäin.

Ostolakossa Singapore kosmetiikka - 1 (28)

Myös NYX-myymälä löytyi.

Ostolakossa Singapore kosmetiikka - 1 (5)

Itse innostuin myös siitä, että japanilaisella halpisketju Daisolla oli Singaporessa myymälä ja pääsin jälleen tutkimaan sen valikoimaa, josta löytyi mm. vaikka mitä kauneudenhoidon apuvälineitä.

Ostolakossa Singapore kosmetiikka - 1 (2)

Singaporessa oli jotenkin aivan ihanaa, että yhdellä hyllyllä saattoi räplätä japanilaisia suosikkituotteita…

Ostolakossa Singapore kosmetiikka - 1 (12)

…ja kun kääntyi ympäri, oli edessä puolestaan korealaisia hittituotteita.

Ostolakossa Singapore kosmetiikka - 1 (6)

Niiden tasapainoksi hyllyistä löytyi myös meille tavallisten tuotemerkkien kuten Garnierin tuotteita, mutta mukana oli tavallisesti tietysti myös pelkille Aasian markkinoille suosittuja tuotelinjoja.

Ostolakossa Singapore kosmetiikka - 1 (22)

Olinkin aluksi aivan innoissani Singaporen kosmetiikkatarjonnasti ja pelkäsin, että se tulisi minulle lopulta kalliiksi. Pyörittyäni kaupoissa kuitenkin hetken tajusin, että monien tuotemerkkien hinnat olivat itseasiassa hieman kalliita ja saisin lähes kaiken hieman erityisemmän eBaysta halvemmalla.

Ostolakossa Singapore kosmetiikka - 1 (26)

Olisin voinut hullaantua siellä esimerkiksi kangasnaamioista, mutta lähes kaikkia himoitsemiani naamioita näytti olevan myynnissä vain isoissa, useamman naamion pakkauksissa ja saisin eBaysta helposti tilattua niitä yksittäin edulliseen hintaan. (Toki yksittäisiäkin naamioita sai, mutta puhun tässä nyt nimenomaan tietyistä supersuosituista ja minua jo etukäteen kiinnostaneista naamioista kuten esimerkiksi The Ozoon naamioista.)

Ostolakossa Singapore kosmetiikka - 1 (18)

Keskityinkin reissussa lopulta tutkimaan läpi sellaisia tuotteita, joita en ollut halunnut sokkona netistä tilata sekä niitä tuotteita, joita eBaysta ei ollut saanut tai jotka olivat sen verran arvokkaita, että ne voisivat sieltä tilatessa jäädä tulliin.

Ostolakossa Singapore kosmetiikka - 1 (25)

Loppujen lopuksi en shoppaillut Singaporesta ihan hirveästi kosmetiikkaa, mutta jotakin sieltä toki tarttui mukaan kun löysin hyviä tarjouksia.

Ostolakossa Singapore kosmetiikka - 1 (31)

Tuntui kuitenkin todella kiehtovalta olla maassa, jossa saattoi päästä käsiksi lähes mihin tahansa kosmetiikkatuotteisiin. Räpläsin esimerkiksi suurella hartaudella läpi japanilaise Kosé-merkin tuotteita, jotka olivat Aasiassa ilmeisen iso juttu, mutta joita olin itse hieman ihmetellen kotona Ruotsissa tutkinut, kun saimme ne töissä juuri ennen matkaani myyntiin.

Ostolakossa Singapore kosmetiikka - 1 (30)

Suurimpia kosmetiikkaihastuksiani reissussa oli kuitenkin Laneige, josta on tullut Aasiassa todella suosittu merkki. Tilasin kotiin palattuani eBaysta useita merkin kokeilukokoisia tuotteita, joihin olen aivan hullaantunut ja taitaa olla, että lokakuussa tulevalta Soulin matkalta tarttuu mukaan muutamia täysikokoisia Laneige-tuotteita, joita en ole niiden tullirajan ylittävän hinnan vuoksi uskaltanut eBaysta tilata.

Ostolakossa Singapore kosmetiikka - 1 (15)

Singaporen kosmetiikkatarjontaa voisikin siis kuvata sanalla ”huikea”, mutta tarkentaa kuvausta huomauttamalla, etteivät hinnat olleet kovin edullisia ja että useimmat tuotteet irtoavat eBaysta huomattavasti halvemmalla. Lisäksi esimerkiksi Too Faced- ja Benefit-tuotteet, joihin pääsen täällä Tukholmassakin käsiksi ovat täällä halvempia kuin Singaporessa.

Jos Singaporen reissuni kiinnostaa muuten kuin kosmetiikan näkökulmasta, niin tästä aiemmasta postauksestani voi lukea lisää tuosta jopa hieman huvittavasta kieltojen ja sääntöjen maasta.

Ostolakossa Singapore kosmetiikka

Onko teillä kokemuksia kosmetiikkashoppailusta Singaporessa?

2 kommenttia artikkeliin ”Kosmetiikkashoppailu Singaporessa”

  1. Voi kun klairsin tuotteita sain muualtakin kuin wish trendistä. Siellä oli huonosti yksittäisiä tuotteita (ku viimeksi katoin). Täytis ostaa joku paketti jossa ois taasen tuotteita joita en koe hyviksi…

    • Minä tilaan Klairsit aina eBaysta. Nytkin on matkalla yksi tuote, viimeksi juuri hankin aurinkosuojavoiteen. 🙂

Kommentointi on suljettu.