Miksei kukaan tunne Decléoria?

*Sis. mainoslinkin

Olen usein maininnut huomanneeni töissä, että ruotsalaisen emoyhtiömme asiakkaat ostavat paljon monien sellaisten brändien tuotteita, joita suomalaiset puolestaan ostavat huomattavasti harvemmin. Yksi tällainen merkki on esimerkiksi Shiseido, josta mainitsinkin jo aiemmin suomalaisten olevan huomattavasti ruotsalaisia vähemmän kiinnostuneita.

Tähän samaan kategoriaan kuuluvia tuotemerkkejä on kuitenkin muitakin, joista toinen hyvä esimerkki on Decléor.

Decléor Paris

Aromaterapiaan perustuva tuotemerkki on jäänyt minulle totaalisen vieraaksi. Ainoat kokemukseni siitä ovat kymmenen vuotta sitten Helsingin Stockmannilla eräällä kosmetiikkamerkillä työskennellessäni. Decléorin silloin mielestäni varsin epäkiinnostava hylly sattui sijaitsemaan myyntipisteeni vieressä, mutta merkki herätti minussa niin vähän kiinnotusta, etten koskaan edes tainnut tutkia sen purkkeja. Tämä kertonee jo paljon.

Tuon aiemman pintapuolisen vilkuilun lisäksi minulla on kokemusta Decléorista vain näiden kahden postauksessa esiintyvän ihonpuhdistustuotteen puolesta, jotka olen joskus saanut töistä.  Matkakokoinen puhdistusmaito ja kasvovesi eivät luo kovin syvää tuntemusta sarjaan, mutta pari pientä ennakkoluuloani ne kuitenkin murskasivat onneksi.

Decléor Paris

Decléorin sydämessä on tosiaan aromaterapia, mikä ei ollut ajatuksena vedonnut minuun. Aromaterapia perustuu eteeristen öljyjen hyödyntämiseen sekä kehon ja mielen kokonaisvaltaiseen hyvinvoinnin ylläpitämiseen, joten myös tuotteiden tuoksut ovat ratkaiseva osa niiden vaikutusta.

Minulle eteeriset öljyt tarkoittavat yleensä vahvoja luonnonkosmetiikkatuotteiden yrttisiä tuoksuja, joista en itse liiemmin pidä, minkä vuoksi olen kuvitellut parhaaksi pitäytyä erossa myös Decléorista. Yllätyksekseni näiden kokeilemieni tuotteiden tuoksu olikin samalla lailla pehmeä ja miellyttävä kuin vaikkapa minkä tahansa selektiivisen ihonhoitosarjan tuotteissa. Tämä olikin selvästikin vain osoitus siitä, etten oikeasti tunne aromaterapiaa tarpeeksi ymmärtääkseni siitä yhtään mitään.

Decléor Paris

Tajuttuani kuitenkin, ettei aromaterapia ole automaattisesti minua pelottava kirosana innostuin merkistä enemmän. Tuoksu on minulle yksi tärkeimmistä tuotteen ominaisuuksista, koska se määrittelee, millaisen olon tuotteen käyttö minulle tuo. Minulle ei ole se ja sama, onko tuotteessa raikkaan energinen, rauhoittavan pehmeä tai ylellisen naisellinen tuoksu vai pistävän yrttinen tai voimakkaan parfyymimainen tuoksu.

Jos levitän iholleni voidetta, jonka tuoksun koen ylelliseksi, voi voide tehdä ihonhoidosta nautinnollisemman hetken, minkä lisäksi sen miellyttävä tuoksu voi vaikuttaa mielialaani vielä pitkään itse sen levityshetken jälkeenkin. Ei siis todellakaan ole se ja sama, miltä käyttämäni tuote tuoksuu.

Decléor Paris

Decléor nousee meillä töissä jatkuvasti esiin paitsi uusien tuotepakkauksien (joita ruotsalaiset ilmeisesti ostavat kovasti) merkeissä myös kollegoideni ohimennen heittämissä tuotekehuissa. Tämän kaiken lopputulos onkin, että minulle on tullut valtava himo päästä tutustumaan tuotesarjaan tarkemmin ja olenkin viimepäivinä pyöritellyt kovasti mielessäni ajatusta Decléor-joulukalenterin tilaamisesta ihan vain, jotta voin tutustua merkkiin hieman pienempien tuotteiden kautta.

Kalentereita ei ole meidän verkkokaupassamme enää kovin montaa jäljellä, joten minun pitäisi tehdä päätökseni pian. Kuulisinkin todella mielelläni teidän Decléor-kokemuksianne helpottaakseni tätä suurta ja vaikeaa päätöstäni mahdollisen toisen joulukalenterini hankkimista koskien! (Ensimmäiseksi joulukalenterikseni päätyi jo Look Fantasticin joulukalenteri.)

*Decléor-tuotteet löytyvät myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

Decléor Paris

Onko teillä kokemuksia Decléor-tuotteista?

4 kommenttia artikkeliin ”Miksei kukaan tunne Decléoria?”

  1. Itellä on ollut Decleorin tuotteita pikkiriikkisissä matkakokoisissa tuotteissa ja olivat ihan hyviä. Ainakin naamiosta tykkäsin, se tuntui tekevänkin jotain iholle.

    Decleor kyllä vaikuttaa melko tylsältä kun tuotteiden ulkoasukaan ei juuri herätä mielenkiintoa, mutta sisältö ei ole aiheuttanut pettymystä.

  2. Kosmetologi, jolla kävin ennen (nyt asun eri paikkakunnalla) käytti vartalohoidoissa Decleorin tuotteita, ja ainakin silloin ne tuntuivat ihanilta. Joskus hän antoi minulle kotiin kokeilupakkauksia, joista mieleen jäivät jotkut öljyt, joita laitettiin voiteiden alle. En ole mitenkään öljyjen ystävä, enkä tykännyt yhtään esim. aurinkovoiteen alle laitettavasta öljystä. Iho jäi klähmäiseksi ja voiteet toimivat mielestäni paremmin yksin. Tuoksut olivat kuitenkin ihania. Olen monesti ajatellut ostaa merkin muita tuotteita, mutta jotenkin se on aina jäänyt.

  3. Minä tilasin toiseksi kalenteriksi tuon Decleorin jo aiemmin, Lookafantasticin kalenteri löytyy myös. Itse sain Decleorin kalenterin näemmä aika edukkaasti, maksoin siisä rapiat 60 euroa postikuluineen. Tilasin HQhairilta Englannista. Mielenkiinnolla odotan että pääsen testaamaan sarjan tuotteita. Minulla on joskus pari kasvoöljyä ollut, jotka olivat ainakin ihanan tuoksuisia ja tuntuivat hyviltä myös : )

Kommentointi on suljettu.