Paras halpa ripsiväri: Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara

*Sis. mainoslinkin

Naureskelen tuttujen kosmetiikkabloggaajien kesken aina välillä, että runsaasti lukijoita keräävän kosmetiikkablogin perustamiseen ei tarvita kummoisia puitteita. Riittää, kun alkuinvestointina ostaa satasella Essencen meikkihyllyn tyhjäksi ja alkaa sen jälkeen tykittää ulos postauksia. Lähes jokainen Essencen tuotteista blogannut on nimittäin varmasti huomannut, että merkin tuotteita käsittelevät postaukset ampaisevat välittömästi lukijoiden suosikeiksi.

Essence I love Extreme Crazy Volume Mascara

Toisaalta en ihmettele tätä yhtään. Kukapa ei olisi kiinnostunut kuulemaan, jos parilla eurolla voi napata markettireissulta mukaan kalliimmatkin kilpailijat haastavan kosmetiikkatuotteen. Minä ainakin voin myöntää, että halpismeikit kiinnostavat minua selektiivisiä meikkejä huomattavasti enemmän ja että olen aina utelias selvittämään, kuinka hyvää halvalla voi saada.

Essence I love Extreme Crazy Volume Mascara

Essencen kohdalla tuntuu, että halvalla voi saada erittäin usein todella hyvää. Olen kuullut aivan erityisen paljon kehuja merkin ripsiväreistä, joten kipitin itsekin vähän aikaa sitten täällä Bangkokissa Essencen meikkihyllylle ja shoppailin sieltä pikkurahalla kourallisen erilaisia maskaroita testiin.

Essence I love Extreme Crazy Volume Mascara

Yksi joukkoon sattunut ripsiväri oli *Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara, joka lupaa ripsiin äärimmäistä tuuheutta. Tuuheuttavat ripsivärit vetoavat minuun erityisesti, sillä omissa hennoissa haituvissani ei liiemmin ole hurraamista. Ilman ripsiväriä lähes olemattomia ripsiäni tuskin edes huomaa, sillä ne ovat melko harvassa ja muutenkin melko mitättömän väriset.

Essence I love Extreme Crazy Volume Mascara

Hoenkin aina, että ripseni kaipaavat ripsiväriä, joka kykenee tuomaan niille tuuheutta juuri niin paljon, kuin haluan sitä itse ripsiini kerrostamalla rakentaa, mutta samalla tuon ripsivärin tulisi kuitenkin erotella ripset hyvin. Liian löysät maskaramassat eivät ripsissäni toimi, sillä niitä ei ole mahdollista kerrostaa tarpeeksi runsaasti, mutta paksun vahamaiset saattavat puolestaan jäädä ripsiin raskaan paakkuisina ja erottelemattomina massoina, mistä on esteettisyys kaukana.

Essence I love Extreme Crazy Volume Mascara

Aiemmaksi ripsarisuosikikseni olen nimennyt Too Faced Better Than Sex Mascaran, joka tuuheuttaa ripsiä, mutta erottelee ne myös silti aivan uskomattoman pikkutarkasti. Ripsivärillä onkin mahdollista saada minunkin hennoista ripsistäni aivan mielettömän näyttävät.

Essence I love Extreme Crazy Volume Mascara

Täytyy kuitenkin sanoa, että parin euron ripsiväriksi tämä kokeilemani Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara oli melkoisen mieletön tapaus.

Essence I love Extreme Crazy Volume Mascara

Ripsivärissä oli sopivan voidemainen, mutta ei silti kuitenkaan minusta mitenkään kuivalta tuntuva koostumus, joka yhdessä ripsivärin pienien ja joustavien silikoniharjasten kanssa erotteli ripset varsin hyvin. Ripsiväriharjassa oli pari tasaista aluetta, joihin kertyneellä ripsivärillä ripsiin sai massaa, mutta jonka ripsivärin harjakset sitten kuitenkin jakoivat ripsiin tasaisesti. Tämä ripsiväri toi tuuheutta nimenomaan jokaiseen ripseen eikä vain saanut aikaan muutamaa paksua ripsikimppua.

Essence I love Extreme Crazy Volume Mascara

Minun ripsissäni tätä ripsiväriä voisi jopa lähes kutsua sen luoman lopputuloksen perusteella Too Faced Better Than Sex Mascaran halvaksi haastajaksi. Ripset jäivät tämänkin ripsivärin jäljiltä samalla tavalla erittäin tuuheiksi, mutta silti hyvin erotelluiksi ja pehmeän tuntuisiksi. Ne näyttävät nimenomaan runsailta eivätkä vain siltä, että niissä on runsaasti massaa.

