Ihanat Lumene Arctic Glow Huulikiillot

*Sis. mainoslinkin

Bongasin kotoani joukon blogikokeiluun saamiani huulikiiltoja, joita käyttelin aluksi ne saatuani ahkerasti, mutta jotka olen sittemmin unohtanut täysin.

Lumene Arctic Glow Lip Gloss Huulikiilto

Olen viimeisten 20 vuoden aikana käytellyt enemmän ja vähemmän aktiivisesti Lumenen huulikiiltoja ja ne ovat aina olleet mieleeni. Helpot sävyt ja miellyttävän kosteuttavat koostumukset ovat tehneet niistä makuuni täydellisesti sopivia peruskiiltoja, joita saattaa kulkea käsilaukun pohjalla pyörimässä kerralla useampikin.

Lumene Arctic Glow Lip Gloss Huulikiilto

Viime keväällä kauppoihin tulleissa jälleen kerran uudistuneissa huulikiilloissa on yhä paitsi minua miellyttävä, pehmeä koostumus myös makuuni sopiva applikaattori. En pidä sivellinapplikaattoreista, sillä useimmat niistä jättävät huulten reunoille siveltimenvetojen jälkiä.  Tällaiset pehmeät applikaattoripäät ovatki huomattavasti enemmän makuuni, sillä tämäkin kiilto levittyy niillä tasaisesti huulilleni. Applikaattotissa on keskellä pieni kuppimainen osa, johon kiiltoa tulee sen verran, ettei applikaattoria tarvitse olla dippailemassa putkiloon levityksen aikana turhan paljon.

Lumene Arctic Glow Lip Gloss Huulikiilto

Olen saanut uudistuneet huulikiillot blogikokeiluuni neljässä sävyssä, jotka olivat kaikki mukavasti keskenään täysin erilaisia.

Lumene Arctic Glow Lip Gloss Huulikiilto

Joukon nudein sävy oli 03 Kimmellys. Sävy on vaaleanpunertava barely there -sävy, joka tuo huulille helmiäishohtoista kiiltoa ja kevyttä vaalennusta, mutta ei liiemmin pomppaa esiin.

Lumene Arctic Glow Lip Gloss Huulikiilto

04 Säde on sekin kevyt ja luonnollinen, mutta enemmän lämpimän persikkainen. Tämä ja edellinen sävy ovat olleet niitä, jotka ovat pyörineet jatkuvasti käsilaukkuni pohjalla, sillä niillä on helppoa tuoda huulille luonnollista sävyä mihin tahansa lookkiin.

Lumene Arctic Glow Lip Gloss Huulikiilto

Porukan pirtsakoin tapaus oli sävy 05 Heleys, joka toi kasvoille nimensä mukaisen efektin. Rakastan tällaisia vadelmaisia sävyjä, sillä kuten kuvastakin näkyy, herättävät ne heti kasvot eloon. Tästä tuli näiden joukosta lempparini!

Lumene Arctic Glow Lip Gloss Huulikiilto

Minut mukavuusalueeni ulkopuolelle kuljettanut sävy oli 08 Sarastus, joka oli muita tummempi ja syvempi. Pidän punaisista ja kirkkaista punista, mutta tämä oli omaan makuuni hieman liian tumma ja syvä sävy. Näin kuitenkin mielessäni sen tummatukkaisen, hieman tummemmilla piirteillä varustetun naisen, jolle sävy sopisi loistavasti ja jonka kasvoilla se ei olisi näin dominoiva.

*Lumenen huulikiiltoja voi ostaa Kicksin verkkokaupasta täältä.

Lumene Arctic Glow Lip Gloss Huulikiilto

Huulikiiltojen tuoksu minusta on ihan hitusen aiempia kiiltoja voimakkaampi, mutta samalla lailla marjaisa. Omaa nenääni se ei häiritse, mutta tuoksua on kuitenkin sen verran, että hajuherkimpien kannattaa nuuskia kiillot ennen ostopäätöksen tekemistä.

Lumene Arctic Glow Lip Gloss Huulikiilto
Lumene Arctic Glow Huulikiilto 04 Säde.

Löytyykö teiltä Lumenen Arctic Glow Huulikiiltoja?

Yksi kommentti artikkeliin ”Ihanat Lumene Arctic Glow Huulikiillot”

  1. Haha, aloin katsomaan, että näyttävätpä nuo tutuilta, mulla onkin niitä kaksi!:) Löytyy sävyt 03 Kimmellys ja 05 Heleys! Hirveästi näitä en ole käyttänyt, sillä niiden leviäminen pelottaa ja lisääminen turhauttaa!:D Ehkä tämä postaus saa minut käyttämään näitä aktiivisemmin!

Kommentointi on suljettu.