Suihkutettava kasvonaamio?

Yksi syy, miksi fiilistelen aasialaista kosmetiikkaa on sieltä suunnalta kumpuava innovatiivisuus.
En tiedä, mitä ajatuksenjuoksua kiihdyttävää sielläpäin maailmaa tupataan aamupuuroon lisäämään, mutta jotenkin vaan tuntuu, että aivojen raksutus on siellä tehokkaampaa mitä tulee kosmetiikan innovaatioihin.
Yksi tällainen mitä ihastuttavin innovaatio on blogikokeiluihini saamani Misshan Wrapping Coat Spray Mask. Kyllä, suihkutettava kasvonaamio!
Tuote on koostumukseltaan kuin geelimäinen kasvovesi ja mitä näppärin ja nopein tapa helliä ihoa kiireessä tai ihan vaan laiskuuden iskiessä, minkä piikkiin allekirjoittanut myöntää homman usein laittavansa. Kuinka napparää nimittäin onkaan vaan suihkuttaa kasvoille nopeasti ihoa kosteuttavaa ja rauhoittavaa väritöntä naamiota, jota ei tarvitse edes pestä niiltä pois!
Käytännössähän tämä tuote on siis vain hieman enemmän kuin se geelimäinen kasvovesi suihkepulloon pakattuna, mutta ei anneta pikkuseikkojen häiritä ja tyydytään fiilistelemään sitä, kuinka ihana konsepti tämän tuotteen takana on. Ihan täysin siihen tämä ei nimittäin kuitenkaan ole rinnastettavissa.
Tavallisesta suihkutettavasta kasvovedestä tuote eroaa siis siinä, että tuote tuntuu kasvoilla hieman muultakin kuin vain vedeltä. Merkki onkin tavoitellut tuotetta, joka toisi iholle kosteutta, mutta jonka geelimäinen koostumus myös lukitsisi sitä iholle hieman. Ihoa rauhoittavana tunnettua aloe veraa sisältävää naamiota suihkitaan kasvoille ihonpuhdistuksen ja kasvoveden käytön jälkeen pumppupullosta ihan reilusti, eli 8-10 suihkauksen verran ja annetaan sen sitten imeytyä rauhassa kolmesta viiteen minuuttia. Päälle voi sitten tämän jälkeen vielä lisätä sen yö- tai päivävoiteensa sekä halutessaan myös meikkinsä.
Kun kuulin naamiosta, olin aivan täpinöissäni. Minä siis vaan suorastaan rakastan näitä kosmetiikan uusia innovaatioita! Kyseessä ei tarvitse aina olla mikään totaalisen uusi juttu tai väkin kehitetelty tarve, vaan ihan vaan vanhan tuoteidean pakkaaminen uuteen muotoon.
Spray-naamio on todella helppo- ja nopeakäyttöinen tuotevaihtoehto ja vetoaa minuun kovasti. Naamio tuntui iholla miellyttävältä ja jätti sen pehmeäksi ja kosteutetuksi sopien loistavasti niin iltakäyttöön kuin aamuisiin nopeita käänteitä vaativiin epätoivon tilanteisiin, joissa jokainen väsynyttä ihoa freesaava tuote on enemmän kuin toivottu lisä. Tämä ei jäänyt iholle tahmaisena tai esimerkiksi meikkiä häiritsevänä kalvona, vaan oikeastaan kuin ohuena kosteusseerumina.
Siinä missä aiemmin hehkuttamani Lumenen kosteusnaamio on minusta loistava tuote yökäyttöön on tämä puolestaan mainio valinta silloin, kun iho vielä aamullakin kiristelee eikä varsinainen naamioläträys tule kysymykseenkään ajanpuutteen vuoksi. Tätä kun on näppärää suihkia kasvoille ja antaa tuotteen vaikka imeytyä sen aikaa kun pistää aamukahveja tulemaan!
Tuotteen koostumus on tosiaan läpinäkyvä ja se imeytyy (ja tottakai osaksi haihtuu) niin, ettei siitä saanut käytössä kunnollista kuvaa. Naamiosta on olemassa myynnissä tämän minulla kokeilussa olleen Aloe-version lisäksi Honey-versio. koska naamioden koostumus on kasvovettä täyteläisempi, ei niitä kannata suihkia meikin päälle kuvitellen saavansa aikaan kasvovesimäistä ihonraikastusta vaan tyytyä pitämään ne tarkoituksessaan. Jos tuotteesta tahtoo intensiivisemmin ravitsevan, kannattaa se suihkia 10 cm päästä kasvoista (silmät tietysti suljettuina) tai vaan kevyemmin kosteuttavan, voi suihkeen etäisyyttä lisätä 15 senttimetriin, jolloin kasvoille laskeutuu kevyempi kosteushuntu.
Itseäni viehättää erityisesti Misshan tuotteissa se, ettei itseään tarvitse maksaa niistä kipeäksi. Oma naamioni on saatu Misshan virolaiselta maahantuojalta, josta kerroinkin teille vähän aikaa sitten. Naamiolla on verkkokaupassa hintaa vain 10,90 euroa! (Verkkokaupan postikulut Suomeen ovat tällä hetkellä ilmeisesti paketista riippumatta reilut kahdeksan euroa, eli mukaan kannattaa valikoida jotain muutakin mukavaa samoilla lähetysmaksuilla.)
Mitäs sanotte, miltä kasvoille suihkutettavassa muodossa laskeutuva kevyt kosteusnaamio teistä kuulostaisi?

10 kommenttia artikkeliin ”Suihkutettava kasvonaamio?”

  1. Mä ainakin kiinnostuin! 🙂 Kuulostaa todella mielenkiintoiselta. Pakko varmaan jossain vaiheessa klikkailla ostoskoriin ja tutustua Misshaan paremmin 😀 Kivan näköinen tuo pullokin!

  2. Itse laitoin eilen tilausta menemään misshalle, kolmella tuotteella postikulut olivat 5,50€!

  3. Kuulostaa ihan superjännältä! Mäkin innostun aina tällaisista innovaatioista, kun tulee vähän jotain uutta kosmetiikkamaailmaan. Plus rakastan naamioita ja toivon niiltä helppokäyttöisyyttä, joten tätä on kyllä pakko kokeilla 🙂

  4. Moikka Virve ja te muut joilla saattaa olla asiaan tietämystä. Löytyykö Tukholman Sephorasta Stilan meikkejä?

  5. Kuulostaa todella mielenkiintoiselta tuotteelta. Minkälaiset kosmetiikkajemmasi nykyään ovat, onko kosmetiikkaa enemmän vai vähemmän kuin viime vuonna?

  6. Linkki Misshaan on sama kuin Lumenen kosteusnaamiopostaukseen.
    Pidän kyllä geelimäisistä kasvovesistä, mutta ihoni ei tykkää aloesta ja hunajaversion inci ei ollut muuten niin kiva (phenoxyetanolia), niin taidan passata.

Kommentointi on suljettu.