Testissä kulttituote: Innisfree The Green Tea Seed Serum -kasvoseerumi

*Sis. mainoslinkin

Kuten tiedätte, yksi suurimpia intohimojani on saada käsiini kosmetiikkamaailman kulttituotteita ja päästä testaamaan niitä. Erityisen lähellä sydäntäni ovat ihonhoitotuotteet ja varsinkin sellaiset tuotteet, joissa on joku aivan erityinen ja mullistava ominaisuus.

Aina kaiken ei kuitenkaan tarvitse olla maailmoja mullistavaa ja joskus riittää ihan vaan, että kyse on paljon kehuja saaneesta tuotteesta, jossa ei ehkä ole mitään aivan mieletöntä wow factoria, mutta joka vaikuttaa ajavan asiansa erinomaisesti.

Innisfree The Green Tea Seed Serum kokemuksia Ostolakossa blogi Virve Vee

Yksi tällainen tuote on korealainen Innisfree The Green Tea Seed Serum -kasvoseerumi, joka on supersuositun Innisfree-merkin myydyin tuote. Seerumi on kahminut palkintoja ympäri maailman ja se on merkin verkkosivuston mukaan valitty parhaaksi kosteuttavaksi seerumiksi jo 19 kertaa. Kuten siis arvata saattaa, olin todellakin utelias kokeilemaan tuotetta myös itse, sillä minähän todellakin rakastan juottaa alati janoiselle iholleni tehokasta kosteutusta kaikin mahdollisin tavoin.

Seerumi ei sisällä ollekaan vettä, vaan sen pohjana toimii vihreän teen lehdistä saatava uute, jota seerumissa on 77,99%. Etelä-Korean Havaijina tunnetulta Jeju-saarelta saatava vihreä tee sisältää 16 aminohappoa ja mineraaleja, minkä lisäksi vihreä tee tiedetään tehokkaana antioksidanttina. Iholla käytettävä vihreä tee ei kuitenkaan ole vain sitä samaa juotavaa vihreää teetä kosmetiikkatuotteeseen lisättynä, vaan ainesosa on vaatinut 10 vuoden tutkimustyötä. Seerumi sisältää myös ruonsaasti muita luonnollisia uutteita, teepensaan siemenistä saatavaa öljyä sekä glyseriiniä, jotka auttavat pitämään ihon pehmeänä ja kosteutettuna.

Innisfree The Green Tea Seed Serum kokemuksia Ostolakossa blogi Virve Vee

Tarkkasilmäisen huomio kiinnittyy ainesosaluetteloa tavatessa varmasti myös siihen, että seerumi sisältää alkoholia. En itse välttele alkoholia kosmetiikassa, sillä yhdessä muiden ainesosien kanssa sillä on tehtävänsä ja se auttaa esimerkiksi muita ainesosia imeytymään iholle paremmin. Sen läsnäolo muuten kosteuttavilla ja hoitavilla ainesosilla täytetyssä tuotekoostumuksessa voi siis jopa parantaa tuotteen tehokkuutta! (Jos sen parina puolestaan ei olisi hyvältä kuulostavia ainesosia, välttelisin sitä itsekin.) Alkoholi auttaa myös tuotteen ainesosia sekoittumaan keskenään, eli esimerkiksi tässä tuotteessa on vettä ja öljyjä, jotka eivät noin vain pysy yhdessä.

Vertaankin itse ihonhoitotuotteiden alkoholia usein ruuanlaiton suolaan. Se antaa kokonaisuudessa hyvän lisän niin kauan, kun se ei ole liian dominoivasti läsnä eikä pieni määrä alkoholia todellakaan voi sabotoida koko tuotekoostumusta kuten moni vaikuttaa luulevan. Kannattaakin siis aina kiinnittää huomiota siihen, millaisiin muihin ainesosiin alkoholi on tuotteessa yhdistetty eikä vain suoraan pudottaa tuotetta käsistään siksi, että tunnistaa sen ainesosaluettelosta denaturoidun alkoholin.

(Ihonhoitoguruna tunnettu Paula Begoun pitää alkoholia Saatanasta seuraavana kun taas erityisesti japanilainen ihonhoito tuntuu kallistuvan siihen, että kun alkoholia käyttää ihonhoitotuotteissa oikein, on siitä hyötyä.)

Innisfree The Green Tea Seed Serum kokemuksia Ostolakossa blogi Virve Vee

Innisfree The Green Tea Seed Serum -kasvoseerumissa on hyvin ohut ja kirkas koostumus. Erityistä tuotteessa onkin itseasiassa se, että vaikka se on seerumi, on se tarkoitettu käytettäväksi iholla jo ennen kasvovettä ja hoitonestettä. Tätä sääntöä ei kuitenkaan kannata tietenkään noudattaa, mikäli käytössä on kasvovesi, jota kaadetaan vanulappuun, sillä vanulapulla pyyhkiminen pyyhkisi tämän pois iholta. Tärkeää on kuitenkin, ettei tämän alla käytetä vielä hoitonestettä tai sellaista kasvovettä, jossa on täyteläinen, iholle käsin siveltävä koostumus, jotta tuote pääsee imeytymään iholle parhaiten.

Rakastan ensinnäkin tämän kasvoseerumin tuoksua ja voisin impata sitä loputtomiin. En osaa kuvailla sitä, sillä seerumi ei todellakaan tuoksu minusta siltä, että haistelisin kupista vihreää teetä. Siinä on aina vahva tuoksu, mutta se on minusta aivan ihastuttavan raikas ja tuo minulle todella hyvän fiiliksen.

