Max Factor Whipped Creme Foundation

Pääsin tammikuussa ottamaan osaa Piece of Panda -blogin Pandan 25-vuotissynttäreidensä kunniaksi järjestämään kosmetiikkabloggaajien miittiin, josta sain mukaani valtavan goodiebagin, joka kätki suureksi ilokseni sisälleen tämän ihanuuden:
Olen jo jonkun aikaa ollut utelias testaamaan Max Factorin Whipped Creme meikkivoiteen, joten sormeni syyhysivät päästä lätkimään tätä nassuuni.
Nimensä mukaisesti meikkivoiteen koostumus muistuttaa kermavaahtoa, eli se eroaa muista vaahtomeikkivoiteista koostumuksensa pehmeydellä. Esimerkiksi Maybellinen Dream Matte Mousee on tätä huomattavasti kovemman, tiiviimmän ja paksumman tuntuista.
Minulle sattui kokeiltavakseni sävy 45 Warm Almond, joka on valikoiman toiseksi vaalein sävy. Sävy on vaaleahko, mutta jäin miettimään, olisiko sävy 40 sopinut iholleni vieläkin paremmin.

Ihoni voi edelleen melko hyvin ja kaipaa lähinnä kevyttä tasoitusta pienen punoituksen ja pisamien häivyttämiseksi. Silmänaluseni puolestaan kaipaavat hieman reilumpaa peittoa.Ihoni ei ole tällä hetkellä erityisen kuiva, vaikkakin pieni talven aikaansaama pintakuivuus vaivaa sitä silloin tällöin. Kasvojen keskiosa saattaa päivän aikana alkaa hieman kiiltää, muttei kuitenkaan pahasti.
Meikkivoide lupailee iholle heleän näköistä, mutta mattaista lopputulosta sekä hyvää peittävyyttä. Itse koin, että meikkivoiteella tosiaan sai kiitettävän hyvän peittävyyden aikaiseksi varsinkin ohuita kerroksia kerrostamalla. Ihan mielettömiä kerrostuksia meikkivoiteella ei kuitenkaan mielestäni voinut sen liukkaan koostumuksen vuoksi tehdä, sillä alla oleva meikkivoide tuntui lopulta lähtevän jo karkuun.
Iho myös jäi heleän ja tasaisen näköiseksi, muttei silti raskasti meikatun näköiseksi. Vaikka kokeilemani sävy olikin iholleni hitusen liian tumma, sulautui se leukalinjaani silti melko hyvin. Itseasiassa pidin meikkivoiteen ohuen tuntuisesta koostumuksesta aivan erityisesti juurikin sen hyvän levittyvyyden vuoksi.
En kokenut meikkivoiteen kuitenkaan olleen peittävyydeltään aina niin sinisille silmänalusilleni riittävä.
 Viimeistelin pohjan lisäämällä silmänalusille Diorin Nude-peiteainetta ja kiinnitin meikin vielä Chanelin kivipuuterilla. Ohut meikkipohja on tuntunut iholla todella hyvin kestävältä ja pysynyt siistinä ja melko hyvin mattaisenakin. Oma ihoni on hieman pintakuivahko, mutta pohja ei tuonut sitä liiemmin esiin. Jos vertaisin tätä Maybellinen Dream Matte Mousseen, on tämä ihollani paljon kevyemmän näköinen ja jotenkin tasaisemmin levittynyt eikä jää samalla lailla ihohuokosiin näkymään. (Mikä ei toisaalta ole ihme, sillä tämä on ”uusinta teknologiaa” ja Maybellinen meikkivoide jo lähes kymmenen vuotta vanha keksintö!)
Pidin tästä Max Factorin Whipped Creme -meikkipohjasta todella paljon ja minua jäikin jopa hieman harmittamaan, että vaikka sävy häivyttyikin iholleni kiitettävästi, ei se ollut ihan nappisävy. Tätä kun käyttäisi mielellään jatkuvastikin. Epäilin aluksi myös meikkivoiteen riittoisuutta, mutta itseasiassa hyvin pienikin nokare riitti jo laajalle alueelle.
Voin suositella meikkivoidetta lähes kaikille ihotyypeille poissulkien hyvin kuivan ja hyvin rasvaisen ihon. Meikkivoide olisi periaatteessa riittänyt yksinäänkin (kokeilin tätä myös ilman puuterointia eräänä päivänä) ja kesti niin käytettynä yllättävän hyvin, mutta koska itse tykkään täysin puuteroidusta pinnasta, sipaisin iholleni mielellään vielä puuterin tämän kiinnittäjäksi.
Minusta meikkivoide on aivan loistavaa tavaraa edulliseen hintaansa (n. 16,90 €) nähden ja suosittelen tutustumaan tuotteeseen!
Oletteko te jo tehneet tuttavuutta Max Factorin Whipped Cremen kanssa?

8 kommenttia artikkeliin ”Max Factor Whipped Creme Foundation”

  1. Lehden mukana tulleen näytteen verran olen käyttänyt ja jos kaapissa ei olisi niin paljon meikkivoiteita niin ostaisin!

  2. Tykkäsin omasta Pandan miitistä kotiin tulleesta yksilöstäni ihan hirveästi! Ihan huipputuote- ei ehkä peittävin mahdollinen, mutta puuterin kanssa todella toimiva!

  3. En ole tätä testannut mutta haluaisin kysyä että miten ihmeessä osaan valita itselle oikeat sävyt eri merkeiltä?! Kaikki ei toki käy mutta en halua tehdä hutiostoja. Nyt minulla on bodyshopin meikkivoide jonka myyjä on katsonut oikeaksi. Sen perusteella olen itse ostanut aina asteen liian tummaa.

    Sain garnierin bb voiteen mutta jopa light on liian tumma. Lumenen cc light taas on aikalailla sama kuin tuo bodyshopin. Oi miksi nää on niin vaikeita??

  4. Tämä on kyllä loistava tuote! Teen yötyötä, ja liikun sen aikana paljon ulkona eri sääoloissa, joten suojaan mielelläni ihoani varsinkin talvisin tuulelta ja kylmältä meikkivoiteen avulla. Paksut meikkivoiteet menevät yökäytössä hukkaan ja kuluvat kasvoilta. Tämä tuote sen sijaan antaa kevyen tasoituksen ja suojaavan pinnan, myös runsaan kosteusvoiteen päällä pysyy erinomaisesti. Päiväkäytössäkin ihanan luonnollinen. Nenäliinakautena sitä on helppo lisätä ilman, että syntyy selkeitä rajoja. Harvoin näin sanon, mutta maksaisin tästä mukisematta enemmänkin.

  5. Miten paljon tuossa purkissa on? Vaikuttaa kivalta meikkivoiteelta, kun joskus olen kaupan testereitäkin kämmenselälle kokeillut!

  6. Oho, aikamoinen hinta kun täältä Ylivieskan Kärkkäiseltä sitä saa hintaan 13,90e. 😀 En ymmärrä miten nuo kosmetiikan hintaerot voi olla niin suuret! Kyllä täälläkin jos lähtee Cittarista tai Prismasta hakemaan niin heti on muutaman euron kalliimpi. Halpa-Halli ja Kärkkäinen saa kyllä propsit multa!

  7. Sain lehden mukana näytteen ja kokeilin, mutta ei vain sopinut minulle, sillä minulla on laajentuneita ihohuokosia, hieman rasvoittuva iho ja hieman pintakuivuuttakin. Muuten ihana, mutta tosiaan ei levittynyt nätisti ja kertyi ihohuokosiin. :/

Kommentointi on suljettu.