Tarvitseeko jokainen the Balm Mary-Lou Manizer -korostuspuuterin?

*Sis. mainoslinkin

Minusta yksi ehdottomasti parhaita perusteluja asioiden tekemiselle on vetää esiin ”no kun kaikki muutkin ”-kortti. Se toimii erityisesti silloin, kun omalle toiminnalle ei ole mitään järkiperäistä syytä, mutta sitä on silti perusteltava jollekin – tai edes itselleen.

Itse vedin tämän kortin kehiin kun ostin vähän aikaa sitten eleveniltä yhden the Balmin suosikkituotteen. (Joo, mikäkin ostan sieltä tuotteita – kaikki toivomani tuotteet kun eivät valitettavasti vain ilmesty työpöydälleni automaattisesti kokeiluun.)

The Balm The Manizer Sisters

Olin jo pitkään ollut todella utelias the Balmin Mary-Lou Manizer -korostuspuuterin suhteen. Puuteri on koko reilun vuoden kestäneen Suomen elevenin ylivoimaisesti myydyin tuote ja aloin kokea suoranaista joukkopainetta siitä, että kaikilla muilla vaikutti olevan se jo, mutta minä en kosmetiikkabloggaajan statuksestani huolimatta kuulunut vielä siihen kerhoon.

The Balm The Manizer Sisters

The Balmilla on kuitenkin myynnissä myös loistava triotuote The Manizer Sisters, joka sisältää paitsi supersuositun Mary-Lou Manizer -korostuspuuterin myös poskipunamaisemman Cindy-Lou Manizerin sekä aurinkopuuterityyppisen Betty-Lou Minezerin.

The Balm The Manizer Sisters

Tavallinen täysikokoinen puuteri on kooltaan 8 g ja tämä tuote sisältää kolme 3 gramman kokoista tuotetta (yhteensä siis 9 grammaa), mutta koska en muutenkaan saa koskaan korostuspuutereitani kulumaan loppuun päätin, että toteutan mielummin kolme tuotehimotusta kerralla ja ostan tämän kolmikon kuin että ostaisin pelkän Mary-Lou Manizerin ja jäisin haikailemaan vielä kahden muun Luminizer-siskoksen perään.

The Balm The Manizer Sisters

Mary-Lou Manizeria on kehuttu monien toimesta parhaaksi korostuspuuteriksi, sillä sen shampanjainen sävy imartelee useimpia ja se todellakin antaa iholle hehkua. Monikäyttöinen sävy sopii paitsi poskipäille myös kulmaluulle ja liikkuvalle luomelle sekä esimerkiksi amorinkaarelle ja nenänvarteen.

The Balm The Manizer Sisters

Kolme toisiaan täydentävää helmiäishohtoista puuteria on oikeastaan melko optimaalinen joukko, sillä niiden avulla saa kasvoille todella kauniin ja luonnollisen hehkun. Mary-Lou Manizer voisi näyttää yksinään hohtaessaan helposti hieman eksyneeltä, joten sipaisen mielelläni sen alle poskipäälle Cindy-Lou Manizer -sävyä, joka antaa iholle tervettä väriä.

The Balm The Manizer Sisters

Vaikka varjostustuotteen kannattaisikin yleensä olla mattainen, toimii helmiäishohtoinen Betty-Lou Manizer minusta loistavasti myös poskipään alla kun sitä vain malttaa sipaista kevyellä kädellä eikä yritä käyttää sitä turhan voimakkaiden efektien luomiseen. Ihan varsinainen varjostussävy se ei siis ole, mutta muotoileva sävy silti.

The Balm The Manizer Sisters

Kaikkien kolmen sävyn taika on nimenomaan niiden helmiäishohtoisessa ja heleässä koostumuksessa, joka häivyttyy iholle kauniisti. 

The Balm The Manizer Sisters

Lopputuloksesta saa minusta helposti kauniin ja luonnollisen heleän. Jos hehkua kuitenkin ihan todella rakastaa, on varsinkin Mary-Lou Manizerin avulla helppoa luoda kasvoille todella näkyviäkin korostuksia. Allaolevassa kuvassa Mary-Lou Manizer -sävyä on paitsi poskipäillä myös kulmaluulla (sekä nenänvarressa).

The Balm The Manizer Sisters

Kasvoja muotoilevat korostus- ja varjostussävyt sekä poskipunat kuuluvat päivittäiseen arkimeikkiini ja illman niitä meikkipohjani tuntuukin nykyisin näyttävän suorastaan varsin lattealta ja samealta. Korostustuotteet antavat iholle sen kaipaamaa heleyttä ja valojen ja varjojen avulla kasvonpiirteet korostuvat luonnollisesti – kunhan vain malttaa pitää tuotteiden käyttömäärän kohtuullisena.

Jos minulta kysytään niin suosittelisin ehdottomasti hankkimaan nimenomaan tämän The Manizer Sisters -kolmikon, sillä nämä kolme sävyä täydentävät meikkipojaa minusta yksittäistä korostuspuuteria paremmin. Bonusta myös siitä, että kolmen sävyn avulla voi halutessaan myös luoda myös silmämeikin!

*The Balm -tuotteet löytyvät myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

The Balm The Manizer Sisters

Onko teillä the Balmin Mary-Lou Manizer tai muita sisarkolmikon edustajia?

16 kommenttia artikkeliin ”Tarvitseeko jokainen the Balm Mary-Lou Manizer -korostuspuuterin?”

