Ihanan pehmeät kädet

(Kuiva) käsi ylös: kenen muunkin kädet kärsivät varsinkin näin pakkasaikaan kosteuden puutteesta? Täällä ainakin huidotaan jo kovasti. Tai normaalisti huidottaisiin, mutta nyt ei ole liiemmin enää ollut tarvetta.
Sain Yves Rocherilta blogikokeiluun mukavan käsituoteduon, joka on pitänyt tassuni viimeaikoina suorastaan hämmentävän pehmeinä. Ei enää hilseileviä kädenselkiä, halkeilevia rystysiä tai huonosti voivia kynsinauhoja. Kyllä on osannut elämä helpottaa, kun ei enää hävetä kätellä ihmisiä heidät tavatessaan!
Hand Beauty Care Cold Weather Hand Balm lupailee jo nimessään olevansa mitä loistavin apu suomalaisiin talviin. Karitevoitakin sisältävä voide nimittäin todellakin hemmottelee käsien ihoa aivan uskomattoman tehokkaasti kosteuttaen ja raviten.
Tuotteen täyteläinen koostumus sopii mitä parhaimmin käytettäväksi yöaikaan, jolloin voide saa rauhassa muhia käsissä ja tehdä salaisia pelastusoperaatioitaan käsiparkojen elvyttämiseksi. 
Aamulla herätessä kädet ovat ihanan pehmeät ja sileät tunteen säilyessä ainakin omissa käsissäni läpi päivän seuraavan yöhemmottelun taas ylläpitäessä tilannetta.
Täytyy myöntää, että suorastaan yllätyin tämän tehokkuudesta. Aiempia käsivoidesuosikkejani ovat olleet L’occitanen karitevoita sisältävä käsivoide sekä The Body Shopin Hamppukäsivoide, mutta tämä kyllä haastoi ne täysin ellei jopa marssinut ohikin.
Jos epätoivon määrä on suuri ja kädet kaipaavat ihan erityistä huolenpitoa, voi niitä lisäksi vielä kuoria kerran pari viikossa kosteuttavalla käsikuorinnalla.
Tuotteen sisältämät mansikansiemenet kuorivat kädet hellävaraisesti mutta tehokkaasti pehmeiksi jättäen iholle miellyttävän sileän ja suorastaan silittelyyn pakottavan tunteen. Myönnän, että olen itse hieman laiska kuorimaan käsieni ihoa, mutta yritän muistaa pitää tuotetta lavuaarin lähettyvillä ja käyttää näin pahimpina kuivakausina ainakin kerran viikossa.
Tällä hetkellä käsieni iholle kuuluu siis oikein poikkeuksellisen hyvää, kiitos ihan erityisesti uudelle käsivoidelempparilleni.
Oletteko te sattuneet kokeilemaan tätä tehovoidetta tai käsikuorintaa?
Yves Rocherin käsivoide maksaa 9,90 euroa ja käsikuorinta 13,90 euroa. 

7 kommenttia artikkeliin ”Ihanan pehmeät kädet”

 1. Ostin tuon käsivoiteen hehkutusten vuoksi. Kyllä se kivasti pehmentääkin mutta ei mielestäni TBS:n hamppivoidetta voita 🙂 Mulla tätä kuluu hillitön määrä kerralla kun läträän talvisin käsivoiteilla kun taas hamppuvoidetta tarvitsee vaan pikkunokareen 🙂
  -Siiri

  Vastaa
 2. Oi täytyypä testata olisiko tästä mun vertavuotavien raastinrystysteni pelastajaksi! Sairaanhoitajan työssä kun ei ole oikein hyvä kun kädet on haavoilla ja vuotaa verta, mutta en ole löytänyt rasvaa joka yön aikana kosteuttais niin tehokkaasti, että kädet kestäisivät päivän käsidesillä lotraamisen. Kiitos taas vinkistä, Virve!

  Vastaa
 3. Käytän Yves Rocherin 100% karitevoita, laitan sitä yöksi ja puuvillahanskat päälle. Kesäaikaan pärjää YR:n Riche Creme anti-age käsivoiteella. Monia muita käsirasvoja en oikein voi käyttää, ovat aivan hyödyttömiä ja markettituotteet vain kirvelevät halkeilevalla iholla.

  Vastaa

Jätä kommentti