Tehokosteutusta iholle: Huxley Grab Water Essence -seerumi

*Sis. mainoslinkin

Olen jo moneen otteeseen julistautunut valtavaksi Huxley-faniksi. Merkin ihonhoitotuotteet ovat minusta täysin omaa luokkaansa enkä ole todellakaan ainoa, joka niihin on hurahtanut. Vakuttaa siltä, että Huxley on rynnistänyt Suomen markkinoille niin kovalla voimalla kun tällainen pienehkö, rajoitetusti saatavilla oleva korelainen brändi vain voi tehdä.

Huxleyn ideana on poiketa korealaisesta valtavirrasta ja merkki uskoo, että vähemmän on enemmän, minkä vuoksi esimerkiksi aiemmin paljon kehumani Huxleyn kasvovesi on niin hoitava, ettei Huxleyntuoteperheessä ole tarvetta erilliselle hoitonesteelle. Hoitavaa kasvovettä voi kerrostaa iholle useamman kerroksen, jos iho kaipaa lisää kosteutusta.

Huxley Essence Grab Water kokemuksia Ostolakossa blogi

Yksi viimeisimpiä Huxley-ihastuksiani on ollut blogikokeiluun jo useampi kuukausi sitten maahantuojalta saamani Huxley Grab Water Essence, jonka nimi voi viitata hoitonesteeseen, mutta joka on itseasiassa pipettipulloon pakattu kasvoseerumi. Tätä siis käytetään Huxleyn ihonhoitorutiinissa merkin kasvoveden päällä ennen kosteusvoidetta, eli Huxleyn kosteuttava ihonhoitorutiini koostuu ihonpuhdistuksen jälkeen vain kolmesta vaiheesta.

Seerumissa on puolitäyteläinen, aavistuksen geelimäinen koostumus, joka levittyy iholle ihanan kevyenä, mutta silti ravitsevana. Minulle jokaisen Huxley-tuotteen käyttö on ihana hetki, sillä rakastan niiden pehmeää tuoksua. Koen sen ylellisenä, hemmottelevana ja ihonhoitohetkelle rauhoittavaa tunnelmaa tuovana lisänä.

Huxley Essence Grab Water kokemuksia Ostolakossa blogi

Huxley-tuotteiden taika on niiden ainesosissa ja tarkalleensanottuna nimenomaan viikunakaktuksessa, jonka siemenistä puristettua öljyä ja siitä saatavaa uutetta tuotteet sisältävät. Paitsi että viikunakaktus tunnetaan tehokkaasti kosteuttavasta vaikutuksestaan, tuo se myös iholle antioksidanttista suojaa.

ECOCERT-sertifioidut viikunakaktuksen käsin valitut siemenet kerätään kuulemma Marokon Saharasta ja ne kylmäpuristetaan, jotta niiden ihoa hoitavat ominaisuudet saadaan säilymään parhaiten. Viikunakaktuksen öljyn kerrotaan olleen jo vuosia berberi-heimon naisten suosima tehoaine, joka auttaa heidän ihoaan säilymään Saharan aavikon kuivassa ja kuumassa, iholle ankarassa ilmastossa.

Kun tuotemerkki pohjautuu tällaiseen tehoaineeseen, ei ole ihme, että sen tuotteet ovat myös toisen haastavissa ilmanoloissa työskentelevän ihmisryhmän suosikkeja. Huxley-tuotteiden on nimittäin kerrottu usein olevan korealaisten lentoemäntien suosikkeja, sillä ne auttavat pitämään ihon kosteutettuna lentokoneen kuivassa ilmassa, jonka ilmankosteus on jopa matalampi kuin Saharan autiomaassa. 

Huxley Essence Grab Water kokemuksia Ostolakossa blogi

Minulta löytyy useita kosteuttavia seerumeja, mutta tämä Huxleyn seerumi tuntuu niihin verrattuna todella erityiseltä. Siinä on vesimäisen kevyt koostumus, joka tuo iholle täytelöittävää kosteutta tehokkaasti ilman, että iholle jää tippaakaan rasvaista tai klähmäistä tunnetta. Sen vuoksi se sopiikin täydellisesti kaikille ihotyypeille aina kuivasta kosteusköyhään, rasvoittuvaankin ihoon asti. Seerumi sopii myös kaiken ikäisille ja siinä on hypoallergeeninen koostumus, mikä tarkoittaa, että sen ainesosat on valikoitu niin, että yleisimpiä allergisoivia ainesosia on vältetty ja tuote on pyritty tekemää sellaiseksi, että se sopii herkällekin iholle.

Aivan erityistä seerumissa on kuitenkin se, ettei se iholle hyvin imeytyvästä, kevyen kosteuttavasta koostumuksestaan huolimatta vain tunnu katoavan kasvoilta. Se jättää iholle nimittäin ihastuttavan pehmeän ja ravitun tunteen, mutta silti ilman pienintäkään öljyisyyttä. Tunne on hämmentävän täydellinen. Tuotteen Grab Water -nimen mukaisesti voi tosiaankin suorastaan tuntea, kuinka seerumi tuo iholle sen kaipaamaa kosteutta ja sitten nappaa sen suojaansa ehkäisten sen haihtumista.