 1. Vielä parempi hohdepuuteri, Becca x Jaclyn Hill Champagne pop!! Täyttä rakkautta! Ostin sen viime jenkkien reissulta ja on joka pennin arvoinen, ylivoimaisesti eniten käyttämäni korostustuote!

 2. The Balmin tuotteet alennuksessa, PAITSI juuri se mainostettu Mary-Lou? Siskokset kyllä mutta ei se yksittäinen 🙁

  • Kiitos kun sanoit, korjataan asia heti! Joku virhe sattunut järjestelmässä. 🙂

 3. Itse olen himoillu tuota Mary Lou manizeria jo tosi kauan, mutta aina kun olisin sitä ostamassa niin on Sold out. Sleekin Solstice on muuten myös aivan loistava highlighter paletti! 🙂

  • Joo, se on kyllä aivan ihana! Sain hirveän pakkomielteen siitä viime kesänä ja oli pakko hankkia. 🙂

 4. Miten juuri ostinkin tämän tuotteen pari kk sitten PITKÄN harkinnan jälkeen. Muistan pari vuotta sitten myös katselleeni tätä tuotetta ja vihdoin sain aikaiseksi kokeilla. Omaan makuuni ihanan luonnolliset, ei liian yliampuvat lopputulokset-

  • Kiva kuulla, että on ollut sen pitkän harkinnan arvoinen ja osoittautunut mieluisaksi! 🙂

 5. Multa löytyy juurikin tämä samainen The Manizer Sisters paletti 🙂 Sävyt on kaikki hurjan kauniita ja Mary-Lou ehdottomasti sellainen highlighter, joka soveltuu meikin kuin meikin kanssa!

 6. Ehdottomasti kyllä paras highlighter! Itse tykkään yhdistää tämän Narsin Orgasmin kanssa, toimii tosi hyvin varsinkin nyt kun iho ei ole niin ruskea että voisi käyttää kultaisempaa highlighteriä 🙂

 7. Hitto, en saa ikinä päätetyksi ostanko paletin, yksittäisen vaiko jätänkö hankkimatta. Olen tosi pihi meikkihankintojen suhteen, kun en tarvitse tätä oikeasti 😀 Sävyistä yksikään tuskin jäisi käyttämättä. Betty-lou muistuttaa ainakin koneen ruudulta katsottuna Lily Lolon Waikikia, joka on erittäin hohtava aurinkopuuteri. Olen kuullut ja lukenut monelta ettei ole ollut hutiostos, eikä tässä näy glitteri. Tuskailen noiden glittereiden kanssa kun tuntuu että tosi monessa korostustuotteessa näkyvät ne hilehippuset. Toivottavasti tässä ei ole.

  • Minusta tämä kolmen sävyn paletti oli loistava, koska kaikkia tulee tosiaan käytettyä ja ovat aivan loistavia enkä saisi yksittäisiä kuitenkaan koskaan loppumaan.

   MInusta nämä ovat ihania juurikin siksi, etteivät ole glitterisiä vaan juurikin vain helmiäishohtoisia. 🙂

   • Paletti tulossa. Kohta pääsee hipeltämään ja testaamaan ^_^ Pakko vielä antaa pojot Elevenille, ainoa paikka mistä saa mun Isadoran luottoripsaria vedenkestävänä JA ruskeana 🙂 Meinasin jo tuskastua syksyllä kun kivet ja kannot piti koluta, välissä hairahdin mustanruskeaan kun muuta ei ollut missään tarjolla.

    • Tulehan sitten kertomaan, että millaiseksi osoittautui käytössäsi! 🙂

     Ja mahtavaa kuulla, että eleveniltä löytyy luottoripsariasi. Vedenkestävää ruskeaa ripsiväriä ei tosiaan kyllä ole helppoa löytää ja täytyy myöntää, etten ollut itsekään tajunnut, että IsaDoralta löytyy sellainen ennen kuin siitä nyt sanoit. Muutenkin on mukavaa, että voimme pitää laajaa IsaDora-valikoimaa kun IsaDora-tuotteemme tulevat ihan suoraan niiden valmistajalta. 🙂

     • Ei ollut paletti hutiostos. Kaikille sävyille on ollut käyttöä. Betty-loulle varmaan enemmän kesäaikaan, mutta toimii ihan pienesti sipaistuna. Ainoa vaikeus on hahmottaa mihin kohtaan tuotetta tulisi laittaa, mutta se ongelma on kaikkien poskille laitettavien tuotteiden kanssa. Nyt on aika harjoitella. Ensimmäisellä käyttökerralla onnistuin loihtimaan diskopalloposket, ei mennyt annostelu ihan nappiin 😀 En ymmärtänyt miten hohtavaa Mary-lou on. Cindy lou on toistaiseksi ollut luomivärinä ja toimii! Suosikkini arkimeikissä on MACin All that glitters-luomiväri ja Cindy lou näyttää luomilla lähes samalta mutta haaleampana.

     • Kiva kuulla, että oli hyvä löytö! Itse käytän ihan poskipään korkeimmalla kohdalla tuota Mary-Louta, sen alla Cindy-Louta poskipunan tapaan ja heti sen alapuolella Betty-Louta. Ja joo, hohtavuus saattaa tosiaan yllättää ensimmäisellä kerralla! 😀

Kommentointi on suljettu.