Tehokosteutusta Japanista: Naturie Hatomugi Skin Conditioner

*Sis. mainoslinkkejä

Nyt olisi jaossa aivan loistava tuotevinkki kaikille niille, joiden kasvot kaipaavat kosteutusta, mutta joiden iho ei silti kaipaa yhtään klähmäisyyttä. Tämä tuotevinkki tulee suoraan Japanista ja lukeutuu japanilaisen ihonhoidon ehdottomiin kulttituotteisiin, joita hypetetään ympäri maailman.

Naturie Hatomugi Skin Conditioner ostolakossa kokemuksia

Hankin itselleni testiin Naturie Hatomugi Skin Conditioner* -nesteen, jossa on hyvin yksinkertainen, mutta monipuolinen koostumus. Lähinnä japanilaiseen hoitoveteen rinnastettavan tuotteen taika on sen sisältämässä jobin kyynelen siemenuutteessa, joka tunnetaan ihoa tehokkaasti kosteuttavana ainesosiana. Tuote sopiikin erityisesti hoitamaan kosteusköyhää ihoa, sillä se ei jätä kasvoille tippaakaan rasvaista tunnetta. Myös kuiva iho voi hyötyä tuotteesta, mikäli iholla ei halua käyttää täyteläisempiä ja ravitsevampia koostumuksia.

Naturie Hatomugi Skin Conditioner ostolakossa kokemuksia

Vesimäista tuotta voi käytettää usealla tavalla. Sen tavanomaisin käyttötapa on annostella sitä vanulapulle ja pyyhkiä sillä kasvot ihonpuhdistuksen jälkeen. Näin käytettynä se auttaa tasapainottamaan ihon pH-arvon sekä tuomaan iholle kevyttä kosteutusta kosteuttavan kasvoveden tapaan.

Naturie Hatomugi Skin Conditioner ostolakossa kokemuksia

Ylivoimaisesti suosituin tapa on kuitenkin käyttää tuotetta naamiolappuina tuomassa kasvojen kuiville ihoalueille kohdistettua hoitoa. Useilta aasialaisilta tuotemerkeiltä löytyy monikerroksisia vanulappuja, joiden kerrokset on tehty irtoamaan toisistaan meidän markkinoillamme myynnissä olevia vanulappuja paremmin ja vähemmän nukkaisina. Aasialaisten hoitovesien käyttäminen naamiona onkin varsin yleinen tapa juuri näiden kätevien ja helposti saatavilla olevien erityisten vanulappujen ansiosta.

(Tällaisia kolmikerroksisia lappuja ovat esimerkiksi nämä käyttämäni Etude House 3 Layer Cotton Puff -vanulaput, joiden eBay-myyjiä löytyy täältä*.)

Naturie Hatomugi Skin Conditioner ostolakossa kokemuksia

Hoitovedellä kastellut vanulaput voi asettaa kasvoille 3-10 minuutiksi kosteuttamaan ja rauhoittamaan kuivia ihoalueita. Lappujen on kätevää antaa vaikuttaa esimerkiksi hampaiden harjauksen tai vartalon rasvaamisen ajan. Hajusteeton (ja melkolailla jopa hajuton) tuote parantaa ihon kosteustasapainoa ja pehmentää ihoa samalla kun se jättää sille miellyttävän virkistävän tunteen. Lappujen nopea käyttö onkin kätevää esimerkiksi aamulla ennen meikkausta, jolloin iho saa mukavasti meikkipohjan levittymistä helpottavaa tehokosteutusta.

Naturie Hatomugi Skin Conditioner ostolakossa kokemuksia

Saatavilla on myös kuivia, kompakteiksi napeiksi pressattuja kangasnaamioita, jotka voi kastella hoitovedellä ja asettaa ihan kunnon naamioksi kasvojen iholle. Siinä missä useimmat tavalliset kangasnaamiot jättävät kasvojen iholle helposti hieman klähmäisen pinnan, ei tämä todellakaan tee sitä, minkä ansiosta tuote sopii näin käytettynä täydelliseen väsyneen ihon pikakaunistukseen ja heleytykseen.

