Yves Rocher Apple Delight -vartalotuotteet

Kosmetiikkamaailmassa on yksi erityinen tuoksu, jota rakastan ylitse muiden. Rakkauteni tätä tuoksua kohtaan on pysynyt yllä jo pitkälle toistakymmentä vuotta siitä lähtien, kun ala-asteikäisenä sain ensimmäistä kertaa käsiini omenan tuoksuisen H&M:n vaaleanpunaisen vartalosuihkeen.

Yves Rocher Apple Delight

Rakas äiti taisi tietää intohimoisesta omenasuhteestani, sillä hän oli pyytänyt joulupukkia tuomaan minulle muutaman omenaisen ihanuuden, jotka nostin iloisesti yllättyneenä lahjapaketistani esiin.

Yves Rocher Apple Delight

Yves Rocherin omenainen Apple Delight on herkullinen kausikokoelma, joka sisältää joukon pehmeän tuoksuisia vartalonhoitotuotteita -ja mahtuupa joukkoon niiden lisäksi vielä yksi tuoksukynttiläkin. Kyseessä on kausikokoelma, mutta omaan nenääni näissä ei ole kuitenkaan mitään erityisen talvista, vaikka omenan tuoksu melko pehmeänä näistä tuleekin.

Yves Rocher Apple Delight

Käytän itse suihkussa erittäin mielelläni ihanan tuoksuisia suihkugeelejä, sillä nenäni (ja pääni…) ei oikein kestä vahvoja tuoksuja jatkuvassa käytössä. Tämän vuoksi suihku on sopiva hetki luoda ympärille huumaavaa tuoksupilvi, joka sitten hälvenee höyrystyneen veden mukana ja jättää iholle mahdollisesti vain kevyen, lyhytkestoisen tuoksun.

Yves Rocher Apple Delight

Vartalovoiteita minä tunnetusti rakastan. Niidenkin kohdalla pidän tuoksuista, sillä käyn lähes poikkeuksetta suihkussa iltaisin, minkä jälkeen hemmottelen ihoani tuoksuvalla vartalovoiteella, jota ehdin nuuskia jonkun aikaa ja jonka tuoksu tarttuu vienona yöpaitaani ja lakanoihini, mutta joka ei kuitenkaan ennen nukahtamistani ehdi alkaa häiritä minua. Aamulla tuo tuoksu onkin sitten jo poissa tai korkeintaan havaittavissa kevyen miellyttävänä häivähdyksenä tekstiileissä.

Yves Rocher Apple Delight

Kuten sanoin, ei tuotteiden tuoksussa ole mitään erityisen talvista, mutta omenan kirpeyttä on silti pehmennetty sekoittamalla tuoksuun mukaan aavistus vaniljaa. Vartalovoiteen täyteläisestä koostumuksesta löytyy lisäksi karitevoita sekä manteli- ja avokaadoöljyjä, jotka totisesti tekevät kuivalle vartalolleni hyvää.

Yves Rocher Apple Delight

Vartalovoide tuntuikin iholla miellyttävän ravitsevalta, mutta koostumuksesta oli silti kehitetty sen verran kevyt, että se imeytyi iholle hyvin. Voide toi iholle pehmeän ja kosteutetun pinnan sekä jätti tietysti jälkeensä sen miellyttävän lempeän, omenaisen tuoksun.

Yves Rocher Apple Delight

Kolmas saamistani linjan tuotteista oli vartaloemulsio, jossa oli juhlakauden kunniaksi ja omaksi yllätyksekseni hyvin kullanhohtoinen koostumus. Herkullista jälkiruokavanukasta muistuttava emulsio tuntui iholla miellyttävän kevyeltä ja kosteutetulta, mutta hehkui kuitenkin sen verran runsaasti kultaisissa helmiäisvivahteissaan, että se taitaa jäädä minulta ainakin toistaiseksi arkikäytön ulkopuolelle ja palata hommiinsa kesällä säärien heleyttäjänä.

Yves Rocher Apple Delight

Hurmaavan tuoksuinen tuoteperhe on kuitenkin ehdottomasti jotain, mikä jokaisen todellisen omppufanin kannattaa käydä Yves Rocherin myymälässä tuoksuttamassa!

Muita intohimoisia omenafaneja?

13 kommenttia artikkeliin ”Yves Rocher Apple Delight -vartalotuotteet”

 1. Kyllä minä!!! Lempituoksuni on omena, varsinkin vihreä omena. Ja piti nämäkin tilata testiin ja sitten toinenkin kausi omenan tuoksuinen suihkugeeli.. Siinä oli joku toinen mauste mukana.. En nyt muista mikä? Oli kevyempi tuoksu.

 2. Sensain rakkausrätti/haamu…sain joulupukilta (off topic…anteeksisiitä).
  Vieläkö käytössä? Saisinko päivityskommentit?

  Pukki toi rätin ja step 1 & 2 putsarit ja voiteita naamaan/silmänympärille ja ennen Nivean sinisellä cremellä selvinnyt aloitti uuden ihonhoidon ulottuvuuden 1.1.2016.

  Poskipäissä kirppaa aamuisin, muuten iho jees vaikka rasva tosi fluidis…
  Ripsarinputsari loppu mut toi haamu korvaa.
  Googelilla löysin blogisi ja haamukirjoituksen. Saisinko rätistä päivityskommentin, onkovielä esmes sulla käytössä?

 3. Omppu on tosi vaikea saada aidon tuoksuiseksi, mutta näissä YR:n tuotteissa on kyllä onnistuttu tavoittamaan aito ompun tuoksu ilman esanssisuutta täydellisesti. Tykkään. 🙂

 4. Mää ostin ton vartalovoin ja oon ihan rakastunu siihen. Tuoksu on niin ihana ja iho silkkinen käytön jälkeen… <3

 5. Hehe, on vaarallista lukea mitään blogia myöhään illalla! Piti googlettaa ”Yves Rocher UK” ihan katsoakseen saako täältä koko merkkiä ollenkaan ja sitten keskiyön lyödessä naputtelin visan numeroa ruutuun… Omppufani sai ainoan kausiomenasetin mikä heillä oli jäljellä. 😀 Taisin viimeksi tilata Rocherilta joskus 90-luvulla… 😉

Kommentointi on suljettu.