Kevään kaunein meikkituote – Lancôme La Rose a Poudrer

Joko olette nähneet tulevan kevään kauneimman meikkituotteen? Kyseessä on nimittäin Lancômen kausituote, jossa on jotain etäisesti tuttua.

Muistatteko, kun fiilistelin teille viime keväänä Les Marveilleuses Laduréen upeita poskipunia, jotka näyttivät aidoilta ruusun terälehdiltä?

sephora-champs-elysees-1-8-1024x1024

Harkitsin niiden ostoa Pariisin reissullani, mutta jätin ne sitten kuitenkin ostamatta lopulta. Hyppäsin kuitenkin kattoon kun näin, millaisen tähtituotteen Lancôme on lanseeraamaassa. Tämä korostuspuuteri nimittäin todellakin on KAUNIS!

lancome-la-rose-a-poudrer

En ole hetkeen innostunut kausikokoelmista, mutta tämä Lancômen kevään 2017 kokoelma sai kyllä sydämeni sykähtelemään.

Lancomen kevään 2017 meikkikokoelma kantaa nimeä Absolutely Rosé ja sen päätuote on upea La Rose a Poudrer -korostuspuuteri, joka on ulkonäöltään aivan kuin nuo Les Marveilleuses Laduréen terälehdet sillä erotuksella, että tämä tuote tulee yhtenä kokonaisena kukkana. Esimakua tästä kauniista korostuskukkasesta saa tältä Instagramiin ladatulta videolta.

Korostuspuuteri tulee Suomessa myyntiin tammikuun lopulla ja sillä on hintaa n. 66 euroa, mikä on toki paljon, mutta ei minusta silti niin paljon kuin olisin odottanut. Voikin olla, että tällä kertaa en enää voi vastustaa ruusun terälehtien kauneutta ja lankean tähän ihanuuteen…

lancome-spring-2017

Kuka muu innostui?

5 kommenttia artikkeliin ”Kevään kaunein meikkituote – Lancôme La Rose a Poudrer”

  1. Onpas kaunis tuote. Oletko koskaan testannut MUFEn Ultra HD meikkivoidetta? En ainakaan löydä blogista postausta. Kiinnostaisi kovasti lukea juttua siitä ja varsinkin niistä vaaleista sävyistä ja niiden eroista. Sorry täysin postaukseen liittymättömästä kommentista ;D

    • Minulta on jäänyt tuon meikkivoiteen nykyinen versio kokeilematta. Vanhaa versiota kehuttiin kovasti, mutta luin toista vuotta sitten niin paljon huonoja kommentteja meikkivoiteesta sen uudistuttua, että sen kokeilu jäi sitten kotonaan. Parikin kosmetiikkabloggaajaa valitteli, ettei mikään ole samalla lailla uponnut heidän ihohuokosiinsa eikä pohjasta vaan millään tule nättiä. :/ (Kyse siis siitä nestemäisestä meikkivoiteesta.)

Kommentointi on suljettu.