Parhaat korealaiset kangasnaamiot?

*Sis. mainoslinkin

Thaimaassa asuessamme pääsin ilokseni tekemään tarkempaa tuttavuutta erään korealaisen tuotemerkin kanssa, jonka tuotteita olin katsellut viime syksynä Soulissa käydessäni varsin kiinnostuneena. Tuotemerkki on aiemmin esittelemäni Mamonde, jonka tuotteet saavat tehonsa erilaisista kukista.

Ensimmäinen Mamonde-hankintani oli aiemmin fiilistelemäni Mamonde Floral Hydro Mist -kasvosuihke, jonka ravitseva koostumus hurmasi minut. Ostin kokeiluun myös perinteiset aloe vera -geelit haastaneen Mamonde Rose Water Soothing Gel -ruusugeelin, jota sitäkin olen jo ehtinyt blogissani kehua.

Ostolakossa Mamonde kangasnaamio kokemuksia

Tähän mennessä se kaikkein suurin Mamonde-rakkauteni ovat kuitenkin olleet merkin kangasnaamiot, jotka ovat aivan huikeita ja ehkä jopa niin loistavia, että jos minun olisi valittava vain yksi tuotemerkki, jonka kangasnaamioita käyttäisin, olisi se mitä luultavimmin Mamonde. Bongasin Bangkokin Eveandboy-myymälästä melko edulliseen hintaan pakkauksen, joka sisälsi viisi erilaista Mamonde-kangasnaamiota ja kotiutin sen uteliaana.

Loppujen lopuksi kävi niin, että ihastuin naamioihin niin paljon, että ensimmäisen satsin loputtua kävin ostamassa niitä vielä toisenkin ja kuten tiedätte, minä ostan hyvin, hyvin harvoin samaa kosmetiikkatuotetta uudelleen. Näissä oli siis ihan oikeasti oltava jotain ihan erityistä!

Ostolakossa Mamonde kangasnaamio kokemuksia

Pidin kangasnaamioissa erityisesti siitä, kuinka hyvin niiden kangas asettui kasvoilleni ja kuinka silkkisen pehmeältä se tuntui. Se ei ollut liian ohutta, mutta ei liian paksua tai jäykkääkään ja tuntui heti, että se pidättää sisäänsä seerumia aivan täydellisesti. Sen asettelu kasvoille sai heti aikaan sellaisen fiiliksen, että naamion on suorastaan pakko olla hyvä!

Ostolakossa Mamonde kangasnaamio kokemuksia

Mamonde Pore Care Flower Essence Mask -kangasnaamiossa on melko simppeli INCI-lista. Naamio sisälsi mm. glyseriiniä sekä kameleolenttilehden uutetta, jonka on kerrottu olevan naamion talintuotantoa tasapainottava tehoaine. Naamion seerumi ei ole ihan vesimäistä, mutta ei silti kuitenkaan ihan geelimäistä tai emulsiomaistakaan. Se tuntuu iholla raikaan ravitsevalta ja kosteuttavalta. Naamion seerumi tuoksuu läheltä tuoksuteltuna hieman raikkaan vihreältä, mutta tuoksu on aika mieto eikä sitä enää oikeastaan haista naamion ollessa kasvoilla.

Ostolakossa Mamonde kangasnaamio kokemuksia

Naamio jätti iholle ihanan kosteutetun ja ravitun tunteen. En varsinaisesti kokenut sen tekevän mitään ihmeitä ihon rasvoittumiselle, mutta uskoisin naamion olevan erityisen hyvä nimenomaan sekaiholla, joka kaipaa kosteutusta ja tasapainoitusta. Oma ihoni on ennemminkin kuitenkin kuiva, mutta tämä tuntui juottavan sille aivan ihanasti kosteutta ja tekevän siitä heleämmän näköisen.

