Innovaatio, jota en ihan ymmärrä: puuteribalsami

Moni on aina kiinnostunut kuulemaan tarinoita kosmetiikkatuotteista, joita olen henkilökohtaisesti pitänyt huonoina. Kyse ei siis ole tuotteista, jotka olisivat välttämättä absoluuttisesti huonoja, mutta joita minä en vain ole saanut toimimaan. Tänään esittelyssä olisikin siis yksi tuote, jonka ideaa en vain ihan omalla ihollani löytänyt.
Kun YSL:n Touche Éclat Blur Perfector Balm-Powder -puuteribalsami ilmestyi, olin siitä innoissani. Jokainen tuoteuutuus, jossa on aivan uusi idea on aina loistava juttu!
Suloiseen ja aivan äärettömän kauniiseen vaaleanpunaiseen rasiaan pakattu tuote on niin kaunis, että siitä tahtoo tykätä jo ennen kuin edes tietää, mikä tuote itseasiassa on.
Tämä vaaleanpunainen huokosten kadottaja ja ihon mattaaja ei nimittäin ole meikinpohjustaja, jollaiseksi sitä voisi helposti luulla. Sen ideana on nimittäin, että tuotetta voi käyttää iholla yksinään häivyttämässä huokosia, tasoittamassa ihon pintaa ja poistamassa kiiltoa näkymättömän, sävyttömän meikkivoiteen lailla tai sitten sillä voi tehdä jotain vielä jännempää.
Sillä voi nimittäin pohjustamisen sijaan päällystää meikin, jolloin tuote häivyttää huokosia ja viimeistelee kauniin ihon pinnan.
Kolmas asia, mitä tuotteella voi tehdä on pitää sitä mukana näkymättömänä puuterina, jolla voi sitten tarpeen tullen poistaa kasvoilta kiiltoa. Varsinkin kaksi jälkimmäistä käyttötapaa kuulostivat kiinnostavilta, joten otin töiden kautta minulle päätyneen voidepuuterin innolla testiin.
Pakko sanoa muuten alkuun, että tästä tulee mieleen aivan Dior Diorskin Crystal Nude Natural Matte Skin Perfecter, joka oli koostumukseltaan ja idealtaan hyvin vastaavanlainen tuote, mutta sillä erotuksella, että se oli tarkoitettu käytettäväksi myös meikkivoiteen alla -toisin kuin tämä YSL:n uutuus.
Jälleen kerran olin se epäilijä miettiessäni, että voisiko muka voidemaisen koostumuksen levittäminen valmiin meikkipohjan päälle onnistua mitenkään. Tuote on pakkauksessaan voidemainen, mutta muuttuu levittäessä puuterimaiseksi. Mukana tulee vippa, jolla levitysoperaatio on tarkoitus toteuttaa kevyin taputteiluin, mutta vippa näytti minusta jopa yllättävän karhealta, jotta sillä saisi levitettyä tuotteen ilman, että sen alla oleva tuote lähtisi iholla karkuun. 
Iho ennen YSL:n Touche Éclat Blur Perfector Balm-Powder -puuteribalsamia.
Ehkä olin kuitenkin väärässä? 
Iho YSL:n Touche Éclat Blur Perfector Balm-Powder -puuteribalsamin jälkeen.
Tai ehkä en. Vippa oli nimittäin meikkivoiteeni päällä aivan täystuho. Olin levittänyt kasvoilleni meikkivoiteen, joka jätti melko mattaisen ja puuteria kaipaamattoman sekä kevyen näköisen lopputuloksen, joten ajattelin tämän sopivan hyvin sen päälle kevyesti taputeltavaksi. Joo ei. Kyllähän sen järkikin sanoo, että rasva liuottaa rasvaa ja vaikka kuinka yritin olla hellävarainen koittaen kuitenkin saada samalla tuotteesta jotain irti iholleni, meni kaunis ja tasainen meikkipohjani heti sotkuun. Se siitä huokosten häivyttelystä.
Puuteroin meikkipohjani kevyesti ja kun ihoni alkoi hieman kiillellä ajattelin, että voisin tällä kertaa kokeilla taputella puuteribalsamia sille sienen sijasta sormin. Joo ei, ei ja ei. Sekään ei toiminut. Yhtä kaaoksenomainen lopputulos. 
Kyllä tämän varmasti saisi jotenkin toimimaan tarkoituksessaan jos oikein kikkailisi, mutta en minä jaksa piru vie kikkailla! Mielummin levitän kasvoilleni ensin välittömästi toimivan primerin ja poistan kiillon sitten joko läpikuultavalla puuterilla tai puuteripaperilla voiden olla varma siitä, että lopputulos näyttää yhä hyvältä ja meikkipohja tasaiselta.
Liikaa vaivaa yrittää kikkailla tämän kanssa kun helpommallakin voi päästä!
Onko joku muu saanut YSL:n Touche Éclat Blur Perfector Balm-Powderin -puuteribalsamin toimimaan paremmin?
YSL:n Touche Éclat Blur Perfector Balm-Powder -puuteribalsamilla on hintaa n. 58 euroa.

2 kommenttia artikkeliin ”Innovaatio, jota en ihan ymmärrä: puuteribalsami”

  1. Jotenkin tekisi mieli testata tämä mutta toisaalta sitten taas ei… tuntui kyllä aika jänskältä silloin kun sitä kädelle testailin …

    Vastaa
    • Tämä oli minusta tuote, jota todellakin teki mieli testata, mutta jonka kohdalla olisi harmittanut, jos olisin laittanut tähän rahaa.

      Vastaa

Jätä kommentti