Festarikassin välttämättömyydet

Kesä taitaa ainakin meillä etelässä olla virallisesti startattu ja monella meistä siintävät mielessä jo erilaiset kesätapahtumat ja festarit, jotka kutsuvat pitämään hauskaa, juomaan pari tölkkiä liikaa ja päätymään lopulta parin päivän rönyämisen jälkeen ihan väärään punkkaan.
Tuossa kunnossa kaikki on vielä hauskaa, mutta entäs sitten, kun alkoholi alkaa laimentua verestä ja tajuaa, että apua, viimeisestä suihkureissusta on hetki ja senkin taisi itseasiassa tarjota vai kesäinen ohikiitävä sadekuuro?
Ei mitään hätää, arvon festarikansa! Minulla on suureksi onneksenne esittää tasa-arvon nimissä apu niin rinkelinnälkäisille festarijannuille kuin hameenhelmat korvissa kulkeville kesäpimuillekin.
Kaalimato.comin valikoimista löytyy nimittäin loistavat lisät niin herrojen kuin daamienkin kesänyssäköihin -itseasiassa herrojen kohdalla ihan kirjaimellisesti:
Näppärä keino pitää kukko raikkaana!

Alakerran tuoksuja piristävä Cock Cologne on helposti suihkutettava
raikastin. Sopii käytettäväksi kondomin kanssa ja tarvittaessa vaikka
päivittäin.

Lähtee muuten todellakin kaveripojalle synttärilahjaksi!
Eikä meidän naistenkaan onneksi tarvitse jäädä ilman (tuotetta tai muutakaan):
Huomaamaton kynän muotoinen suihkepullo sisältää virkistävän tuoksuista parfyymiä intiimialueille.

Turvallinen parfyymi tekee intiimialueistasi raikkaan tuoksuiset ennen
suuseksiä ja/tai yhdyntää. Tussin näköinen suihke kulkee mukanasi
huomaamattomasti ja voit käyttää sitä yllättävissä tilanteissa missä
ikinä oletkin. Miedosti mentholille tuoksuva suihke sopii naisille ja
miehille.

Ja tätä jälkimmäistähän voi vaikka sitten lainata sille uudelle kaverillekin!
Jep, ei kestä kiittää. Tiesin, että nämä olivat juuri sitä, mitä näin kesän kynnyksellä mietittekin tarvitsevanne.
Tavallista riettaampaa lauantai-iltaa toivotellen pilke silmäkulmassa kirjoittava bloggaajanne.
PS. Postaus todellakin sisältää affiliate-linkkejä! Jos joku innostuu ostamaan näitä ja hyötyy näistä, niin tahdon kyllä prosentin siitä ilosta…

Edit. Affiliate-linkit poistettu 29.10.2014.

16 kommenttia artikkeliin ”Festarikassin välttämättömyydet”

 1. Hah, kaikkea sitä keksitäänki 😀 Voisit muuten tehdä ihan OIKEASTI jossain välissä postauksen siitä että mitä kaikkea sinne festarikassiin kannattaa pakata 🙂

 2. Tän takia (no joo, kaiken muunkin mutta tää nyt on vaan sanonta :D) mä rakastan sun blogia! Oot niin rento ja huippu 🙂

 3. Voi hyvä ihme, mentholille tuoksuva puutarha:D! Ei vaan, hyvä idea mutta tuoksu voisi olla vaikka ihan vaan jokin kevyt saippua jottei kaveri alkaisi hämmästellä…

 4. Voi apua :DD Mentholihan on just se, jota limakalvoilleni haluaisin. Samahan se sitten ois, vaikka purkkaa änkis intiimialueelle? Tai kurkkupastillin…

 5. Tämä postaus oli hauska ja varmasti monelle ihan tarpeellinen vinkki. Mutta täällä vähän koira älähti tuon ps-jutun kohdalla. Ei ole kovin ammattimaisesti kerrottu hyötylinkeistä. Tästä tulikin mieleen se taannoinen bloggaajien tulot.

  "Noiden linkkien käyttö ei ole keltään pois niin kauan, kun asia on hoidettu tyylikkäästi ja postauksen pääidea eivät ole mainoslinkit, joiden ympärille on yritetty keksiä tekstiä vaan homma toimii toisin päin: bloggaaja on selkeästi ottanut testaukseen tai esittelyyn lukijoita potentiaalisesti kiinnostavan tuotteen ja huomannut kaiken sen postauksen vaatiman vaivannäön jälkeen, että hei, tämänhän voi ostaa näköjään tuolta ja tuolta nettikaupasta, kerronpa sen lukijoillenikin merkiten kyseessä olevan mainoslinkin."

  Etkai oikeasti voi allekirjoittaa tuota tämän postauksen kohdalla? Kyllä tässä on selkeästi mainoslinkit pääasiassa, jonka ympärille olet rakentanut vähän tekstiä. Eikä tekstistä käy edes ilmi, että olisit tuotteita testannut – tai edes nähnyt todellisuudessa. (ei nyt tarrauduta siihen, kuinka tarkasti käyttökokemuksia olisi sitten käyty läpi…)

  "Sen sijaan mainosten näyttäminen on minusta täysin oikeutettu keino tuoda itselleen hieman taskurahaa siitä hyvästä, että näkee sen vaivan, että käy sähköpostikirjeenvaihtoa firmojen kanssa, keksii postausideoita, kuvaa tuotteita, kuvaa tuotteita käytössä, keksii kirjoitettavaa ja kommunikoi lukijoidensa kanssa."

  Eipä tämäkään juuri täyty. Ehkä tuon kirjeenvaihto firmojen kanssa- osalta. Et edelleenkään juuri kommunikoi lukijoiden kanssa ainakaan blogin puolella. Eikä tähän postaukseen ole mennyt kahta minuuttia kauempaa. Et ole edes kuvannut tuotteita itse.

  Blogisi on ihana, mutta kaipaan niitä "oikeita" postauksia. Kuten eilinen aurinkosuojaan liittyvä juttu. Siinä oli sitä oikeaa faktaa, minkä vuoksi tätä blogia olen vuosia lukenut ja suositellut muille. Jatka siihen malliin! Tällaiset postaukset eivät haittaa, mutta huolestuttaa enemmän että etkai voi sanoa tämän täyttävän omia kriteerejäsi ”hyvin tehdylle työlle”?

  • Mä käsitin että tää oli nimenomaan täysin vitsiksi vedetty postaus… Kaiken ei aina tarvitse olla vakavaa 😉

  • Pahoittelen, jos tästä vakavampien postausten keskelle heitetystä postauksesta tuli ikävä fiilis. Huumorintajuni ei aina välttämättä mene yksiin kaikkien kanssa ja lopun heitto oli tarkoitettu juurikin sellaiseksi eikä itselleni tullut mieleenkään, että siitä voisi joku närkästyä. Itse löysin tuotteet tutustuessani sivuston karvanpoistoa käsitteleviin tuotteisiin, joista olen tekemässä lähiaikoina postauksia. Kesken vakavampien postauksien noiden näpyttely vaan sai itseni hihittämään ja halusin jaka hihittelyni muillekin, sillä vakavamielisten postauksten kirjoittaminen ei aina ole minun juttuni.

   Pahoittelen, jos tästä postauksesta jäi ikävä fiilis, se ei ollut tarkoitukseni.

Kommentointi on suljettu.