Loistava huulirasva talvenkarheille huulille: Kiehl’s Lip Balm #1

*Sis. mainoslinkin

Yksi tämän talven parhaita huulivoidelöytöjäni on blogilahjana saamastani Kiehl’s Beauty Advent Calendar -joulukalenterista löytynyt Kiehl’s Lip Balm #1 -huulivoide. Tämä huulirasva ei ole jokaiselle ja jokaiseen tilanteeseen sopiva tuote, mutta minun huulilleni se oli Ruotsin talveen aivan täydellinen tuote.

Kiehl's Lip Balm #1 huulivoide Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Kiehl’s Lip Balm #1 -huulivoide sisältää runsaasti huulia ravitsevia ja pehmentäviä ainesosia ja sen tarkoituksena onkin nimenomaan pehmentää karheita ja rohtuneita huulia. Huulivoiteessa on hyvin simppeli sisältö, jonka ainesosat auttavat pehmentämään huulia sekä nimenomaan ehkäisemään kosteuden haihtumista.

Kiehl's Lip Balm #1 huulivoide Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Toisten huulet kaipaavat nimenomaan kosteuttavia ainesosia, mutta omille huulilleni parasta ovat talvisin paksut huulirasvat, jotka auttavat pitämään huulet pehmeän ravittuina ja ehkäisemään kosteuden haihtumista ja sen myötä huulten kuivumista ja rohtumista. En käytä päivisin useinkaan huulirasvoja, mutta illalla sellaisen levitys huulilleni on lähes välttämätöntä ellen sitten halua herätä kuivilla ja repaleisilla huulilla.

Kiehl's Lip Balm #1 huulivoide Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Huulivoiteen vaseliinimaisen pehmeä koostumus sulaa huulilla ohuen öljymäiseksi ja jättää niille pehmeän, tahmaamattoman kiillon. Tuote sopiikin hyvin myös korvaamaan huulikiillon, mikäli talvi laittaa huulet koville ja saa ne kaipaamaan ravitsevaa suojaa.

Kiehl's Lip Balm #1 huulivoide Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Parhaiten huulivoide levittyy huulille sormenpäällä, sillä sen pakkauksessa ei ole kummoista levitysapplikaattoria.

*Kiehl’s Lip Balm #1 -huulivoidetta voi ostaa verkosta Kicksin verkkokaupasta täältä.

Kiehl's Lip Balm #1 huulivoide Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Mikä huulirasva teillä on tällä hetkellä käytössä?

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

2 kommenttia artikkeliin ”Loistava huulirasva talvenkarheille huulille: Kiehl’s Lip Balm #1”

  1. Tämä onkin uusi tuttavuus, pitänee testata.
    Parhaaksi huulirasvaksi olen todennut Clarinsin Moisture Replenishing Lip Balmin! Aivan mahtava tuote, ei voisi elää enää ilman. Tätä ei tarvitse laittaa kuin kerran päivässä (itse laitan yöksi) ja huulet ovat pysyneet oikein kosteutettuna ja hyvässä kunnossa tässä kuivassa talvi-ilmassa. Suosittelen!

  2. Olen itse ollut hurahtanut Hurrawn huulirasvoihin vuosia ja käytänkin niitä ympäri vuoden, mutta heti kun tulee vähänkään enempää pakkasia, on koostumus liian ohut eikä riitä rohtuneille huulille. Silloin palaan aina takaisin Carmexiin, se on ainoa joka on pitänyt huulet ehjinä. Muut huulirasvat eivät pysy kauaa huulilla tai koostumus on juurikin liian ohut, se Hurrawn moon balm myös, vaikka paksumpaa onkin 🙂

Kommentointi on suljettu.