Parhaat antiperspirantit ovat löytyneet

*Sis. mainoslinkin

Hyvä antiperspirantti on minulle suoranainen välttämättömyys. Kuten olen kertonut, olen jo yli kaksi kuukautta elänyt oikeastaan vain kahdella mekolla.

En halua heittää mekkoa pesuun vain yhden käyttökerran jälkeen, joten on hyvin tärkeää, että dödöni pitää ja mekon kainalot pysyvät raikkaina useamman päivän.

En kärsi kovasta hikoilusta, mutta luokittelisin itseni perushikoilijaksi.

Kainaloni kostuvat, eli pelkkä deodorantti ei riitä minulle, vaan tarvitsen antiperspirantin – mielellään myös hyvän sellaisen.

Dödön tulee siis sekä pitää kainalot kuivina että ehkäistä hajuhaitat.

Paras antiperspirantti Löwengrip Ostolakossa Virve Vee

Kun viimeksi olin dödöshoppailemassa, ostin kokeiluun Ruotsissa supersuositun Löwengrip Healthy Glow Deodorant -antiperspirantin.

Kotiin tultuani tajusin, että olin ostanut väärän tuotteen, sillä oikeasti minun oli tarkoitus ostaa saman valmistajan toinen antiperspirantti.

Tätäkin dödöä suositumpi tuote on nimittäin Löwengrip Count On Me Deodorant -antiperspirantti, jota voisi oikeastaan jopa nimittää Ruotsin kansallisdödöksi, sillä kuulin sitä menevän kaupaksi yhden joka toinen minuutti.

Paras antiperspirantti Löwengrip Ostolakossa Virve Vee

Jopa kaikki työkaverini ylistävät Count On Me Deodorant -antiperspiranttia ja ilokseni sain lopulta senkin töiden kautta testattavakseni, joten nyt olen voinut laittaa molemmat antiperspirantit kunnolla kokeiluun.

Olenkin viimeiset viikot käyttänyt toista dödöä toisessa ja toista toisessa kainalossa voidakseni kunnolla verrata niitä keskenään.

Lue myös: Minua inspiroiva ihminen – Isabella Löwengrip

Paras antiperspirantti Löwengrip Ostolakossa Virve Vee

Molemmat dödöt on pakattu pehmeisiin tuubeihin, mutta niiden korkki kätkee alleen tavallisen roll-on-mekanismin.

Dödön annostelupallo on minun makuuni pienehkö (olen tavallisesti jättimaisten roll-on-pallojen ystävä), mutta käytössä se ei varsinaisesti ole haitannut.

Pallo annostelee mielestäni dödöä sopivasti ja molemmat dödöt kuivuvat melko nopeasti.

Kummassakin on hellävarainen, alkoholiton koostumus, jonka lupaillaan sopivan myös herkälle iholle.

Lue myös: Testissä (loistava) Löwengrip Sensitive Deodorant -antiperspirantti

Löwengrip Healthy Glow Deodorant -antiperspirantti on näistä kahdesta uudempi.

Sen pitkäkestoisen pidon tuovassa koostumuksessa on käytetty kosteuttavia ja hoitavia ainesosia, kuten esimerkiksi maitohappobakteereja.

Tämä versio on tehty sopimaan erityisesti kuivemmalle kainaloiden iholle, joka kaipaa kuitenkin hyvää ja tehokasta pitoa.

Kosteuttavasta koostumuksesta huolimatta se ei jää iholle kosteana, vaan kuivuu hyvin.

Lue myös: Testissä Nuud-deodorantti 

Paras antiperspirantti Löwengrip Ostolakossa Virve Vee
Löwengrip Healthy Glow Deodorant -antiperspirantti

Löwengrip Count On Me Deodorant -antiperspirantti on näistä se vieläkin suositumpi, sillä se on tullut myyntiin ensimmäisenä.

Vaikka uudempi versio onkin kosteuttava, ei tämäkään kuivata ihoa, sillä dödö sisältää mm. karitevoin erityista muotoa, joka kosteuttaa ihoa, mutta imeytyy iholle perinteistä karitevoita nopeammin.

Lue myös: Tämän vuoksi karitevoi on suosittu ainesosa

Paras antiperspirantti Löwengrip Ostolakossa Virve Vee
Löwengrip Count On Me Deodorant -antiperspirantti

Molemmissa antiperspiranteissa on jonkin verran parfyymimaista tuoksua, mutta omaan nenääni se ei liiemmin lehahtele kainaloista.