Huxley Essence Grab Water kokemuksia Ostolakossa blogi

Viikunakaktuksen lisäksi seerumi sisältää mm. kovin suomalaiselta tuntuvaa koivumahlaa, joka tunnetaan hyvänä kosteuttajana ja jota siksi suositaan erityisesti korealaisessa kosmetiikassa yhä enemmän ja enemmän.

Lisäksi seerumi sisältää bambumahlaa, matepuun lehtien uutetta, japaninaprikoosin uutetta, paranassaipalmun hedelmien uutetta, camu camu -marjojen uutetta, kvinoauutetta sekä tietysti hyaluronihappoa. Seerumi sisältää myös keramideja, jotka ovat juuri niitä ainesosia, joita kuivalta iholta tavallisesti puuttuu ja joiden puutteen vuoksi iho päästää kosteuden haihtumaan.

Huxley Essence Grab Water kokemuksia Ostolakossa blogi

Seerumi on todella riittoisa ja jo pari pisaraa levittyvät oikeastaan koko kasvoille. Vaikka siis aina hoen, että korealaisen ihonhoidon parhaita puolia on, että toimivia tuotteita saa edullisesti koen, että tämä superseerumi on todellakin hintansa arvoinen siitäkin huolimatta, että siitä joutuu pulittamaan Suomessa nelisenkymmentä euroa.

*Huxley Grab Water Essence -seerumi löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

Huxley Essence Grab Water kokemuksia Ostolakossa blogi

Onko teillä kokemuksia tästä seerumista tai muista Huxley-tuotteista?


Lue myös:

Mitä kosmetiikkaa lennolle saa ottaa?
Miksi ihoa kannattaa hoitaa lentokoneessa?
Korealaisten lentoemäntien suosikkimerkki: minimalistinen Huxley

Osta nyt: Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon

5 kommenttia artikkeliin ”Tehokosteutusta iholle: Huxley Grab Water Essence -seerumi”

 1. Kiinnostaisi kyllä tätäkin kokeilla, koska ei mennyt vikaan sinun suositteleman kasvoveden kohdalla, jota käytän hoitoveden tapaan. Lemppari seerumini Biothermilta loppuu pian ja mietin, että raskinko ostaa sitä uudestaan kun se on melkein 20 euroa kalliimpi kun tämä Huxleyn.
  Yhdessä asiassa vaan en ole samaa mieltä ja se on se tuoksu. 😀 En kuvailisi sitä pehmeäksi en sitten laisinkaan. Se on ennemminkin yrttisen ja kukkaisen vehreä ja jopa vähän pistävä. Tulee mieleen voikukka ja ruoho. Tuote olisi muuten täydellinen, mutta tämä jakaa varmasti mielipiteitä, kuten tuoksut muutoinkin. Mielestäni olisi kuitenkin parempi kuvailla tuoksua näissä Huxleyn postauksissa muutoinkin kun pehmeällä ja hoitolatyylisellä, koska odotin itse aiemmin ihan jotain muuta elämystä kun ajattelin hoitolaa, lempeää ja puhdasta. 😀 Ylellinen se silti on, se on iha käypä termi. En silti olisi varmastikkaan jättänyt tuotetta ostamatta mutta vähän se kyllä harmittaa, etten saa samanlaista elämystä kuin tuoksusta paljon tykkäävät. Mutta kuten sanoin, jokaista ei voi miellyttää, kun kukin tykkää erilaisista tuoksuista.
  En pääse tästä Grab waterista ajattelematta rapuvettä, kun aiemmin olen vain lausunut sen mielessäni enkä ajatellut miten se kirjoitetaan. 😀

  Vastaa
  • Aikä jännä, kuinka eri tavalla sama tuoksu koetaan, sillä minun nenääni se on juuri sellainen pehmeä ja hoitolatyylinen sekä juurikin puhdas! 🙂

   Vastaa
 2. Kuulostaa hyvältä seerumilta ja kokp sarja. Oon käyttänyt tiettyä hoitolasarjaa jo pari vuotta. Mutta se on niin kallis…että oon miettinyt, että voisin koittaa jotain muuta sarjaa…Huxley kuulostaa sellaselta, että sitä voisin kokeilla. Aiemmin mietin Whamisaa…mutta Huxley tyyli vetoaa enemmän..ja se Boho…hienoo, että tuli teille myyntiin♥️

  Vastaa
 3. Tämä Huxleyn seerumi on omakin suosikkini 🙂 Kuten sanoit, ihotuntuma on ihan täydellinen ja mieto tuoksu todella ylellinen ja tietty myös kosteuttaa hyvin!

  Vastaa

Jätä kommentti