Uutta kosmetiikkamarkkinoilla: IsaDora Nourishing Lip Oil -huuliöljy

*Sis. mainoslinkin

Muistatteko, kun Clarins toi vuosi sitten myyntiin huuliöljyt, jotka herättivät kaikessa uutuudenviehätyksessään kuluttajien kiinnostuksen? Ja tämän jälkeen villitys jatkui astetta enemmän sävyä tuovilla YSL:n Tint-in-Oil -huulikiilloilla?

Veikkaan, että villitykseen tulee tämän vuoden aikana enemmänkin jatkoa!

IsaDora Nourishing Lip Oil huuliöljy

Yksi uusimmista lanseerauksista on väritön IsaDora Nourishing Lip Oil -huuliöljy, jonka avokado- ja kookosöljyä sisältävä geelimäiseksi kuvattu koostumus kuulostaa minusta  ainakin varsin mielenkiintoiselta.

Limen, vaniljan ja rosmariinin sekoitukselle tuoksuva tuote lupaa pehmentää huulia ja tuoda niille samalla kauniin kiillon.

Huuliöljyt vaikuttavat minusta ainakin varsin kiinnostavilta tuotteilta, sillä niillä on helppo luoda huulille peilimäinen kiilto, joka samalla myös hoitaa huulia ja kun sävykin on tarpeeksi kevyt, on levityskin huoletonta.

Eräs toinenkin Suomen kosmetiikkataivaan markkinajohtajista on tuomassa lähiaikoina omat, oikeastaan hieman Clarinsin kaltaiset huuliöljynsä myyntiin ja olen jo hypistellyt niistä saamiani näytekappaleita innolla.

En taida vielä saada hehkuttaa, mistä merkistä on kyse, mutta uskokaa minua kun sanon, että viime vuonna strattaillut trendi tulee varmasti jatkumaan tänä vuonna vielä usealla merkillä!

*IsaDora Nourishing Lip Oil -huuliöljyn voi ostaa Kicksin verkkokaupasta täältä.

IsaDora Nourishing Lip Oil

Kiinnostavatko huuliöljyt teitä?

3 kommenttia artikkeliin ”Uutta kosmetiikkamarkkinoilla: IsaDora Nourishing Lip Oil -huuliöljy”

  1. Tää ois ollut niin tarpeellinen tuote, kun pakkaset oli kolmessakymmenessä…Clarinsin omat on mun suosikkeja, katotaan löytyykö tänä vuonna uusia!

  2. Myös saksalaiselta essenceltä löytyy omat huuliöljynsä ja talvikokoelmassa oli myös tin&oil tuote joka siis on kopio näistä ysl tuotteista. Omistankin kaksi essencen sävyttävää huuliöljyä ja ne ovat kyllä loistava keksitö ja ainii hintaa taisi olla 2-3 euroa

Kommentointi on suljettu.