Jos tuotteita kuitenkin tuoksuttaa itse pakkauksesta, niin molempien tuoksut erottuvat selkeästi.

En varsinaisesti osaa kuvailla tuoksuja, sillä ne ovat tuoksusekoituksia, mutta Healthy Glow Deodorant on näistä kahdesta tuoksultaan hieman pehmeämpi.

Olen itse alkanut käyttää antiperspiranttia illalla, sillä niin käytettynä se toimii minulla parhaiten.

Käyn illalla suihkussa ja levitän dödön kainaloon ja koska kainalot hikoilevat yöllä vähemmän, pääsee dödökin imeytymään niihin paremmin.

Näin käytettynä kainaloni ovat näitä dödöjä käyttäessäni täysin kuivat seuraavana aamuna ja vieläpä seuraavan päivän iltanakin.

Tämä on tietysti ollut aivan loistavaa, sillä se tarkoittaa, että mekkojani tarvitsee pestä harvemmin.

Koska en levitä dödöä kainaloihin aamulla juuri ennen pukeutumista en osaa sanoa, tahraisivatko nämä vaatteita.

Kuivuttuaan ne eivät ole minulla ainakaan tahranneet ja minulla ne kuivuvat melko nopeasti.

Lue myös: Tämän vuoksi antiperspiranttia kannattaa laittaa yöksi

Paras antiperspirantti Löwengrip Ostolakossa Virve Vee

Minun oli tarkoitus käyttää toista dödöä toiseen kainaloon ja toista toiseen voidakseni kertoa, mitä eroja huomasin näillä olevan.

Lopputulos on kuitenkin ollut, että vaikka dödöissä onkin periaatteessa hieman erilaiset koostumukset, en ole huomannut niissä pidon tai muun toimivuuden kannalta liiemmin eroa omassa käytössäni.

Molemmat näistä antiperspiranteista ovat olleet aivan loistavia eikä minulla ole varmasti ollut koskaan dödöjä, jotka olisivat sekä näin erinomaisesti pitäviä että samalla kuitenkin myös hellävaraisia.

Tavallisesti kainaloni ovat kostuneet hyvällä dödöllä hieman, vaikka hajuhaitoilta olisikin vältytty, mutta näiden kanssa ne ovat vuorokauden kuluttua edelleen kuivat.

Jos joku siis kaipaa hyvää antiperspiranttia, niin suosittelen tutustumaan näihin Ruotsalaisten rakastamiin Löwengripin dödöihin.

Ruotsissa näitä löytyy oikeastaan jokaisesta apteekista ja vähän muualtakin, mutta Suomessa näiden myyntipisteitä on hieman vähemmän.

*Löwengrip-antiperspirantteja voi tilata Elevenin verkkokaupasta täältä. 

Paras antiperspirantti Löwengrip Ostolakossa Virve Vee

Kuka muu on kokeillut Löwengripin antiperspirantteja?

19 kommenttia artikkeliin ”Parhaat antiperspirantit ovat löytyneet”

 1. Tää ”illalla dödöä kainaloon” oli aika mullistava ajatus mulle 🙂 Miten olet päätynyt tällaiseen ratkaisuun? Oliko ajatuksena eka kiireiset aamut? Mä oon tottunut ajattelemaan, että kosmetiikka jotenkin mystisesti häviää yön aikana iholta (ts. imeytyy lakanoihin tms.) enkä olisi voinut ennen tätä postausta ajatellakaan, että voisin hengailla edellispäivän dödössä ihmisten ilmoilla 😀

 2. En ole testannut vielä näitä, mutta kiinnostais suuresti lukea muitakin arvosteluja Löwengripin tuotteista. 🙂

 3. Onpa kyllä huvittava nimi dödölle toi Healthy Glow, nyt myös kainalosi ovat terveen kuultavat ja voit esitellä niitä ylpeänä 😀 😀 mitä hittoa on ajateltu kun on keksitty toi nimi, tiedän että hehkuva iho on nyt muodissa mut naurattaa silti 😛

 4. Olen etsinyt tehokasta, mutta kainaloystävällistä antiperspiranttia, joten tämä tuli kuin tilauksesta. Laitoin heti tilaukseen, mutta en nordicfeeliltä, koska molemmat loppu! Suosittu tuote siis, joten suuret odotukset 🙂 Pari päivää sitten lähti tilaus Maria Nilan hopeanaamiosta Elevenille ihan sinun suosituksen perusteella 😉

