Täydellinen kulmasivellin

Hyvän puuterimaiselle kulmavärille soveltuvan siveltimen löytäminen voi olla todella haastavaa ja siihen voi mennä jopa vuosia. Tai no, itselläni on ainakin mennyt ennen kun tein tämän löydön.
Tottakai täydellisen siveltimen olemus on täysin kiinni erilaisista makuasioista, mutta tämä  aikoinaan blogini kautta saamani Ecotoolsin sivellin on ollut juuri sitä, mitä omat kulmani ja meikkauskäteni ovat kaivanneet.
Viistopäinen sivellin on tarpeeksi litteä ja sitä voisi jopa kutsua kärkiosastaan hieman teräväksi. Synteettiset harjakset nappaavat itseensä hyvin väriä ja ovat ihanan napakat ja jämäkät piirtämään puuterimaisella tuotteella tarkkojakin vetoja iholle ja kulmille. Tämä on minusta mitä parhain sivellin tekemään niin ”rennompiakin” kulmia kuin tällä hetkellä muodissa olevia graafisen tarkkavetoisia kulmia.
Sivellin on hieman leveämpi kuin kulmakarvasiveltimet yleensä, mutta minua se ei ole haitannut yhtään. Pidän tästä itseasiassa juurikin tämän koon vuoksi, sillä ne ihan pienen pienet kulmasiveltimet eivät oikeastaan ole makuuni.
Tosiasiassa sivellin on tarkoitettu silmien rajaukseen, kuten sen Angled Eyeliner -nimikin jo kertoo. Siinäkin tämä on täydellinen niin puuterimaisille kuin geelimäisillekin tuotteille, mutta itse olen ollut rakastunein tähän käyttäessäni tätä kulmissani. Loistavaa siveltimessä on sen laadun lisäksi myös sen hinta, sillä kuten ei muitakaan Ecotoolsin siveltimiä, ei tätäkään noin kuuden euron ihmettä ole hinnalla pilattu. Kuinka rakastankaan edullisia ja loistavia kosmetiikkalöytöjä!
Onko joku muu ihastunut tähän Ecotoolsin siveltimeen? Tai onko teillä suositella jotain muuta erityisen hyvää sivellintä kulmavärin levitykseen?

16 kommenttia artikkeliin ”Täydellinen kulmasivellin”

  1. Kovassa käytössä on juuri tämä samainen sivellin erityisesti kulmissa ja myös rajauksissa. Vaihtelen fiiliksen mukaan puuterimaista ja geelimäistä kulmaväriä, mutta tätä sivellintä käytän aina 🙂 Heli

  2. Kuulostaa hyvältä! Mä oon jumahtanut käyttämään mun H&M:n sivellintä, se on ihan huippu! Se on kans terävä mutta leveä. Siinä on aika pitkät harjakset mutta se on silti jämäkkä. Ja sen toisessa päässä on ihana sivellin! Sellainen vähän niinkuin kynänmallinen millä saa smudgattua alarajaukset aivan ihanasti, ahh. Ja tälläkin hintaa vissiin kolme euroa vai mitä se oli. 😀

  3. Käytän samaa sivellintä ihan samaan tarkoitukseen, on hyvä! Minulla on myös toinen silmien rajausta varten. Ecotoolsin siveltimet ovat olleet hyvä löytö! 🙂

    Eevi

  4. Tämä on tosi hyvä sivellin. Käytän myös juuri kulmakarvojen täyttämiseen tätä, rajausten tekoa kun vähän vierastan.. 🙂

  5. Huippusivellin munkin mielestä! Omanikin oli lähes käyttämättömänä aika pitkään, kunnes joku päivä tajusin, ettei kukaan kiellä kokeilemasta rajaussivellintä kulmiin.;)

  6. sama sivellin samaan tarkoitukseen 🙂 Muutenkin oon tykännyt Ecotoolseista. Edullisia ja laadukkaita. Iherbistä olen niitä tilannut.

  7. Mullakin on tämä sama sivellin ja pitkään käytinkin tätä kulmiini. Totesin kuitenkin tykkääväni enemmän duroyn siveltimestä, samanmuotoinen mutta pienempi ja jostain syystä enemmän omaan makuuni 🙂

  8. Minullakin on ollut Duroyn kulmasivellin jo monta vuotta. Olen välillä kokeillut jotain muuta, mutta aina palaan tähän. Kun sivellin on päivittäisessä käytössä, se kestää itselläni parisen vuotta hyvänä. Duroyn sivellin on omaan meikkaustyyliini soveltuvin ja pidän sen pienestä koosta. Ecotoolsin siveltimet ovat kyllä hinta-laatusuhteeltaan lyömättömiä, vaikkei tuo Duroykaan kallis ole.

Kommentointi on suljettu.