Tämä ihonhoitolaite pelasti finneistä kärsineen ihoni

*Sis. mainoslinkin

Kirjoittelin kuukausi sitten, kuinka ihoni oli pahassa kriisissä. Ihonalaisia pahkuroita, pieniä näppyjä ja kaikkea mahdollista tuntui puskevan esiin jatkuvasti eikä ongelma ollut vain esteettinen vaan näpyt olivat myös kipeitä. Uusia näppyjä syntyi jatkuvasti erityisesti leuan, ohimoiden ja kaulan alueelle enkä keksinyt millään, mistä ne tulivat. Näpyt vaikuttivat oleman hormoniperäisiä eikä mikään muutos käyttämissäni tuotteissa tai ravinnossa tuntunut vaikuttavan tilanteeseen millään tavalla. Tilannetta oli jatkunut jo lähes pari kuukautta ja olin sen edessä totaalisen turhautunut.

Valittelustani ei ole aikaa kuin kuukausi, mutta katsokaapas, mitä iholleni nyt kuuluu:

Ostolakossa Finnit Foreo Espada

Ero entiseen on huomattava ja finniongelma on poissa lähes täysin. Leuan alueella on jäljellä enää hieman finnien jättämiä punaisia jälkiä ja riesanani on enää yksi varsinainen näpyn jäämä, joka aiheutui viikko sitten iholle puskeneesta, valtavasta ihonalaisesta hormonifinnistä, joka kasvoi kasvamistaan ja vaikutti aluksi olevan mahdotonta päästä eroon. Jos tuota kuvassa vasemman suupielen alapuolella olevaa näppyä kuitenkin katsoo nyt tarkemmin, ei siitä ole jäljellä enää mitään muuta kuin puinoittava jälki, eli loppujen lopuksi pääsin siitäkin eroon melko nopeasti.

Ostolakossa Finnit Foreo Espada

Ero ihon kunnossa on VALTAVA ja uskon todella vahvasti, että yksi suurimmista apua tuoneista asioista on ollut eräs apuväline, jonka olemassaolon olin kokonaan jostain syystä unohtanut, mutta jonka (luojan kiitos) olin pakannut mukaani tänne Thaimaahan.

Tämä ihoni pelastanut apuväline on ollut blogin kautta saamani FOREO Espada -laite, jonka olen esitellyt jo aiemmassa postauksessani. Kyseessä on siis sinisen LED-valon avulla aknebakteereita tappava ihonhoidon apuväline, joka on tarkoitettu hoitamaan syntymässä olevia ja jo syntyneissä epäpuhtauksissa olevia tulehduksia. Se ei siis kuivata finniä pois kuten ihon pinnalla käytettävät täsmähoidot tekevät, vaan auttaa tappamaan ihon punoituksena näkyvää tulehdusta aikaansaavaa bakteeria. Samaa LED-valoa käytetään myös ammattilaisten tekemissä hoidoissa ja FOREO Espada tuo sen nyt kuluttajien saataville.

Ostolakossa Finnit Foreo Espada - 1 (5)

Minulla oli hyviä kokemuksia Espada-laitteesta jo aiemmin. Kun otin laitteen käyttööni muistaakseni viime kesän lopulla, koin saaneeni siitä suuren avun nopeuttamassa iholle juuri putkahtamassa olevia orastavia finnejä ja nopeuttamaan iholle jo ilmestyneiden tulehtuneiden finnien parantumista. Tämän vuoksi halusinkin ehdottomasti pakata laitteen mukaani Thaimaahan, mutta joskus tammikuun jälkeen unohdin täällä aivan kokonaan sen olemassaolon.

Kun kuukausi sitten ihoani valiteltuani muistin yhtäkkiä laitteen ja kaivoin sen esiin, alkoi elämäni helpottaa hyvinkin nopeasti. Käsittelin laitteella aluksi melko laajastikin niitä alueita, joille finnejä syntyi. Pienen kapistuksen ongelmana on tietysti, että sen  vain hieman sormenpäätäni suurempi valopää ei riitä kattamaan kerralla kuin hyvin pienen alueen ja koska 30 sekuntia kestävä, värähtelyn tehostama hoito tulee toistaa kolmesta neljään kertaan yhdellä käsittelykerralla, ei homma tietenkään ole kovin nopeaa, jos käsiteltävänä on isompia alueita. Laite onkin siis varsinaisesti tarkoitettu yksittäisten finnien hoitoon.

