Feels like Second Life

Tämä postaus on hyvä esimerkki siitä, mitä tarkoittaa, että bloggaan teille ja testaan tuotteita teitä varten. Teidän vuoksenne olen nimittäin ollut valmis jopa huitelemaan ympäriinsä itselleni väärän värisessä meikkivoiteessakin!
Sain blogin kautta testattavakseni ranskalaista luonnonkosmetiikkaa myyvän Naturellement-verkkokaupan kautta ohranversoista saatavaan klorofylliin eli lehtivihreään perustuvan Alorée-merkin CC-duon. Sertifioitu luonnonkosmetiikkamerkki on syntynyt alunperin L’orealillakin työskennelleen kosmetiikkatutkijan innosta luoda luonnon raaka-aineista inspiroitunut sarja, mikä teki siitä minun silmissäni mielenkiintoisen.
CC-duon paketti kätkee sisälleen kuulemma luonnonkosmetiikan ensimmäisen kasvoille tarkoitetun CC-voiteen sekä erityisesti silmänympäryksille tarkoitetun CC-peitepuikon.
Molemmat tuotteet lupailevat hoitavansa ja kosteuttavansa ihoa sitä tehoaineillaan raviten.
CC Cream Second Life lupaa tasoittaa ihon pintaa sitä kosteuttaen, mutta silti mattaista pintaa antaen.
Tuotteen koostumus kätkikin sisälleen joukon ihoa kosteuttavia ja hoitavia ainesosia. Seka- ja rasvaisempi iho voivat kuulemma käyttää tätä ihan yksinäänkin, mutta kuivemmalle iholle on suositeltavaa käyttää alla kosteusvoidetta.
CC Eye Second Life puolestaan on huulirasvamaiseen puikkoon pakattu peitetuote, joka on aivan erityisesti omiaan peittämään silmänalusten tummuutta kosteuttavan koostumuksensa vuoksi.
Minulla on entuudestaan ollut vain vähän kokemuksia luonnonkosmetiikan meikkipohjatuotteista, mutta olen tutustunut niihin mielelläni lisää. Siksi tämänkin kanssa oli mukava tehdä parempaa tuttavuutta.
Oma ihoni on tällä hetkellä melko hyvässä kunnossa. Muutamia stressin jälkeisiä näppyjä on havaittavissa, mutta lähinnä ihoni kaipaa meikkipohjalta vain kevyttä tasoitusta sekä pisamien ja pienen punoituksen häivyttelyä. Silmänaluseni ovat asia erikseen, sillä niiden tummuus kaipaa aina peittoa. Pidän pohjista, jotka tuntuvat iholla kosteuttavilta, mutta silti ohuilta eivätkä jää iholle liian rasvaisina, mutta eivät silti ole liian kuiviakaan. Olen siis perusnainen, eli haluan vähän kaikkea. Näin vaatimattomasti.
Aloréen CC-setti oli minun juttuni kaiken muun osalta paitsi tuotteiden sävyjen. Niiden osalta en nimittäin todellakaan lämmennyt tuotteille! 
Omalle kalkkilaivankapteeni-tyyppiselle ihonsävylleni (tai oikeammin sävyttömyydelleni…) lopputulos oli nimittäin liian oranssi ja teki ihostani kyllä heleän näköisen, mutta silti tummuutensa vuoksi hitusen liian likaisen näköisen. Tuote kuitenkin häivyttyi iholle hyvin pienen työstön jälkeen, eli sopii sävynsä puolesta varmasti hyvin kaikille niille, joiden ihon väriä voi kutsua jo sävyksi.
Tässä kuvassa olin lisännyt vielä peitepuikkoa silmienalusille ja näppyjen päälle. Pohja tuntui ihanan ohuelta, sopivan kosteuttavalta sekä silti luvatun rasvattoman tuntuiselta, muttei missään tapauksessa kuivalta. (Ihan kuivimman ihon juttu tämä pohja ei silti mattaisuutensa vuoksi ole.) Pidin kovasti siitä, kuinka tuotteet levittyivät iholle hyvin ja tasoittivat sen minkä tarvitsi, mutteivät olleet liian paksuja. Peitepuikkokin toi ikitummille silmänalusilleni mielestäni hyvän peittävyyden.
Kuljin meikkipohjan kanssa jonkun aikaa havainnoiden sen käyttäytymistä ihollani, mutta lopulta minun oli pakko antaa periksi ja viimeistellä lopputulos heittämällä päälle vaaleahkoa puuteria, joka sitten viimeistelikin lopputuloksen jo todella hyvän sävyiseksi:

Aloréen CC-tuotteet olivat iholleni todella mieluinen kokemus ja lukeutuvat jälleen kerran sellaisten luonnonkosmetiikan meikkipohjatuotteiden joukkoon, joita voin suositella muillekin joiden ihon sävy vain ne sallii. 
 
Matahkon koostumuksensa vuoksi pohja kesti kasvoillani hyvänä pitkään ja lopputulos näytti (puuteroinnin avustamana) siistiltä koko päivän pienestä hikikävelystäkin huolimatta. Silmänympäryksillä ollut peitepuikko oli koostumukseltaan melko täyteläinen, mutta pysyi kevyen puuteroinnin ansiosta paikoillaan mainiosti karkaamatta juonteisiin.
Aloréen tuotteita myy esimerkiksi kotimainen merkkiä maahankintuova Naturellement-verkkokauppa ja tämä duo löytyy tämän linkin takaa.

Erityisen mukavaa on se, että koodilla ”Ostolakossa” saa nyt verkkokaupan koko valikoimasta -20 % alennusta! Koodi on voimassa 27.10. asti.

Onko joku muu sattunut kokeilemaan Aloréen CC-voidetta tai CC-peiteainetta? Tai muita merkin tuotteita? Mitäs olette tykänneet?

5 kommenttia artikkeliin ”Feels like Second Life”

  1. Tuota settiä en ole kokeillut, mutta muuten kyllä pidän Aloréen tuotteista 🙂 Aloréella on mm. ihana kosteussuihke, jossa on sarjalle ominainen hurmaava lehtivihreän tuoksu (suihke on esillä blogini kosteussuihke-vertailussa). Olen myös kokeillut sarjan päivävoidetta, naamiota ja lisäksi kaapista löytyy tehoeliksiiri ja silmänympärysvoide. Tämä CC-voide on tainnut jäädä multa testaamatta juuri tuon sävyn vuoksi, koska se on varmasti myös mun vaalealle iholleni aivan liian tumma. Kevyen puuteroinnin kanssa lopputulos näyttää kuitenkin sun iholla aika hyvältä 🙂

  2. Kiinnostaa, ehdottomasti! Pysyykö sulla voidemaiset peittarit yleensä paikoillaan hyvin? Mulla ne kasautuvat juonteisiin tosi helposti, joten mietin, että kannattaako mun suosiolla jättää tämäkin kauppaan… 😛

  3. Todella hyvältä näyttää sun iholla <3 Täytyykin mennä hieman vielä tutkimaan tätä merkkiä 🙂

    Blogissani on upea BPface meikkipaljetin arvonta.Toivottavasti osallistut arvontaan. <3

  4. Puuteroinnin jälkeen näyttää tosi hyvältä! Mutta olen sen verran nirppanokka, että hintaan nähden varsinkin peitevoide on ihan järkyn rumassa pakkauksessa.

Kommentointi on suljettu.