Essence I love Extreme Crazy Volume Mascara

Suurin ero Too Faced Better Than Sex Mascara verrattuna on kuitenkin paitsi tuotteen hinnassa ja huomattavasti helpommassa saatavuudessa myös siinä, että lupauksensa mukaisesti tämä ripsiväri keskittyi oikeastaan vain ja ainoastaan tuuheuttamaan ripsiäni enkä varsinaisesti saanut niille liiemmin lisää pituutta.

Essence I love Extreme Crazy Volume Mascara

Käytän ripsissäni LiLash-ripsienkasvattajaa, jonka ansiosta ripsilläni on ihan hyvin pituutta, mutta pieni lisäpituus ei todellakaan olisi niille haitaksi. Ripsiväri ei myöskään jättänyt ripsiäni ihan yhtä kaareviksi kuin mitä Better Than Sex Mascara jättää.

Essence I love Extreme Crazy Volume Mascara

Jos lopputulosta siis vertaa Too Face Better Than Sex Mascaraan, häviää tämä sille edelleen, mutta voin kuitenkin sanoa, että tässä on kyseessä jo erittäin pätevä kilpailija. Tämä Essencen ripsiväri asettuu jopa rinta rinnan Too Facedin haastajaksi kehutun L’Oréal Paris Paradise Extatic Mascaran kanssa ripsivärin tuoman tuuheutuksen puolesta, mutta L’Oréalin ripsiväri antaa ripsilleni kuitenkin enemmän pituutta.

Jos etsinnässä on siis hyvä ja erotteleva ripsiväri, jota voi kerrostaa runsaalta näyttävän lopputuloksen luomiseksi, kannattaa tämä kolmen euron maskara napata markettireissulta kokeiluun tai tilata *Lyko.fi-verkkokaupasta. Ihan parilla vedolla ripset eivät vielä ole superrunsaat, mutta pieni kerrostus toimii omissa silmissäni ainakin loistavasti.

Essence I love Extreme Crazy Volume Mascara

Onko joku muu ihastunut johonkin Essencen ripsiväriin?

PS. Lue myös postaukseni loistavasta Essence I Love Colour Intensifying Eyeshadow Base -luomivärinpohjustajasta.

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

41 kommenttia artikkeliin ”Paras halpa ripsiväri: Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara”

 1. No nyt kuulostaa hyvältä. Goshin suosikkimascaraani ei saa enää Suomesta, ja sille kaipaisin just hyvää korvaajaa, joka tuuheuttaa, mutta ei pidennä tai kaareuta. Tämä pitää testata!

 2. Itse käytän lähinnä pelkästään Essencen ripsareita. Hinta-laatu suhde on niin huippu. Tykkään myös käyttää kahta eri ripsaria samaan aikaan eli ensin erottelevaa ja tuuheuttavaa, sitten toista ripsaria, joka lähinnä pidentää.

  • Essencellä on loistavia ripsivärejä, pakko varmasti kokeilla läpi kaikki! <3 😀

   • Samaa mieltä asiasta. Sitäpaitsi muutkin Essencen tuotteet kilpailevat loistavasti kalliimpien merkkien joukossa. Minulla on ikää jo 48, mutta vielä kertaakaan en ole pettynyt ostamiini Essencen tuotteisiin.

 3. Todella vaikuttava lopputulos! Essencen ripsarit saa kiittävää palautetta yhtenään, mistä syystä haluaisin itsekin lähteä apajille. Paitsi että varastossa on jo ennestään iskemättömiä ripsareita ainakin puoli tusinaa…

  Osasyy siihen, miksi Essencen meikit houkuttelee, on varmaan ’value’-ajattelussa. Kun saan rahalle vastinetta kerta toisensa jälkeen, miksi en ostaisi 5-10 laadukasta tuotetta yhden kalliin hinnalla? Jos saan kolmellakympillä lähemmäs 10 tuotetta, joihin en pety, pelkkä tuotteiden tutkimisen ja valitsemisen ilo on jo sen väärti.

  Esim. Camouflage-sarjassa on kahden peitevärinapin rasia, jonka napit on laadultaan lähes Mac Studio Finish Concealerin veroisia. Mulla on molempia, joten olen verrannut niitä paljon. Hintaero 3 euroa/pari vastaan 22 euroa/kpl, kun Essencessä on siis ne 2 sävyä samassa. Mac peittoaa Essencen lähinnä spf35 suojakertoimella (hyvä pigmenttiläiskille auringossa) ja sävyvalikoimassa, mutta muuten erot on tosi pienet.

