Glamglow Gravitymud -kasvonaamio

*Sis. mainoslinkin

Kuten blogissa on tullut ilmi, olen nykyään varsin intohimoinen kasvonaamioiden käyttäjä. Rakastan hemmotella ihoani erilaisilla naamioilla kankaisista mutaisiin, savisiin, voidemaisiin, geelimäisiin ja peel off -naamioihin. Samalla annan itselleni luvan ottaa hetken rennosti – tai ainakin teoriassa annan, sillä yleensä kyllä puuhaan jotain naamion vaikuttaessa.

Glamglow Gravitymud Firming Treatment Mask

Yksikasvonaamio, jota olen jo jonkun aikaa palanut halusta päästä kokeilemaan on naamioistaan tunnetun Glamglow -merkin uusi Gravitymud Firming Treatment. Olin jo kuukausia katsellut kiinnostuneena Instagramissa kuvia hopeanvalkoisesta naamiosta, joka vaikutti tekevän hemmotteluhetkestä paitsi astetta ylellisemmän myös tuovan siihen suorastaan jopa ripauksen toisesta universumista! Olinkin aivan innoissani, kun PR-toimisto lähetti naamion minulle testiin vähän aikaa sitten.

Glamglow Gravitymud Firming Treatment Mask

Gravitymud-naamio on tarkoitettu nimenomaan tuomaan iholle välitöntä hehkua sekä nimensä mukaisesti pientä painovoiman uhmausta – se nimittäin auttaa napakoittamaan ihoa saaden sen vaikuttamaan kiinteämmältä.

Glamglow Gravitymud Firming Treatment Mask

Kauniin violettiseen purkkiin pakatun kasvonaamion mukana tulee pieni synteettisistä harjaksista valmistettu sivellin, jolla naamion saa leviteltyä kasvoille tarkasti. Vienosti Piña Coladalta tuoksuva naamio näyttää purkissaan valkealta ja siinä on kaunis metallinen helmiäishohde, joka tulee paremmin esiin naamion kuivuessa.

Glamglow Gravitymud Firming Treatment Mask

Minulla on itselläni viimeaikoina ollut eniten kokemuksia ihon syväpuhdistukseen ja kuorintaan tarkoitetuista peel off -naamioista, joten tämän naamion kokeilu oli suorastaan jännittävää. Yleensä iholle kalvoiksi kuivuvat kasvonaamiot tuntuvat nimittäin imevän kasvoilta paljon kosteutta ja iho saattaa jäädä niiden jäljiltä jopa hieman kuivan tuntuiseksi ja kiristeleväksi. Jos  tämä kasvonaamio kuitenkin oli tarkoitettu ikääntyvälle, liftausta ja hehkua kaipaavalle iholle, niin tämä ei voisi tuoda iholle aikaan samanlaista efektiä.

Glamglow Gravitymud Firming Treatment Mask

Annoin naamion vaikuttaa kasvoillani sen pakkauksessa esitetyn 20-30 minuutin ajan kunnes se oli täysin kuivunut. Naamio poikkesi viimeaikoina käyttämistäni peel off -naamioista siten, ettei se kuivunut kiristeleväksi kalvoksi vaan siitä tuli yllätyksekseni pehmeän joustava.

Glamglow Gravitymud Firming Treatment Mask

Naamio irtosi vaikutusajan jälkeen kasvoilta vaivatta. Se ei kiskonut iholta kasvokarvoja epäpuhtauksien hoitoon tarkoitettujen, tiukemmin kiinnittyvien naamioiden tapaan eikä iho jäänyt sen jäljiltä yhtään kuivan tai kiristelevän tuntuiseksi. Naamio irtosi hyvin isona liuskana, minkä jälkeen huuhtelin kasvojen reunoille jääneet pienet rippeet pois vaivatta vedellä.

Glamglow Gravitymud Firming Treatment Mask

Naamion helmiäishohtoinen koostumus jättää iholle kaunista heleyttä, minkä lisäksi ihosta tuli pehmeän kosteutettu ja tuotteen lupauksen mukaisesti tasaisemman sävyinen. Se ei siis missään tapauksessa tuonut iholle kuivan kiristelevää tunnetta, vaan teki pohjan, jolle meikkituotteet levittyivät kauniisti.

Glamglow Gravitymud Firming Treatment Mask

Pidin naamiosta kovasti ja siitä tuli uusi luottotuote niihin hetkiin, kun kasvoille täytyy saada aivan erityistä heleyttä ja pikakaunistusta. Minulla ei vielä ole kasvoilla hirveästi liftattavaa, joten naamion kiinteyttäviä ominaisuuksia on sikäli vaikea arvioida, mutta sanoisin, että ainakin sen tuoma heleytys ja ravitsevuus tekee ihosta täyteläisemmän näköisen, pehmeän tuntuisen ja nuorekkaan hehkuvan.

Glamglow Gravitymud Firming Treatment Mask

Olin jo reilu vuosi sitten kehunut teille Glamglown Thirstymud-naamiota, joka kuuluu edelleen suosikkeihini. Siinä missä Thirstymud levittyy iholleni yleensä iltaisin jääden sille jopa yön ajaksi, on Gravitymud lähinnä pelastajatuote, joka sopii käytettäväksi silloin, kun iho kaipaa jotain ihan erityistä. Thirstymud sopii siis täydellisesti kiireiseen arkeen ja Gravitymud niihin vähän rennompiin viikonloppuihin.

*Glamglow Gravitymud -kasvonaamio löytyy myynnistä Kicksin verkkokaupasta täältä.

Glamglow Gravitymud Firming Treatment Mask

Onko teillä kokemuksia Glamglow Gravitymud Firming Treatment -kasvonaamiosta?

4 kommenttia artikkeliin ”Glamglow Gravitymud -kasvonaamio”

 1. Tuo on aika tyyristä naamioksi, mutta kieltämättä huokuttelee! 🙂
  Miten arvioiset hinta-laatu -suhdetta?

  Vastaa
  • Glamglown naamiot ovat hieman arvokkaampia, mutta peittoavat minusta monet muut samoissa hinnoissa liikkuvat, selektiivisten merkkien naamiot. 🙂

   Vastaa
 2. Minä sain tästä näytteen ja rakastuin! Huokoset tuntui häviävän kokonaan Kallis on, mutta taidan käyttää Kicksin kuponkivi tähän.

  Vastaa

Jätä kommentti