Ostolakossa Mamonde kangasnaamio kokemuksia

Mamonde Brightening Flower Essence Mask -kangasnaamiossa oli samalla tavalla aivan mieto kukkaistuoksu, mutta senkin haistoi naamiota vain aivan läheltä tuoksutellessa eikä tuoksu ollut mitenkään häiritsevän keinotekoisen kukkainen. Myös tässä naamiossa oli kirkas, keskitäyteläinen seerumi, joka ravitsi ihoa hyvin. Naamio on tehty kirkastamaan ja kosteuttamaan ihoa ja sen taika-aineena on magnolian kukkien uute.

Ostolakossa Mamonde kangasnaamio kokemuksia

Kangasnaamio jätti iholle todella ravitun ja jopa aika klähmäisenkin tunteen. Iho oli kuitenkin täyteläisen kosteutettu, hoidettu ja ravittu sekä tuntui ihanan pehmeältä ja sileältä. Naamio ei ole mikään ennen meikkiä käytettävä pikakaunistaja vaan enemmänkin nimenomaan ihoa illalla hellivä erityistuote, johon ihastuin täysin. Tämän naamion kohdalla minulla olikin muistiinpanoissani korostettu erityisesti yhtä, isoilla kirjaimilla kirjoitettua samaa: MIELETÖN!

Ostolakossa Mamonde kangasnaamio kokemuksia

Mamonde Moisturizing Flower Essence Mask -kasngasnaamion seerumi erosi kahdesta aiemmasta, sillä se oli valkoista ja maitomaisen emulsiomaista tai jopa lähes voidemaista. Kuiva ihoani rakastaa kangasnaamioita, joissa on täyteläisen ravitseva seerumi, joten olin aivan erityisen innossani tästä kangasnaamiosta. Kangasnaamiossa oli kevyt ja miellyttävä ruusun tuoksu, joka oli kahta aiempaa naamiota vahvempi. Koska tuoksu oli kuitenkin niin aidon oloinen eikä liian voimakas, ei sen tuulahtelu nenääni naamion ollessa kasvoillani häirinnyt minua kuitenkaan.

Kaikissa kokeilemissani Mamonde-naamioissa on ollut todella optimaalinen määrä seerumia ja niin oli myös tässä. Naamio oli todella märkä, mutta se sitoi seerumia niin hyvin itseensä, ettei pussiin liiemmin jäänyt ylimääräistä seerumia muuten kuin sen verran, että sitä sai vähän pyyhkäistyä kaulalle ja dekolteelle.

Ostolakossa Mamonde kangasnaamio kokemuksia

Kangasnaamio jätti kasvoille raikkaan ja vähän jopa viileän fiiliksen, mikä ehkä hieman yllätti, kun otti huomioon naamion seerumin emulsiomaisuuden. Iholle jäi naamion jäljiltä juurikin sellainen tunne, että sille olisi juuri levitetty ravitsevaa emulsiota: iho ei ollut klähmäinen, mutta noh, rasvaisen hoidettu ja kuin ravitsevan emulsion jäljiltä. Iho näytti täyteläisen kosteutetulta ja heleältä sekä tasaisemman sävyiseltä.

Ostolakossa Mamonde kangasnaamio kokemuksia

Mamonde Anti-Aging Flower Essence Mask -kangasnaamiossa oli myös hieman maitomainen seerumi, mutta ei yhtä täyteläinen kuin edellisessä. Seerumia oli jälleen aivan täydellinen määrä: naamio oli todella kostea ja lähes valuva, mutta ei silti valunut eikä pussin pohjallekaan jäänyt liiemmin seerumia. Tässä naamiossa oli melko olematon tuoksu, jonka saattoi lähinnä haistaa vain avonaista pussia tuoksuttelemalla, mutta naamion ollessa kasvoilla tuoksua ei liiemmin erottanut.  Tuoksu itsessään oli kuitenkin todella miedon kukkainen, mutta nimenomaan pehmeä  eikä mikään vahva kukkaistuoksu.

