Testissä kosteuttava Too Faced Born This Way Naturally Radiant Concealer

*Sis. mainoslinkin

Ongelmalliset silmänaluseni ovat aina olleet suurimpia riesojani. Ne ovat tummat ja kaipaavat peittämistä, mutta ne myös kuivuvat helposti eikä niiden iho ole taisainen, joten täydellisen peiteaineen löytäminen on varsin hankalaa. Kokeilen niille mielelläni erilaisia tuotteita, joista toiset toimivat ihan kivasti, toiset todella hyvin ja toiset eivät ollenkaan.

Olen lähiaikoina esitellyt jo muutamia peiteaineita, jotka eivät ole toimineet silmänalusillani ollenkaan. Yksi niistä oli  Bobbi Brown Instant Full Cover Concealer -peiteaine, joka oli liian jäykkää tavaraa omaan makuuni. Tämän lisäksi torppasin vähän aikaa sitten myös kaikki Benefit Boi-ing -peiteaineet, joista mikään ei vastannut omia mieltymyksiäni.

Too Faced Born This Way Naturally Radiant Concealer peiteaine kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Testailen erilaisia peiteaineita silti hyvin mielelläni, sillä jaksan aina uskoa, että jossain on taatusti olemassa joku entistä parempi tuote. Yksi minulle uusi, jo pitkän aikaa sitten testiin ostamani peiteaine oli Too Faced Born This Way Naturally Radiant Concealer, joka vaikutti kaikin tavoin hyvin lupaavalta.

Sen koostumuksen kerrottiin näyttävän iholla luonnollisen heleältä ja valoa tuovalta sekä olevan öljytön, mutta silti kosteuttava, sillä se sisälsi mm. hyaluronihappoa ja kookosvettä. Omaan makuuni se kuulosti siis varsin täydelliseltä.

Too Faced Born This Way Naturally Radiant Concealer peiteaine kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Ostin peiteaineen itselleni jo yli vuosi sitten ja kun aluksi kokeilin sitä silmänalusilleni, en tykännyt siitä yhtään. Vaikka se ei sisältänyt öljyjä, tuntui se keveydestään huolimatta jotenkin öljyiseltä ja sai sen alla olleen meikkivoiteen aina liikkeelle ja lopulta suttaantumaan.

Lopputuloksesta ei vain tullut millään nättiä, joten hylkäsin peiteaineen lopulta pitkäksi aikaa laatikoihini.

Too Faced Born This Way Naturally Radiant Concealer peiteaine kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Toista kuukautta sitten kaivoin peiteaineen kuitenkin uudelleen jemmoistani ja päätin antaa sille vielä mahdollisuuden. Ajattelin, että käytän sitä  uudelleen sinnikkäästi ainakin viikon päivittäin ennen kuin suostuisin toteamaan, ettei meistä tule paria. Ekoilla kerroilla lopputulos oliki surkea ja olin valmis heittämään peiteaineen roskiin.

Sen jälkeen satuin kuitenkin vaihtamaan käyttämääni meikkivoidetta ja yhtäkkiä peiteaine toimikin aivan loistavasti. Se levittyi silmänalusille tasaisena, ei enää laittanut sen alla ollutta meikkivoidetta liukumaan pois paikoiltaan tai tehnyt siitä myöskään epämääräistä suttua. Mitä ihmettä?

Too Faced Born This Way Naturally Radiant Concealer peiteaine kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Pienien kokeilujen kautta tajusin, että minulla oli käsissäni kyllä erinomainen peiteaine, mutta sen erinomaisuus riippui täysin siitä, millaisen meikkivoiteen kanssa sitä käytti.

Varsinaisten pitkäkestoisten, vähänkin puuterimaisten ja kuivemman lopputuloksen jättävien (eli tyypillisesti hyvin pitkäkestoiseksi kutsuttujen) meikkivoiteiden kanssa se ei toiminut minulla yhtään, sillä se sai ne jostain syystä liukumaan pois paikoiltaan.

Kun sen kuitenkin yhdisti esimerkiksi mihin tahansa käytössäni olleista korealaisista BB-voiteista tai tyynymeikkivoiteista, joissa oli hieman voidemaisempi koostumus, sulautui se niihin aivan loistavasti ja täysin ongelmitta.

Too Faced Born This Way Naturally Radiant Concealer peiteaine kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Nyt olen käyttänyt tätä noin kuukauden päivittäin ja olen tähän loppujen lopuksi varsin tyytyväinen kunhan vain yhdistän tämän sopiviin tuotteisiin. En ehdottomastikaan suosittele tätä, jos käytössä on iholla lähes mattaiseksi asettuva, rasvattoman tuntuinen meikkivoide, sillä niiden kanssa tämä ei omien kokemuksieni mukaan asetu yhtään yhteen, vaan pilaa vain pinnan. Jos käytössä sen sijaan on hieman ravitsevampi ja täyteläisempi meikkipohjatuote, on tämä peiteaine todella loistava valinta.

Minulla on itselläni käytössä peiteaineesta sävy Very Fair, joka on sävyn nimen mukaisesti varsin vaalea, mutta ei silti kyllä niin vaalea, kuin sävyn nimen voisi antaa olettaa. Se on keltapohjainen, joten se sopii sinertäville silmänalusilleni hyvin. Voin käyttää sitä muuallakin kasvoillani pienillä alueilla, mutta isommille alueille se olisi kyllä liian kellertävä.

