Hurray for the Team Red part II

Muistatteko, kun muutama kuukausi sitten kerroin teille, kuinka ihastunut olin John Friedalta blogin kautta saamiini Full Repair -tuotteisiin, jotka siloittivat takkupörröni kertaheitolla ja vaivatta? 
Tänään tahtoisin jatkaa linjan tuotteiden ylistyslaulua vielä sen verran, että kehun teille vielä merkin naamionkin, joka sekin on minulle blogini kautta kokeiluun päätynyt. 
Jos jo sarjan shampoo ja hoitoainekin vaikuttivat tekevän hiuksilleni suoranaisia ihmeitä mitä tulee niiden siloitteluun ja pehmittämiseen, niin tämä tehotapaus niitä vasta tekeekin.
Naamio on vieläkin tehokkaammin ja ripeämmin kutrini siloittava, muttei silti niitä millään lailla raskaiksi tai lähmäisiksi jättävä. Pidän suunnattomasti juuri tällaisista muutaman minuutin vaikutusajalla hiuksiin ihmeitä loihtivista tuotteista, jotka kuitenkin jättävät hiukset ilmaviksi.
Tuppaan itse helposti hieman läträilemään turhankin reilulla kädellä hiusnaamioita annostellessani, mutta tämän minäkin jouduin toteamaan varsin riittoisaksi tuotteeksi. 
Koska en ole itse hetkeen pyörinyt tavarataloissa täytyy minun valitettavasti sanoa, etten ole aivan täysin varma, missä kaikkialla John Friedan tuotteita myydään. Kickseistä niitä löytää ainakin, mutta ehkä joku teistä osaa kertoa tarkempaa tietoa tuotteiden tavaratalosaatavuudesta?
Naamiolla on joka tapauksessa hintaa noin kymmenen euroa ja suosittelen sitä lämpimästi kaikille pörröpäille.
Minkä verran te olette ehtineet tehdä tuttavuutta John Friedan tuotteiden kanssa viime aikoina?

3 kommenttia artikkeliin ”Hurray for the Team Red part II”

  1. Tuota naamiota on ainakin Stockmannilla – Muualla en ole nähnyt. Se on todellakin loistava hoitava naamio, joka kuitenkin jättää hiukset ilmaviksi.

  2. Stockmannilla minäkin olen törmännyt John Friedan tuotteisiin. Turussa valikoimassa oli Brilliant Brunette, Luxuriois Volume-sarja, Full Repair-sarja, Frizz Ease-sarja ja Sheer blonde. Tykkään John Friedan tuotteista todella paljon.

  3. Kokeilin sitä sarjan hoitoainetta, kun olit hehkuttanut sitä niin, ja olin todella tyytyväinen. Hinta-laatusuhteeltaan täydellinen tuote. Etenkin kuiville blondatuille hiuksille, jotka vetävät jatkuvasti takkuun. Pitää laittaa tämäkin testiin!

Kommentointi on suljettu.