Ostolakossa Finnit Foreo Espada - 1 (5)

Olen kuitenkin tosiaan itse käsitellyt laitteella säännöllisesti niitä laajempia ihoalueita, joille finnejä tavallisesti ilmestyy. Paitsi että käsittelin sillä jo olemassaolevia tulehduksia, käytin sitä myös ennaltaehkäisynä osoittaen sinistä LED-valoa niille ihoalueille, joilla ei juuri sillä hetkellä näkynyt näppyä, mutta joille niitä oli viimeaikoina yllättäen putkahdellut.

Tavallisesti olen vain napannut laitteen käteeni ja  käyttänyt sitä samalla, kun olen viihdyttänyt itseäni tietokoneella ohjelmia katsoen. Ensimmäisinä viikkoina käytin laitetta melko paljon, mutta nyt viimeaikoina olen käyttänyt sitä vähän lyhyempiä jaksoja enkä enää edes ihan päivittäinkään. Ihan jokaista pientä finniä en ole jaksanut sillä alkaa valaista, mutta erityisesti kaulan ja leuan alueella olen huomannut suuren vaikutuksen ihossani nimenomaan juuri siinä, ettei finnejä ole enää noussut iholle samalla tavalla, mutta myös siinä, kuinka nopeasti iholle kuitenkin yllättäen ilmestyneet finnit laitteen ansiosta rauhoittuvat.

Ostolakossa Finnit Foreo Espada

Siinä missä kaulallani oli kuukausi sitten kipeitä ihonalaisia pahkuroita ja märkäpäisiä finnejä, ovat ne lähes kaikki saaneet kyytiä. Leukapieleen saattaa välillä syntyä pientä näppyröhelmää, mutta epäilen sen aiheutuvan, kun iho muhii yöllä pitkään hikisenä tyynyä vasten. Isoja näppyjä alueelle ei enää synny kunhan vain muistan aina parin päivän välein käsitellä ihoa Espada-laitteella.

Ostolakossa Finnit Foreo Espada

Voi siis sanoa, että elämä hymyilee jälleen ja seison entistä vahvemmin sanojeni takana siinä, että FOREO Espada on minusta aivan mielettömän toimiva laite, jota suosittelen kaikille finnien kanssa taisteleville. Ladattavan aknentappajan akku riittää yhdellä latauksella noin 50 käsittelyyn eli noin 25 minuutin käyttöön ja se latautuu noin tunnissa USB-johdon avulla, eli sen käyttö on hyvin vaivatonta. Koska laite on vielä  hyvin kevyt, kulkee se vaivatta mukana myös matkalla. Pakkasin tämän itsekin mukaani muutamia viikkoja sitten Vietnamin reissulle, jonne lähdimme varsin kevyillä matkatavaroilla.

Ostolakossa Finnit Foreo Espada

Jos kipeät ja tulehtuneet finnit siis vaivaavat, voin entistä vahvemmin antaa suositukseni FOREO Espada -laitteelle. Laitteesta voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani, jossa olen sitä esitellyt vielä tarkemmin.

*FOREO Espada-laitetta myy Suomessa Eleven.fi.

Kuten moni varmasti tietää, olen myös valtava muiden FOREO-laitteiden fani ja erityisesti FOREO LUNA -ihonpuhdistuslaitteet ovat vieneet sydämeni. FOREO-tuotteista voi lukea lisää aiemmista postauksistani täältä.

Ostolakossa Finnit Foreo Espada

Onko joku muu löytänyt FORE Espada -laitteen ilon?


Lue myös:

Parhaat tuotteet finnien hoitoon

Mitä eroa FOREO LUNA -kasvoharjoilla on?

Parhaat tuotteet mustapäiden karkotukseen

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

 

 

4 kommenttia artikkeliin ”Tämä ihonhoitolaite pelasti finneistä kärsineen ihoni”

  1. Ostin tämän laitteen kun luin suosituksesi aiemmin tästä, mutta en valitettavasti huomannut mitään parannusta iholleni. Harmittaa kun kallis laite, ehkä ei sovi kaikille.

    • No voi harmi jos ei ole auttanut rauhoittamaan alkaneita tulehduksia. :/ Minulla ero on tosiaan hyvin konkreettinen.

    • Joo, laitteisiin pääsee tosiaan livenä tutustumaan Stockmannilla. 🙂

Kommentointi on suljettu.