Edelleen lemppari: Cloud Nine The Touch -muotoilurauta

*Sis. mainoslinkin

Blogiani seuranneet muistavat minun varmasti jankuttaneen, että olen todella aamu-uninen ihminen ja että aamuisin ainoat prioriteettini ovat saada vaatteet päälle ja meikki kasvoille ennen bussiin juoksemista.

Hiustenlaitto ei todellakaan ole koskaan ollut minulle aamuisin tärkeimpiä juttuja ja tukkani on saanut huomiota vain silloin, jos ylimääräistä aikaa on jostain syystä ollut – yleensä sitä ei kuitenkaan ole todellakaan ollut.

Cloud Nine The Touch C9 muotoilurauta

Kerroin nelisen kuukautta sitten saaneeni Cloud Ninen ruotsalaiselta maahantuojalta blogikokeiluun merkin The Touch -muotoiluraudan ja ylistin silloin kovasti sen nopeutta ja kätevyyttä.

Olen kuitenkin tunnetustikin varsin helposti innostuvaa tyyppiä, jonka fiilistelyn kohteet voivat lopulta alkuinnostuksen laannuttua jäädä lähes täysin unholaan.

Cloud Nine The Touch C9 muotoilurauta

Cloud Ninen kanssa näin ei kuitenkaan ole käynyt ja yhä neljä kuukautta myöhemmin tartun siihen hyvin monena kiireisenä aamuna ihan juuri siksi, että sen kanssa hiustenlaitto on niin pirun nopeaa.

Cloud Nine The Touch

Oma tukkani on melko helppo, mutta varsinkin latvat saattavat aamulla sojottaa melko huolettomina eri suuntiin, joten olen valmis käyttämään sen tämän laitteen kanssa tarvittavat puolisen minuuttia niiden silotteluun saadakseni huolitellummalta näyttävän lopputuloksen.

Cloud Nine The Touch C9 muotoilurauta

Monina aamuina vedän raudalla tukkaan nopeasti pari vetoa saadakseni latvoista sileät ja suorat.

Rauta suoristaa tukan tehokkaasti, joten voin käsitellä hiukseni melko paksuissa osioissa ilman,  että edes käyttäisin aikaa niiden huolelliseen jaotteluun ja jo yhdellä raudan vedolla tulee sileää jälkeä.

Cloud Nine The Touch

Joinakin aamuna käännän raudan kulmaa ihan vähän ja saan tikkusuorien latvojen sijaan yhtä nopeasti ja yhtä vaivatta kauniisti taivuvat latvat.

Mitä kuitenkin ihan eniten raudassa rakastan on se, kuinka nopeasti saan sillä luotua huolettomat kiharat.

Cloud Nine The Touch C9 muotoilurauta

Koska rauta on käyttövalmis oikeastaan lähes välittömästi ja liukuu tukassani niin vaivatta, pystyn käsittelemään sillä tukkani aivan ennätysajassa.

Cloud Nine The Touch C9 muotoilurauta

Esimerkiksi näiden helppojen kiharoiden luominen koko tukkaani vei aikaa  kolmisen minuuttia. Kyllä.

Cloud Nine The Touch C9 muotoilurauta

Cloud Nine The Touch -raudassa on valittavana kaksi lämpötilaa, joista matalampaa (165 astetta) käytän yleensä hiusten suoristamiseen sekä taivutukseen ja korkeampaa (195 astetta) hiusten kiharrukseen.

Parasta on, että kiharat näyttävät hyviltä yleensä vielä seuraavanakin päivänä, joten yksi parin minuutin muotoilu tuottaa iloa pitkäksi aikaa ja on todellakin aikansa arvoinen.

Cloud Nine The Touch C9 muotoilurauta

Minusta ja tästä muotoiluraudasta on tullut kuluneiden kuukausien aikana erottamattomat ja rauta on toiminut minulla moitteettomasti ilman pienintäkään kritiikin aihetta.

Täytyy myös kehaista, että vaikka kyseistä laitetta myydään meillä töissäkin melko paljon, ei siitä ole silti tullut meille yhtäkään reklamaatiota, mikä kertoo minusta jo paljon raudan laadusta.

Cloud Nine The Touch C9 muotoilurauta

Jos joku on siis edelleen vailla hyvää suoristusrautaa, niin voin edelleen nyt jo useamman kuukauden kokemuksella liputtaa tämän mielettömän raudan puolesta! Jos kaipaat raudasta lisää tarkempia tietoja, niin käy lukemassa tämä aiempi postaukseni siitä.

Tällä hetkellä Cloud Nine The Touch -suoristusraudan voi ostaa edullisimmin *Cocopandan verkkokaupasta täältä. 

