Vahinkolöytönä täydellinen varjostussävy kasvoille

Sain blogikokeiluihini joitakin kuukausia sitten kasan Seppälän oman kosmetiikkamerkin meikkejä, jotka olen nyt käynyt lähes kaikki blogissani läpi. Mielestäni tuotteet ovat olleet hintaansa nähden sellaista peruskivaa tavaraa niille, jotka joko vasta harjoittelevat meikkaamaan tai meikkaavat niin harvoin, ettei meikkeihin liiemmin huvita sijoitella. Ihan kivoja siis, mutta hintansa vertaisia.
Yksi ihan selekä epäkohta Seppälän kosmetiikassa on kuitenkin ollut ja se minun on aivan pakko nostaa esiin. Ihan oikeasti, olisi ehkä hieman kannattanut panostaa meikkipohjien sävyvalikoimiin? Tsekkasiko kukaan näitä edes, kun nämä otettiin valikoimiin?
Sain kokeiltavikseni sarjan The Perfect Foundation -meikkivoiteen, josta olin kovasti kiinnostunut. Olisi supermielenkiintoista testata, kuinka tällainen edullinen meikkivoide iholla käyttäytyy!
Se jäi kuitenkin vain kaukaiseksi haaveeksi, sillä saamani sävy 02 näytti iholla tältä:
En ehtinyt Suomessa käydä kaupoilla kokeilemassa sävyä 01, mutta epäilen, ettei sekään varmasti olisi kovin vaalea ollut.  Meikkivoide tuntui ohuelta ja juoksevalta kädelle levittäessä, mutta ymmärtänette varmasti, ettei sen levittämisestä kasvoille olisi ollut kovinkaan paljon hyötyä. Tottakai se peittäisi, sillä sehän oli jo ihan eri väriä kuin minä itse.
Toinen kokeiluun saamani meikkipohjatuote oli The Must Be A Dream BB Cream.
Tämänkin BB-voiteen kokeilu jäi sekin vain unelmaksi, sillä testiin saamani sävy 02 Medium oli sekin jo melkoisen värinen. 
En minä nyt niin vaalea ole, että toiseksi vaaleimman Suomessa myytävän ja suomalaisille suunnatun meikkilinjan vaaleimman sävyn kuuluisi näyttää ihollani tältä. Ja vielä näin oranssiselta! Hei ihan tosi, kysyn nyt jo toistamiseen: tsekkasiko siellä Seppälässä kukaan näitä tuotteita ennen kun nämä päätettiin julkaista? Ja kuka piru näiden kohderyhmänä on?
Kolmas kokeilemani meikkipohjatuote oli merkin The Ultimate Everyday Powder, jonka sain onnekseni sävyssä 01 Porcelain. Sehän kuulostaa jo vaalealta, vai mitä?
No kuulostaahan se, mutta katsokaa:
Pitäisikö tuotepäällikkö pistää vaikkapa posliininmaalauskurssille pohtimaan, minkä väristä posliini yleensä on? Tässä ollaan nimittäin jo siirrytty posliinin puolelta melko pitkälle kohti savea!
Kuvassa vasemmalla ylhäällä on oikeasti vaalea Maybellinen Matte Maker -kivipuuteri sävyssä 10 Classic Ivory ja sen vieressä Seppälän VAALEIN puuterisävy, jonka itse rinnastaisin lähinnä aurinkopuuteriin. Alhaalla kuvassa onkin mukana Lumenen Arctic Sun Hohdepuuteri, jota itse käytän aurinkopuuterina.
Hauskinta on itseasiassa se, että ylhäällä kädelläni on vasemmalla Lumenen aurinkopuuteria, keskellä Seppälän vaaleinta puutria ja oikealla vielä Seppälän aurinkopuuteria sävyssä 02 Light Sun. Seppälän vaalein kivipuuteri on jopa tummempi kuin käyttämäni Lumenen aurinkopuuteri (joka tosin virallisesti kulkee Hohdepuuterin nimellä)! Saanko vielä kerran kysyä, että mitä ihmettä teillä siellä Seppälässä on ollut mielessä näitä sävyjä valikoimiinne poimiessa?!?
 Tässä kuvassa oikeaan alanurkkaan on otettu mukaan vielä Seppälän oma kevyesti shimmerinen aurinkopuuterikin sävyssä 02 Light Sun.
Vaikka arvostelinkin tuotteita nyt vähän kovalla kädellä, niin on minulla niistä yksi positiivinenkin asia sanottavana. 
 Kivipuuterin vaalein sävy on nimittäin ihan täydellinen varjostussävy kasvojen muotoiluun! Ei yhtään liian punertava tai oranssinen vaan juuri sopivan neutraali ja jopa mukavan kevyt -kunhan vaan tuotetta levittäessä on yhä siveltimensä kanssa varovainen.
Sori Seppälä, alkuperäiseen tarkoitukseensa meikkipohjatuotteenne eivät kasvoillani kelvanneet ja suosittelisin ihan sydämestäni, että joku asioiden päälle edes hieman ymmärtävä tsekkaisi läpi, millaisia meikkipohjasävyjä teillä on myynnissä. Siitä huolimatta olette kuitenkin vahingossa luoneet aivan täydellisen varjostussävyn, jonka kehotan kaikkia ohimennessään hyllystä poimimaan!