Ohut seerumi imeytyy iholle todella hyvin ja täytyy jopa myöntää, että en ehkä itse välttämättä nimeäisi tätä nimenomaan parhaaksi kosteuttavaksi kasvoseerumiksi, sillä siitä huolimatta, että iholle jää tämän jäljiltä täyteläisen kosteutettu ja miellyttävän pehmeä tunne, tuntuu tämä kuitenkin omalla ihollani jopa ehkä vähän liiankin kevyeltä. Olen kuitenkin itse tykännyt käyttää tätä hieman täyteläisemmän hoitonesteen alla, joka sitten antaa iholleni sitä kaipaamaani lisäkosteutusta.

Innisfree The Green Tea Seed Serum kokemuksia Ostolakossa blogi Virve Vee

Suosittua seerumia on uudistettu hieman tänä vuonna ja oma seerumini on sen vanhempaa versiota. Tuote vaikuttaa melko lailla samanlaiselta, mutta ilmeisesti koostumukseen on tehty pientä hienosäätöä ja sitä on paranneltu entisestään.

Sanoisin itse tämän seerumin sopivan parhaiten normaalista sekaiholle tai jopa rasvaisellekin iholle tuomaan kosteutusta. Kuivalla iholla tämä saattaa olla vähän liian kevyt ja itse ainakin jään tämän jälkeen kaipaamaan vielä hieman täyteläisempää hoitonestettä tasapainottamaan tilannetta.

Olen käyttänyt nyt omaa pulloani 2/3 ja käytän sen mielelläni loppuun. En koe tämän tuotteen tehneen iholleni varsinaisesti mitään mullistavaa, mutta ajattelen tämän antioksidanttisen ja ihoa kosteuttavan koostumuksen itselläni enemmän sellaisena hyvänä ylläpitotuotteena, joka auttaa säilyttämään ihon nuorekkuutta ja kosteustasapainoa.

Innisfree The Green Tea Seed Serum -kasvoseerumin myyjiä löytyy eBaysta täältä* ja seerumilla on tavallisesti hintaa vähän alle 20 euroa. Kannattaa muuten huomata, että tavallisten 30-50 ml pullojen sijaan seerumi on pakattu 80 ml pulloon, mikä tosin selittyy paljolti sillä, että sen ohut, mutta aktiiviaineilla silti täytetty koostumus on täyteläisyydeltään varsin lähellä hoitonestettä.

Innisfree The Green Tea Seed Serum kokemuksia Ostolakossa blogi Virve Vee

Onko joku kokeillut tätä tai muita Innisfree Green Tea -tuotteita?


Lue myös:

Mitä eroa on kuivalla ja kosteusköyhällä iholla?

Tehokosteutusta kuivalle ja janoiselle iholle: Holika Holika 3 Seconds Starter

6 kommenttia artikkeliin ”Testissä kulttituote: Innisfree The Green Tea Seed Serum -kasvoseerumi”

 1. Ostin tätä seerumia joskus testereinä, enkä oikein itsekään kokenut tätä riittävän kosteuttavaksi. Sen sijaan suosin Innisfreen Jeju Orchid- tuotesarjan voiteita. Monen mielestä ne taas on liian paksuja, mutta minulla ne imeytyy kyllä aika nopeaan ja on tosi kosteuttavia. Tykkään myös Innisfreen savinaamiosta ja kangasnaamioista. Harmi kun sitä kangasnaamiosarjaa ilmeisesti uudistettiin ja sitä kiivinaamiota ei meinaa löytää enää mistään.

 2. Kuulostaa ihanan tuoksuiselta ja muutenkin mukavalta tuotteelta, mutta nyt olisi muuta asiaa.

  Luultavasti sinulla on messuilla aivan liian kiire toteuttaa tämä, mutta jos onnistuu, voisitko tehdä sellaisen messuartikkelin, jossa samaan juttuun päivität pitkin viikonloppua ihan vaan vaikka yksittäisen kuvan ja kuvatekstin siten, että juttu kasvaa ja elää koko ajan eräänlaiseksi päiväkirjaksi elevenin ensimmäisiltä Suomi-messuilta. Lukijana olisi kiehtovaa olla tällä tavalla mukana messuosastonne tunnelmissa ja tapahtumissa.

  Toki yritän päästä paikan päälle messuille ainakin käymään, mutta tuollainen semi-livejuttu olisi silti tosi nasta!

 3. Oon käyttänyt yhden pullollisen, mutta en tule ostamaan uudestaan. Tuote ei ollut tarpeeksi kosteuttava mun kuivuuteen taipuvaiselle iholle, ja lisäksi en pitänyt tän tuoksusta yhtään. Tässä on sen verran vahva tuoksu, että jos on yhtään tuoksuherkkä suosittelen skippaamaan tuotteen. Itsekin kuullut tästä paljon kehuja, mutta mulle tuote oli pettymys.

 4. En ole vielä kokeillut, mutta kiinnostusta on ! 🙂
  Asiasta kukkaruukkuun, esittäisin toivepostauksen..
  Voisiko saada postausta erilaisista komedogeenittömistä tuotteista (niin länsimaalaiset kuin korealaisetkin kiinnostavat) Jotakin suosituksia ja hieman infoa 🙂

 5. Oon käyttänyt tätä jo melkein pullon loppuun ja tykkään! Mukava, helposti imeytyvä perus jokatytön -tuote 😀 Riitti hyvin tuossa loppukesästä pikkuvauvan äidille siksi ainoaksi tuotteeksi, joka ehditään ennen parkaisua lätkäistä naamaan…

 6. Innisfree on jotenkin sympaattinen sarja mielessäni. Puhdistusöljy aivan huippu – se Olive!
  Useitakin näytepusseja tuosta Green tea seed seerumista saatu, mutta en vielä ole kokeillut.. iho on niin kuiva, että käytössä on järeämpiä aseita.

Kommentointi on suljettu.