(Hoitonesteiden ja hoitovesien kanssa käytettäviä pressattuja kangasnaamioita löytyy myynnistä eBaysta täältä* hyvin halvalla. Tablettia muistuttavat naamiot turpoavat kastuessaan ja ne on helppoa rullata sen jälkeen auki tavalliseksi kangasnaamioksi.)

Naturie Hatomugi Skin Conditioner ostolakossa kokemuksia

Monipuolinen tuote sopii käytettäväksi myös vartalon iholla. Tällöin tuotetta on helpointa käyttää pullottamalla sitä suihkepulloon, josta sitä voi suihkia suoraan kosteuttamaan vartalon ihoa erityisesti suihkun jälkeen. Mikään ei estä käyttämästä tuotetta myös kasvosuihkeen tapaan.

Naturie Hatomugi Skin Conditioner ostolakossa kokemuksia

Tämä tuote lukeutuu tosiaan japanilaisen kosmetiikan must try -kulttituotteisiin ja sitä näytti olevan toissakesänä Tokiosa käydessäni myynnissä kaikkialla. Tuote on pakattu erittäin isoon 500 ml pulloon, eli se on hyvin riittoisa, mutta toki sitä myös kuluu enemmän kuin tavallista kasvovettä, sillä varsinkin tuotetta naamiona käyttäessä vanulappu suositellaan kasteltavan sillä ihan kunnolla.

Kannattaa kuitenkin huomioida, että vaikka tuote tuokin iholle kosteutusta, täytyy tuo kosteutus myös lukita iholle levittämällä sen päälle vielä ainakin kosteusvoidetta ja mielellään tietysti myös seerumia. Muuten ihon kosteuttamisesta ei ole liiemmin hyötyä, sillä iholle ladattu lisäkosteus myös haihtuu nopeasti.

Naturie Hatomugi Skin Conditioner ostolakossa kokemuksia

Tuotteen löytää helpoiten etsimällä sitä nimellä Hatomugi Skin Conditioner, mutta sen voi löytää myös nimellä Imju Naturie Hatomugi Skin Conditioner tai sen variaatioilla. Tuotteen eBay-myyjiä löytää täältä* ja pullollinen nestettä kotiutuu eBaysta tavallisesti noin 15 eurolla.

Naturie Hatomugi Skin Conditioner ostolakossa kokemuksia

Käytättekö te hoitovesiä tai hoitonesteitä koskaan naamion tapaan vanulappujen avulla?

5 kommenttia artikkeliin ”Tehokosteutusta Japanista: Naturie Hatomugi Skin Conditioner”

  1. Täytynee joskus tilata noita lappusia ebayn kautta. Tähän asti olen tyytynyt taputtelemaan hoitonestettä poskiin kämmenillä…

    • Laput ovat siitä käteviä, että ne auttavat ihoa imemään enemmän kosteutta. Muuten osa kosteudesta pääsee ihan vain haihtumaan iholta, mutta lappu pysyy pitkään kosteana ja iho saa imeä kosteutta rauhassa. Muistin tämän tuotteen vähän aikaa sitten taas ja nyt olen viime päivät käyttänyt sitä ihan päivittäin lappujen kanssa. 🙂

  2. Vinkkinä: saman tyylisiä nukkaamattomia lappuja löytyy ihan apteekeista, tarkoitettu alunperin haavojen puhdistukseen ja haavataitoksiin. Hinta jotain euron luokkaa, eikä tarvitse erikseen tilailla 🙂

    • Kiitos loistavasta vinkistä! En olekaan itse tainnut koskaan tutustua apteekkien vanulapputarjotaan. 🙂

Kommentointi on suljettu.