  • Juurikin näin minäkin ajattelen ja tosiaan tuo tuotteiden tukiminen ja valitsemisen ilo ovat ehdottomasti osatekijöitä. Ja ehkä vähän juuri se ”löytämisen” ilo, että hei, tämä on näin halpa, mutta näin hyvä”, eli tuntuu jopa hintaansa arvokkammalta. 🙂

   Kiitos vinkistä tuosta peiteaineesta, pakko kokeilla! <3

   • Joo se löytämisen ilo on niin hauskaa 😀

    Toivottavasti peiteaineista löytyy riittävän vaalea. Mulla on nro 10, natural beige ja se voi olla siinä ja siinä. Vaaleampaa ei näissä taida ollakaan, ellei sitten siellä teilläpäin.

    Camouflage 2in1 make-up and concealer -meikkivoide on ihan superpeittävää, sillä saa ihostaan vaikka täysin nukkemaisen. Sen nro 10 on ivory beige, joka on sitten hyvinkin vaaleaa.

 4. En ole kokeillut yhtäkään Essencen ripsiväriä, harvemmin asioin kaupoissa, jota tätä merkkiä olisi tarjolla, ja harvoin kuin näitä jostain bongaa, on hyllyt puoliksi tyhjät ja suurinosa testereistä sotkettu käyttökelvottomiksi ja myyntikappaleistakin avattu 🙁 En tiedä missä pääkaupunkiseudulla olisi liike, jossa olisi laajempi valikoima ja ennen kaikkea hyllyssä tavaraa. Sen verran näitä ripsariarvosteluja lukeneena, tää sun esittelemä ei luultavasti ole mulle se paras vaihtoehto, itse en pidä näistä kuivista ripsareista joista jää ripsiin tuota haituvaista nukkaa, tuntuu ettei niistä irtoa väriä kunnolla ripseen. Tosta Lorkun uutuudesta oon ainakin kuullut että se on tosi kuiva ja kuivuu tuubiin todella nopeasti. Huomaa miten erilaiset ripset tarvitsee erilaiset tuotteet, mascaravinkit on sellainen että niissä ei blogisuosittelut auta, ellei löydä sellaista, jolla on identtinen ripsityyppi. Mulla toimii taas yleensä ne alkuun liian märät, jotka hetken kuivahdettuaan on täydellisiä 😀 Täytyy tutkia, mikä essencellä olisi sellainen.

 5. Olen käyttänyt tämän vedenkestävää versiota jo parin vuoden ajan, välillä kokeilen muita ja sitten palaan aina takaisin tähän. Itse en kaipaa pidentävää ripsiväriä, pelkkä tuuheus riittää. En tiedä miksi maksaisin 15-20e (tai ylikin) ripsiväristä kun muutamalla eurolla saa tällaisen.

  • Sama täällä! Ostan aina välillä kalliimpia, mutta aina palaan tämän luo. Todella hyvä vedenkestävänä! Ainoa miinus, minkä olen käytössä huomannut on, että massa kuivuu tavallista nopeampaa, mutta tällä hinnalla voikin hyvin vaihtaa uuden parin kk:n välein. Eipähän ehdi kertymään bakteereja 🙂 Välillä pelottaa, että milloin poistuu valokoimasta…

   • Aaah, onko tästäkin vedenkestävä versio? 😮 Löysin Googlettamalla vain sinisessä pakkauksessa olevan vedenkestävän version, joka on siitä tavallisesta I Love Extremestä, jossa on erilainen harja kuin tässä Crazy Volumessa. Täytyy jatkaa Googlettelua!

    • Sininen pakkaus pinkillä tekstillä 🙂 siinä ei lue että crazy volume, vain volume mascara waterproof. Mulla on myös tuo vesiliukoinen pinkki ja vertasin niiden harjoja, vedenkestävässä on ”pulleampi”. Sen vedenkestävän harja muistuttaa mun mielestä Isadoran Big Boldia, mitä muuten ostin aikoinaan sinun suosituksestasi ja tykkäsin. Mulla on pitkät ja hennot mutta aika tuuheat ripset, jotka täytyy taivuttaa ettei ne osu silmälaseihin. Mun ripsivärin pitää tuuheuttaa ja erotella ja pitää taivutukset, ja kestää näin keväisin esiintyvä silmien vuotaminen. Ja tämän vedenkestävä versio on mulle ihan huippu. Niin kuin Ilona sanoi, massa kuivuu 2-3 kuukaudessa, mutta tuleepahan vaihdettua riittävän usein 🙂