Ostolakossa Mamonde kangasnaamio kokemuksia

Ikääntymisen merkkejä vastaan taistelevan kangasnaamion seerumi hyödyntää mm. kameliasta saatavaa uutetta, joka on suosittu tehoaine aasialaisessa kosmetiikassa. Tämän kangasnaamion jälkeen iho tuntui silti, kuin sitä olisi juuri ravittu hyvällä emulsiolla, eli iho ei ollut tahmaisen klähmäinen vaan ravitun klähmäinen. Samalla se oli kuitenkin aivan ihanan pehmeä ja täyteläisen kosteutettu. Iho tuntui myös miellyttävän rauhoitetulta ja jopa vähän viileältä sekä näytti tasaisemman sävyiseltä.

Ostolakossa Mamonde kangasnaamio kokemuksia

Mamonde Hydrating Flower Essence Mask -kangasnaamiossa oli täyteläisen kirkas, mutta ei kuitenkaan aivan geelimäinenkään seerumi, jossa oli kevyt, hieman kukkainen tuoksu. Tämä kangasnaamio keskittyi tuomaan iholle sitä täytelöittävää kosteutusta ja tuntuikin todella raikkaan kosteuttavalta kasvoilla vaikuttaessaan.

Ostolakossa Mamonde kangasnaamio kokemuksia

Vaikka kasvonaamio vaikutti muita raikkaammalta, jätti se silti ihon ravitun tuntuiseksi ja ei nyt ihan superklähmäiseksi, mutta silti hieman klähmäiseksi. Myös tämä ihoa kosteuttava ja heleyttävä naamio sopii minusta muiden kokeilemieni Mamonde-kansgasnaamioiden tapaan parhaiten iltakäyttöön.

Hullaannuin kaikista Mamonde-kangasnaamioista ihan valtavasti ja täytyy myöntää, että niitä minulle tukee ikävä ja mieleni tekisi jopa hankkia niitä eBaysta lisää. Pikainen eBayn selaaminen näyttäisi, että naamioita on saatavilla kahdella eri pakkauksessa enkä ole varma, ovatko tuotteet uudistuneet juuri ja ovatko omat naamioni vain vanhoissa pakkauksissa vai ovatko erilaisissa pakkauksissa olevat kokonaan eri tuotteita, mutta näiden positiivisten Mamonde-naamiokakokemuksieni myötä haluan ainakin uskoa, että merkin muidenkin naamioiden on pakko olla loistavaa tavaraa pakkauksesta riippumatta!

Mamonde-kangasnaamioiden myyjiä löytyy eBaysta täältä.*

(Pienenä sivuhuomautuksena sanon kuitenkin, että jos et tykkää, että kangasnaamiot jättävät klähmäisen tunteen iholle, et varmastikaan pidä näistä. Itse tykkään, että iho tuntuu naamion jälkeen ravitulta ja helposti kuivuva ihoni nauttii siitä, sillä käytän kangasnaamioita tavallisesti iltaisin ennen nukkumaanmenoa. Kangasnaamion jättämää klähmäisyyttä voi kuitenkin karkottaa kasvoilta kasvosuihkeella.)

Ostolakossa Mamonde kangasnaamio kokemuksia

Onko joku muu kokeillut näitä tai muita Mamonde-tuotteita?


Lue myös:

Löytö: koko ihonhoitorutiinin korvaavat aamunaamiot

Näin saat kangasnaamion asettumaan kasvoille paremmin

Testissä Garnier Moisture Bomb Tissue Mask -kangasnaamiot

Tarina siitä, kun mieheni alkoi käyttää kangasnaamioita

3 kommenttia artikkeliin ”Parhaat korealaiset kangasnaamiot?”

  1. Mamonde on myös mun ”uusi” ihastus, jota toin Korean matkalta mukana. Itselläni käytössä softener, essence ja voide ja nämä kaikki ovat todella toimivia kuivan ihon hoitoon ☺️

    Vastaa
    • Mamonde on kyllä ihana merkki! Toivottavasti alkaa näkyä Euroopassa pian enemmänkin, Jenkkeihinhän se juuri rantoutui. 🙂

      Vastaa

Jätä kommentti