Too Faced Born This Way Naturally Radiant Concealer peiteaine kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Tykkään peiteaineen koostumuksessa siitä, kuinka se ei tunnu iholla yhtään kuivalta. Se ei ole paksua jankkia, vaan sulautuu iholleni hyvin ja näyttää tosiaan luonnolliselta sekä nimenomaan myös heleältä.

Väsyneille, kaukana virheettömistä oleville silmänalusilleni se on siis loistava, sillä sen sisältämät silikonit auttavat myös häivyttämään silmänalusien hentoja juonteita pohjustusvoiteen tapaan. Samalla peiteaineen sisältämät hoitavat ainesosat auttavat pitämään helposti kuivuvat silmänaluseni kosteutettuina. Peiteaine myös pysyy ihollani melko hyvin, mutta kiinnitän sen tietysti aina paikoilleen vielä puuterilla.

Too Faced Born This Way Naturally Radiant Concealer peiteaine kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Kaiken kaikkiaan suosittelisin tätä peiteainetta niille, joilla on hieman kuivempi iho ja jotka siksi kaipaavat kosteuttavaa, heleyttävää ja kivasti peittävää peiteainetta.

Koska peiteaine sulautuu iholle kauniisti, sopii se loistavasti myös niille, jotka eivät käytä meikkivoidetta, mutta haluavat yhden helpon tuotteen, jonka avulla yksittäisiä ihovirheitä saa helposti piilotettua kasvoilta niin, että lopputulos näyttää luonnolliselta. Tämä on todellakin sellainen tuote.

Too Faced Born This Way Naturally Radiant Concealer -peiteaine löytyy myynnistä täältä.*

Too Faced Born This Way Naturally Radiant Concealer peiteaine kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Onko joku muu sattunu kokeilemaan Too Faced Born This Way Naturally Radiant Concealer -peiteainetta?


Lue myös:
Loistava valoa tuova peiteaine kasvoja kirkastamaan
Testissä kulttisuosikki NARS Radiant Creamy Concealer -peiteaine
Edullinen ja hyvin peittävä peiteaine – Maybelline Fit Me! Concealer

10 kommenttia artikkeliin ”Testissä kosteuttava Too Faced Born This Way Naturally Radiant Concealer”

 1. Kääks, huomasinpas mielenkiintoisen asian kun luin postausta: itse en laita meikkivoidetta ollenkaan silmien alle, ainoastaan peitevoidetta. Meikkivoiteeni on sen verran kevyt, että mitään rajaa siitä ei jää, eli en ole ajatellutkaan että laittaisin meikkivoidetta silmien alle ennen peitevoidetta. Hmm, mielenkiintoista! Parhaassa tapauksessa meikkivoidehan toisi kaivattua lisäpeittoa, mutta huonoimmassa reagoisi jotenkin tosi kökösti peitevoiteen kanssa.

  Vastaa
  • En ole kyllä minäkään laittanut meikkivoidetta silmien alle tai silmäluomille. Olen jotenkin ihan kuvitellut ettei niin ”saisi” tehdä. Peiteaineeni on hieman vaalempia kuin muu meikkivoide ja varsin peittävää (Urban Decay Naked skin), joten siitä kyllä jää rajat. Blendaan rajat aina töpöttelemällä meikkivoidesiveltimellä.

   Vastaa
   • Riippuu paljon meikkivoiteesta ja sen koostumuksesta, että kannattaako niin tehdä (esimerkiksi hyvin mattainen meikkivoide helposti kuivuvalla silmänympärysiholla ei varmasti toimi). Itse käytän korealaisia meikkivoiteita, joissa on korkea aurinkosuoja, joten suojaan niillä mielelläni silmänympäryksenikin. 🙂

    Vastaa
 2. Tätä vanhaa versiota en ole kokeillut, mutta sen sijaan uudempi Born This Way Super coverage concealer on uusi ehdoton suosikkini. Sen vaalein sävy Swan on juuri täydellinen. Pakkaus on melkein Born This Way -meikkivoiteen kokoinen, joten se kestää käytössä kauan. Levitän sen ensin suurpiirteisesti siveltimellä, taputtelen sitten paikoilleen kostealla mini-beautyblenderillä ja vielä puuteroin kevyesti päältä. Tuote kestää koko päivän, ei kuivata eikä karkaile juonteisiin.

  Vastaa
 3. Onkohan Essencen melted luomivärejä enää. Mistään kaupasta en ole löytänyt sitä 01 sävyä zink about you…
  :/

  Vastaa
 4. APUA Virve tai joku muukin tietävä 🙂

  Oon kuullut, että Thaimaasta ei sais tuoda kosmetiikkaa Suomeen, jos ne sisältää jotain uhanalaista kasvia. Sisältääkö k-kosmetiikka sellaisia? Miten saan selville? Oliko sulla Virve mitään ongelmia, toitko ees Thaimaasta kosmetiikkaa mukanasi?

  Vastaa
  • Uhanalaisia kasveja tuskin saa kerätä massakosmetiikan tuotantoon , joten tuskin tarvitsee kantaa huolta asiasta. 🙂

   Vastaa

Jätä kommentti