Oletteko te löytäneet Seppälän meikkipohjatuotteista ihollenne sopivia sävyjä?
Seppälän BB-voiteella ja meikkivoiteella on hintaa 11,95 euroa ja kivipuuterilla ja aurinkopuuterilla 9,95 euroa.

6 kommenttia artikkeliin ”Vahinkolöytönä täydellinen varjostussävy kasvoille”

  1. Veikkaisin, että näiden pääkohderyhmänä on noi "pikku-Tuksut", joita näkee kaduilla paljon. Blondit hiukset ja todella vahva rusketus/vaan naama ruskeana 🙂

  2. En nyt oikeen osaa sanoo muuta kun et ei herranjumala! 😀 Tosta on kyl pohjosmaalanen ihonsävy niiiiiiin kaukana 😀

  3. Ei voi olla totta. 😀 Nyt on menty hieman metsään väriskaalojen kanssa. Onneksi en ole enää sitä ikäluokkaa joka varsinaisesti shoppaa meikkkinsä Seppälästä..

  4. Seppälä-kosmetiikka ei vakuuta. Testattu on. Harmillista, koska haluaisin ostokäyttätymiselläni tukea suomalaista yritystä, kannattaa kotimaista; tukisin mielelläni suomalaista työtä ja verorahat jäisivät tänne. Mutta miksi näitä juttuja ei voida tehtä Suomessa kunnolla. Ruotsalaisten ja muiden naapurustosta ponnistavien (kosmetiikka)yritysten meininkiä voi vain ihastella. Tokikaan eihän Seppälä ei ole kosmetiikkayritys mutta esim Henkkamaukalla on aivan oikeasti hyviä tuotteita valikoimassaan.

  5. Hetkinen vielä! Olet kyllä oikeassa siinä, että sävyt ovat päin prinkkalaa, mutta Seppälän myyjänä pakko vinkata vielä, että jostain syystä (en itsekää tajua, eikä meille ole tästä tullut infoa) kivipuuterin sävy nro 04, on juuri passeli suurimmalle osalle suomalaisista ihoista! Käytän tätä puuteria joka päivä itsekin ja se ei ole yhtää oranssiin taittava eikä yhtää liian tumma. Se on noin puolet vaaleampi kuin sävy 01. Logiikkaa en tajua, mutta jos joku tarvitsee edullista puuteria niin suosittelen kokeilemaan :DD Ja meikkisarjassa on kyllä omat vinkelinsä, eli kysykääppä myyjiltä ennen kuin ostatte :DD Itselläkin on tullut kaikki tuotteet kahlattua läpi!

Kommentointi on suljettu.