Ylellistä kosteutusta apteekista kuivalle vartalon iholle

*Sis. mainoslinkkejä

Talvi laittaa monen vartalon ihon koville. Suihkugeelit tuntuvat pesevän sitä liikaa ja ihosta tulee helposti hilseilevän kuiva. Sain onnekseni syksyllä blogikokeiluun pari elämää helpottavaa ihonhoitotuotetta, joiden avulla vartalon ihon kuivumista voi torjua helposti.

Louis Widmer vartalotuotteet kokemuksia Ostolakossa

Suihkugeelin tärkeimpiä ominaisuuksia minulle on sen tuoksu, jonka voisi jopa sanoa määrittelevän suihkuhetkeni nautinnollisuuden. Joskus olen kuitenkin valmis tinkimään suihkuttuotteiden parfymoidusta tuoksusta, mikäli tuote on muilta ominaisuuksiltaan loistava ja sen tuoksu miellyttää nenääni muilta osin. Tulen kuitenkin harvemmin kääntyneeksi apteekkimerkkien puoleen, sillä niiden tuotteita hallitsee tavallisesti pääosin jopa pieni tylsyys, mitä tuoksumaailmoihin tulee.

Louis Widmer vartalotuotteet kokemuksia Ostolakossa

Sain syksyllä kuitenkin blogikokeiluun muutamia apteekissa myytäviä Louis Widmer -tuotteita, joiden joukosta löytyi merkin suihkuvoide. Louis Widmer Shower Cream sisältää mm. manteliöljyä, auringonkukkaöljyä, glyseriiniä ja karitevoita, jotka auttavat varmistamaan, että vartalon iho puhdistuu hellävaraisesti ja ilman, että se kuivuu.

Louis Widmer vartalotuotteet kokemuksia Ostolakossa

Suihkuvoiteessa on sen nimen mukaisesti emulsiomainen koostumus, joka levittyy iholle hyvin, mutta ei vaahtoa. Pehmeä voide tuntuu iholla miellyttävältä ja jättää iholle puhtaan ja kosteutetun tunteen. Suihkuvoiteessa on miellyttävän kevyt tuoksu, joka on kuitenkin selkeästi parfymoitu eikä (tylsän) perusvoidemainen. Tuoksua on kuvattu valkoisten kukkien tuoksuksi, mutta se on silti sen verran raikas, että tuote sopii minusta hyvin koko perheen iholle. Tuotteesta on kuitenkin saatavilla myös hajusteeton versio.

Toinen kokeiluun saamani tuote oli Louis Widmer Remederm Body Oil Spray -vartaloöljy, joka on kehitetty erityisesti kuivan ihon hoitoon. Suihkutettavassa vartaloöljyssä on kuivaöljymäinen koostumus, joka ravitsee ihoa tehokkaasti, mutta imeytyy silti erittäin hyvin eikä iholle jää yhtään rasvaista tai klähmäistä tunnetta.

Louis Widmer vartalotuotteet kokemuksia Ostolakossa

Vartaloöljy sisältää mm. auringonkukan siemenöljyä, manteliöljyä, jojobaöljyä, E-vitamiinia sekä rauhoittava bisabololia, jotka auttavat pitämään ihon pehmeänä ja kosteutettuna. Tuote suihkuaa pullosta ulos hienojakoisena ja jättää vartalon iholle miellyttävän kevyen ja jotenkin todella ylellisen tuoksun, joka on kaukana tylsistä perusvoiteista ja jonka vuoksi haluan kokoajan nuuhkia ihoani.

Erilaiset öljyt hoitavat ihoa nimenomaan pehmentämällä sitä ja auttamalla lukitsemaan iholle kosteutta. Tämän vuoksi öljyä onkin parasta levittää vartalon iholle heti suihkun jälkeen, kun iho on vielä hieman kostea. Myös tämä kevyesti tuoksuva öljy sopii koko perheen ihon kosteutetukseen.

Louis Widmer vartalotuotteet kokemuksia Ostolakossa

En tosiaan tavallisesti ole apteekkituoteihmisiä, mutta näiden kohdalla teen hommaan ilomielin poikkeuksen. Simppelit pullot näyttävät tyylikkäiltä kylpyhuoneessa, iho jää niiden jäljiltä ihanan tuoksuiseksi ja ja miellyttävän pehmeäksi. Jos vartalon iho on hyvin kuiva, eivät nämä välttämättä ole sille tarpeeksi ravitsevia, mutta normaalin, vain hieman kuivuuteen taipuvaisen talvi-ihon hoitoon nämä ovat mainioita. Oma suihkuvoiteeni kului juuri loppuun ja vartaloöljypullo lähtee mukanani vielä Bangkokiin.

Louis Widmer -tuotteita voi ostaa Suomessa apteekeista. Louis Widmer Shower Cream -suihkuvoide löytyy myynnistä verkkoapteekista täältä* ja Louis Widmer Remederm Body Oil Spray -vartaloöljy puolestaan täältä*.

Louis Widmer vartalotuotteet kokemuksia Ostolakossa

Onko teillä jotain Louis Widmer -lemppareita?

PS. Oma ultimaattinen Louis Widmer -suosikkini on Louis Widmer Eye Contour Cream -silmänympärysvoide, josta löytyy postaus täältä.

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

 

Jätä kommentti