Edit. Katso myös uudempi postaukseni, jossa vertailen Cloud Nine The Touch ja The Original Iron -muotoilurautoja

Cloud Nine The Touch C9 muotoilurauta

Onko jollakin muullakin jo Cloud Ninen muotoilurauta?

11 kommenttia artikkeliin ”Edelleen lemppari: Cloud Nine The Touch -muotoilurauta”

 1. Mulla on cloud ninen wide iron, eli se leveä rauta. Aivan loistava valinta pitkähiuksiselle! Hiukset on tosi nopea suoristaa, voin suoristaa isoja osioita kerralla. Ja hiukset pysyy suorana seuraavaan pesuun asti.
  Raudalla kihartaminen on helppoa, ja kiharoista tulee todella kauniit leveällä raudalla tehtynä, sillä kiharoista tulee hieman isompia. Ne pysyvät silti yhtä hyvin

  • Ooh, kuulostaa ihanalta! Kiitos, että jaoit meille kokemuksia tuostakin versiosta, moni varmaan kuuli niistä mielellään (ja itsehän nyt sitten tietysti aloin heti haikailla leveämmän raudan perään…. 😀 )

 2. Moikka!
  Tää kysymys ihan aiheen vierestä, mutta osaisitko jeesii….
  Mun herkän ja kuivan ihon pelastaja on ollut Cliniquen Comfort on Call voide….mulle Jenkeissä sanottiin, että tuotteen valmistus on lopetettu, tästä aikaa jo muutama vuosi. Olin ihan paniikissa ja hamstrasin sitä silloin muutaman purkin. Niitten loputtua aloin käyttää Cliniquen moisture surge intenseä, joka myös varsin hyvä voide.
  Tänään kuitenkin Stockalla näin tuota Comfort on callia ja myös teidän nettisivuilla. Eiks se ookaan lopetettu tai onko se otettu tuotantoon uudestaan?
  Ja vielä, onko sinulle tuttu tuote comfort on call (ja moisture surge intense) mitähän taika-aineita noissa on, jotka pelastaa mun ihon. Tosi monia kosmetiikkamerkkejä oon kokeillut ja aina joudun pettymään, kun olis kiva siis vaan kokeilla muuta. Sitten palaan aina noihin Cliniquen tuotteisiin.
  Elevenissä tuo moisture surge intense näytti olevan todella edulliseen hintaan :))

  • Minulla on etäinen muistikuva muutaman vuoden takaa, että olisin itsekin kuullut tuon Comfort on Callin valmistuksen lopetettavan, mutta kyllä sitä tosiaan saa ihan normaalisti useista kaupoista meilläpäin. Yritin googlettaa asiasta mutta en oikein päässyt kärryille, että lopetettiinko sen myynti vain Jenkeistä. Meillä se kuitenkin kuuluu ihan normaaliin valikoimaan kyllä. 🙂

   Saatiin Clinique meille tosiaan juuri pari päivää sitten myyntiin ja on ollut mukavaa palata merkin pariin pienen erossaolon jälkeen! 🙂

 3. Näyttäisitkö miten teet kiharat? Olen suoristusraudalla yrityänyt kiharoita tuhat kertaa mutta se ei vaan onnistu. Kiitos 🙂

  • Olen näköjään joskus pari vuotta sitten tehnyt videon, jolla kiharran hiuksiani raudalla. Olisiko tästä yhtään apua? 🙂

 4. On ollut varmaan jo 5 vuotta ja edelleen kuin uusi! Mulla oli myös GHD mutta annoin sen äidille, kun se oli vuosikausia pölyttynyt nurkassa käyttämättömänä.

  • Ooh, mahtavaa, että on pysynyt noin kauan loistokunnossa! Olen kyllä kuullut monilta, kuinka Cloud Ninen raudat ovat kestäneet hyvinä vuosia! 🙂

 5. Hei paljon tää maksaa teillä Elevenillä? On näköjään loppu tällä hetkellä, ja sen vuoksi ei anna näyttää hintaa..

  • Löytyy myös settinä täältä samalla hinnalla (138,80 e), kaupan päälle tulee hiusharja ja pari klipsiä! 🙂

 6. Tarviiko tämän raudan kanssa pelätä, että polttaa itsensä? En ole jaksanut suoristusrautoja käyttää tai hankkia, kun joskus mulla on ollu vain sellaisia, joissa raudan kohtaa täytyy tosissaan varoa, kun käsittelee hiuksia. Joko kädet palaa tai sitten tökkään raudan kärjellä niskaan. Suoristusrauta olisi kuitenkin ihan käytännöllinen juttu taipuvalle tukalle, ettei tarvitsisi aina olla mörököllinä liikenteessä… 😀

Kommentointi on suljettu.