     • Joo, tässä Crazy Volumessa on tosiaan erilainen harja kuin tavallisessa I Love Extremessä, josta tuo vedenkestävä versiokin on. Pitää varmaan kokeilla sekin vielä. 🙂 Valitsin tämän, koska tämän harja näytti minulle paremmalta ja niin moni oli kehunut nimenomaan tätä versiota. 🙂

 6. Oon käyttänyt nyt reilun vuoden pelkästään Essencen ripsivärejä (nyt tosin kokeilussa muu). Merkki oli tuttu jo Saksan ajoilta ikuisuus sitten ja ripsarit erityisesti on tosi hyviä!

 7. Lähteekö tämä vedellä pois, vai tarvitseeko meikinpoistoainetta? Osa testaamistani Essencen ripsareista lähtee (melkein kokonaan) vedellä, osaa taas saa hangata kunnolla, vaikkeivät ole olleet vedenkestäviä.

  • Ei ole lämpimällä vedellä poistettava ripsiväri vaan ihan tavallinen vesiliukoinen ripsiväri, jotka suosittelen aina poistamaan niiden poistoon sopivalla tuotteella. 🙂

 8. Kuinka kauan tämä säilyy sinulla hyvänä silmissä? Variseeko tai tahraako? Minulla on joku essencen ripsari, joka parin tunnin käytön jälkeen alkaa vähän levitä. Toisaalta näiden kunnolla musta väri on tosi kiva!

  • Pysyy minulla ihan normaalisti aamusta iltaan ilman mitään ongelmia, mutta minulla ei ole tavallisestikaan sen kanssa mitään ongelmia. 🙂

 9. Oih mitkä säihkysilmät sait tolla, just eilen katselinkin Essencen maskaroita että minkähän noista kymmenistä(?) valitsisi…

 10. Mulla on Essencen (joku false..? ) ripsari käytössä ollut usein. Tekee ripsistä huikean pitkät, mutta ei niin tuuheuttava. Se on ollut Essencen ripsareista ainoa jonka olen kelpuuttanut, olen testannut tosin vain kahta muuta.
  Yayyy… Nyt oli karkkainen.com :issa paljon Essenceä puoleen hintaan! 😉

   • Kärkkäisellä on myös pk:t nyt vain 3€, joten kannattaa bongailla Essenceä ja Catricea (Essencen ”pikkusisko”). Catricella on mm. todella laadukkaita luomivärejä. (:

 11. Minä itseasiassa käytän kahtakin eri ripsaria pällekkäin. Essenceltä Rock’n’ doll toimii hyvin, muttei kuivu kunnolla ja sotkee. Sen päälle, kun laittaa toista ripsaria, niin johan toimii. Jäljestä tulee pysyvämpi.

  Lash princess volume mascara on toiminut siitä saakka, kun sen Essenceltä aikanaan bongasin (: Tänään kävin ostamassa uutta varastoon . Ostan yleensä 1-3 kerralla ja käytän ne varastosta, sitten haen tilalle uutta. Mikään muu ei ole toiminut yhtä hyvin, kuin tämä.

  • Rock ’n’ doll on mun lempparini, mutta Essence on sen poistanut valikoimastaan. Vastaava pitäis kyllä löytää.

   • Voi harmi. :/ Toivottavasti nykyisestä valikoimasta löytyisi joku korvaaja, valinnanvaraa on ainakin reilusti! 😀

 12. Essencen All Eyes on Me on ollut vakioripsarina jo pari vuotta! 🙂 Pidentää mukavasti, ei niinkään tuuheuta, mutta toisaalta itse en haekaan tuuheuttavaa lopputulosta.

  • Pitääkin kokeilla tätä, kiitos vinkistä! Olen itse enemmän tuuheuttavien ripsivärien perään, mutta olisi kiva löytää blogiin suositeltavaksi joku erityisen hyvä pidentävä ripsiväri. 🙂

 13. Pakko vinkata, että tämä sopii myös propanediol-allergiselle. Vedenkestävä Double Trouble on toinen, itse käytän monesti näitä päälletysten, niin ei pieni silmien vuotaminen tai tihkusade haittaa. Ja sensain 38-pohjustusta alimmaiseksi, niin saa tosi näyttävät ripset, jotka kestävät vaikka syysmyrskyn.

Kommentointi on suljettu.