Ne kehutut NYX Butter Lipstick -huulipunat

Sain syksyllä töistä kokeiltavakseni paketillisen NYXin kehuttuja Butter Lipstick -huulipunia.

NYX Butter Lipstick

Bombshell-pakkaus sisälsi kolme täysin erilaista huulipunasävyä, joiden kanssa pärjää itseasiassa joka tilanteessa. Nude Pops sopii loistavasti päiväkäyttöön, punainen Big Cherry tuo klassisen ja näyttävämmän lookin ja luumunvärinen  Licorice taas luo ne kohtalokkaammat huulet.

NYX Butter Lipstick

Punia oltiin kehuttu niiden ihastuttavan pehmeän koostumuksen vuoksi eivätkä kehut todellakaan olleet turhia. Näiden pehmeän voimainen koostumus nimittäin liukui huulille aivan upeasti ja jätti niille miellyttävän kevyen tunnun -melkein kun punaa ei edes olisi ollut huulilla! Kuivat huuleni todellakin nauttivat näistä.

NYX Butter Lipstick

Pakkauksen sisältämät sävyt täydensivät toisiaan aivan loistavasti:

 

Butter Lipstick

Pops oli kolmikosta se helpoin ja kevyin tapaus. Puikko näytti aluksi ruskeammalta, mutta olikin huulilla yllättäen silti hieman roosaan vivahtava. Tämä oli ensimmäinen kokeilemani Butter Lipstick -puna ja ihastuin välittömästi sen koostumukseen, joka todellakin suli huulille kuin voi.

Butter Lipstick

Big Cherry oli voimakkaan punainen ja melko klassinen tapaus, joka piristi lookkia heti. Sävy oli itseasiassa jopa niin kirkas, että sitä oli hankala saada vangittua kameraan täysin.

Paitsi että huulipunat levittyivät huulille loistavasti, oli niissä myös todella runsaasti pigmenttejä. Huulet peittyivät välittömästi ihanan kevyen tuntuisen huulipunakerroksen alle, joka sai aikaan pehmeän ja kosteutetun tunteen. Punissa oli myös hyvä kesto.


Butter Lipstick

Kolmikon hurjin sävy oli Licorice, joka ei nyt taas jälleen tuntunut ihan siltä omimmalta vaihtoehdolta, mutta jota oli jälleen hauska ihan vaan kokeilemisen ilosta levittää huulille. Myös tässä oli sama loistava koostumus kuin muissa sävyissä  ja täytyy kyllä sanoa, että näiden punien formuloinnissa on mennyt kaikki aivan nappiin!

Jos joku kaipailee runsaspigmenttisiä, pehmeästi huulille levittyviä sekä miellyttävän kevyiltä ja kosteuttavilta tuntuvia huulipunia, niin kannattaa ehdottomasti tutustua NYXin Butter Lipstick -huulipuniin. Omani ovat peräisin elevenin verkkokaupasta.

NYX Butter Lipstick

Onko joku muu ihastunut NYXin Butter Lipstick -huulipuniin?

4 kommenttia artikkeliin ”Ne kehutut NYX Butter Lipstick -huulipunat”

  1. Oi miten ihana tuo ensimmäinen sävy! Ja koostumus näyttää myös aika herkulta, pakko jossain kohtaa varmaan tilata!

  2. Höh. Eihän tuolla elevenissä ole näistä sävyistä kuin licorice 🙁 Saako tuollaista pakettia tilattua jostain?

  3. Tuolla verkkokaupassa ei näyttänyt olevan sinun esittelemiäsi värejä Big Cherry ja Pops, vai enkö osannut katsoa? Olin heti ryhtymässä tilaamaan ainakin Big Cherryn!

Kommentointi on suljettu.