Hehkutetut naamiot – nügg Beauty

*Sis. mainoslinkin

Meillä on töissä jo jonkun aikaa fiilistelty nügg-merkin kasvonaamioita, joita kutsumme tuttavallisemmin ihan vaan Nugeteiksi.

NÜGG Face Mask

Yksittäispakatut kasvonaamiot ovat kahmineet palkintoja naistenlehdissä ympäri maailman ja niistä on tullut pieni suuri hitti. Saatavilla on erilaisia naamioita erilaisiin tarpeisiin ja erilaisilla vaikutuksilla, joten valinnanvaraa on. Naamioita myydään niin yksittäin kuin useammankin kappaleen pakkauksissa ja valittavana on myös monipakkauksia, joissa on neljä erilaista naamiota. Sain yhden Nugetin töistä kokeiltavakseni ja syvennyin siihen suurella mielenkiinnolla.

NÜGG Face Mask

Nugettinaamioista suosituimpia on erityisesti tämä saamani kuivalle ja kosteusköyhälle iholle kehitetty Hydrating Face Mask, jonka kameliaöljyä, aloe veraa ja  spirulinauutetta sisältävä koostumus auttaa kosteuttamaan ja ravitsemaan ihoa. Naamion luvataan auttavan häivyttämään iholta kuivia läiskiä ja vähentämään kiristelyn tunnetta. Mineraaliöljytön naamio sisältää 94% luonnosta johdettuja ainesosia.

NÜGG Face Mask

Yksi Nugetti sisältää 10 ml kasvonaamiota ja ideana on, että kaikki se levitetään iholle kerralla ja säästelemättä. 10 ml on paljon naamiota, mutta osa naamion tehosta perustuu nimenomaan siihen, että runsas naamiokerros muodostaa iholle sen ravitsevien aineiden  imeytymistä tehostavan pinnan.

Yhdellä Nugetilla on hintaa 3,90 euroa, mutta jos säästeliäisyys iskee, voi osaa Nugeteista käyttää myös yönaamiona ohuemmin levitettynä. Avatun nugetin voi teipata kiinni ja sulkea ilmatiiviiseen pussiin odottamaan pikaista käyttöä, mutta optimaalisinta on kuitenkin käyttää naamio kerralla.

NÜGG Face Mask

Kosteuttavan Nugettinaamion geelivoidemainen koostumus tuntui iholla raikkaalta. Naamion annetaan vaikuttaa iholla 5-10 minuuttia, minkä jälkeen iho huuhdellaan puhtaaksi vedellä. Minusta tuntuu aina hassulta huuhdella kosteuttavat ja ravitsevat naamiot iholta vedellä, sillä en tahdo juuri saamani kosteuden katoavan viemäriin, mutta naamio jätti iholle erittäin pehmeän ja kosteutetun tunteen vielä huuhtelun jälkeenkin.

Tykästyin naamion raikkaan kosteuttavaan koostumukseen kovasti, joten veikkaan, että jatkan Nugettikokeilujani vielä lähitulevaisuudessa lisää! Tämä Nugettinaamio sopii minusta loistavasti tuomaan iholle viikottaista tehohoitoa tai tärkeinä päivinä ennen meikkausta.

*Nügg Beauty -tuotteet löytyvät myynnistä Lykon verkkokaupasta täältä.

NÜGG Face Mask
Oletteko te kokeilleet nügg Beauty -kasvonaamioita?