 5. Kiitos vinkistä! En ole vielä itse löytänyt täydellistä dödöä, mutta nämä taitavat lähteä molemmat kokeiluun, kun vanhat jemmat on käytelty.. Juuri tuollaista hoitavaa ja kainalot kuivana pitävää dödöä olen kaivannut ja etsinyt, tuntuu ettei molempia ominaisuuksia meinaa saada samasta putelista millään. Tähänastisista parhaat ovat olleet se Vichyn turkoosikorkkinen ja Clarinsin kulttidödö. Mutta nämä Lowengripit siis ostoslistalle muistiin! 🙂

  • Minulla oli juuri viimeksi kokeilussa Vichyn turkoosikorkkinen ja Clarins on omia suosikkejani, mutta omassa käytössäni nämä kyllä voittavat nekin. 🙂

 6. Kiitos inspiroivasta ja kiinnostavasta blogista! Ihanaa kun arvioit Löwengripin tuotteita! Toivottavasti näitä tulee lisää 🙂

  • Varmasti tulee! Löwengrip on todella kiinnostava merkki ja sillä on ihania tuotteita. 🙂

 7. Hyvälle dödölle on aina tarvetta!
  Omassa käytössä on ollut nyt Triple dry muutaman kuukauden mutta valitettavasti silläkin kostuu kainalot ja vähän meinaa haistakin välillä. Mielestäni en ole edes kova hikoilija mutta silti se häiritsee.
  Itsekin tykkään laittaa dödön illalla koska käyn suihkussa iltaisin (vihaa aamusuihkuja) niin luontevaa laittaa deodorantti silloin suihkun jälkeen. 🙂
  Tätä tulen kyllä testaamaan heti kun vaan saan tilattua. Nyt on kukkaron nyörit tiukalla mutta ehkä joulun jälkeen! 🙂

  • Täälläkin yksi iltasuihkuttelija, joka vihaa aamusuihkuja! 🙂

   Tule kertomaan, kuinka dödöt toimivat, jos päädyt kokeilemaan niitä. 🙂

  • En oikeastaan tiedä, sillä en koskaan käy isoissa marketeissa (edellisestä käynnistä taitaa olla 1,5 vuotta aikaa), mutta pienemmissä apteekeissa kyllä ja esim. Åhlensilta taitaa löytyä. 🙂

 8. Kiitos taas antiperspiranttivinkistä, nämä menevät testiin kun on tarvetta uudelle antiperspirantille! Vinkkaamasi Bats on ollut todellinen aarre, kainalot kyllä kostuvat vähän jos joutuu päivän aikana vaikka juoksemaan bussiin tai esim. imuroimaan, mutta hienhaju pysyy poissa koko päivän, suurkiitokset siis sinulle! Itse hikoilen kovasti, hyvä antiperspirantti on siis kultaakin kalliimpi ja kanssaihmisetkin kiittää 😀

  • Kiva kuulla, että Bats on ollut hyvä löytö! Omassa käytössäni nämä peittoavat senkin, joten kuulen mielelläni kokemuksiasi ja vertailua, jos päädyt kokeilemaan näitä. 🙂

 9. Nyt täytyy kyllä tulla jättämään eriävä kommentti ainakin tuosta Healthy Glow -antiperspirantista. Minulla on tänään se ensimmäistä päivää testissä ja on pettänyt jo työpäivän aikana vaikka työkseni istuskelen toimistossa! Ei todellakaan pärjää edes perus Nivean roll-on antiperspirantille. Aivan hutiostos ja nyt harmittaa 🙁 Clarinsin deodorantti on suosikkini ja se ei ole koskaan normaalin päivän aikana pettänyt.

  • Onpas kurjaa! :/ Kannattaa vielä kokeilla laittaa illalla puhtaisiin kainaloihin, niin toimii ainakin itselläni. 🙂

 10. Kiitos vinkistä! Tilasin suosittelusi perusteella Count On Me -dödön ja muutaman päivän käytön perusteella on toiminut hyvin. Täytyy ehkä vielä ”uskaltaa” kokeilla laittaa illalla ja katsoa miten toimii silloin. Tuoksu ei ehkä ole minun nenään kaikista mieluisin, mutta ihan ok.

Kommentointi on suljettu.