Micro Mascara niille pienimmille

Esittelin teille juuri NYXiltä kokeiluun saamiani meikkejä ja niiden joukosta on pakko nostaa esiin vielä yksi tuote, josta uskoisin monen innostuvan.
The Skinny Mascara ei itsessään vielä kuulosta erityisen houkuttelevalta paitsi niiden korviin, jotka tykkäävät kapeista ripsiväriharjoista. Itsekin hieman epäilin tuotetta, mutta kun avasin pakkauksen en voinut olla kiljahtamatta ilosta, sillä halusin äkkiä päästä esittelemään tämän tuotteen teille. Siinä vaiheessa minulle oli jopa aivan samantekevää millaista jälkeä ripsiväri ripsissäni tekisi, sillä vakuutuin ripsiväristä jo heti sen avattuani.
Näin katseltuna The Skinny Mascara ei vielä oikeastaan paljasta sitä tärkeintä ominaisuuttaan muuten kuin välittämällä viestin, että siinä on kapea harja.
Jos sen kuitenkin vie muiden kapeiksi mieltämieni ripsiväriharjojen rinnalle alkaa homma jo vähän hahmottua. Alimpana kuvassa on melko kapea Clarinsin Wonder Perfect Mascaran harja ja ylimpänä kapein mieleeni äkkiseltään juolahtanut ripsiväriharja, eli Cliniquen Lash Power Mascaran harja. Ja silti nuo kaksi näyttävät aivan jättiläisiltä tämän keskellä olevan söpöläisen rinnalla!
Tiedän, että monet lyhytripsiset ovat kaipailleet vinkkejä hyvistä kapeaharjaisista ripsiväreistä, joten tässä tulee ehdottomasti ylivoimaisesti paras vinkki niille: NYXin  The Skinny Mascara!
Ripsiväriä ei turhaan kutsuta Micro Mascaraksi, sillä sitä se todellakin on!
Koska omat ripseni ovat olemattoman hennot ei tietysti ole ihmekään, ettei pienellä harjalla voida saada niihin mitään ihan valtavaa näyttävyyttä.
Tarkka ripsiväriharja erottelee ne silti kauniisti ja tuo niille siistiä ja eroteltua pituutta. (Omilla ripsilläni on tosin taipumusta sojotella hieman minee sattuu, mutta siisteiltä ne tämän kanssa silti näyttävät.)
Kirjaimellisesti pikkutarkka ripsiväriharja ei paitsi anna ripsille väriä vaan se myös luo ripsien tyveen rajauksen, joka tuuheuttaa ripsirivistöä ja tuo katseeseen intensiivisyyttä.
Ripsivärin aikaansaama lopputulos on todella luonnollinen, mutta juuri tuon rajausefektin ansiosta silti hitusen tavallista intensiivisempi. Pienenpieni ripsiväriharja on myös omiaan alaripsille, joille ripsiväriä levittäessä useat kookkaammat harjat saavat aikaan ikävää sotkua.
Koska itse pidän näyttävämmistä ripsistä, ei tästä tullut sitä omaa arkiripsiväriäni muuten kuin alaripsilleni, mutta toivon, että tämä vinkki välittyi nyt niille, jotka etsivät sitä pienen pientä ripsiväriharjaa omille ripsilleen! 

Innostuiko joku Micro Mascarasta?

7 kommenttia artikkeliin ”Micro Mascara niille pienimmille”

  1. Ajattelin heti tämän sopivan täydellisesti hennoille ja ohuille alaripsille! Mulla on ainakin vaikeuksia välillä saada siistiä ja ohutta jälkeä alaripsiini. Tykkään ehdottomasti muuten paksuista harjoista, jotka tekevät tosi näyttävää ja tuuheaa jälkeä. Mut eivät sovi hentosille alahapsuille. 🙂

    • Mikäs se on se oikee tapa laittaa alaripsiin väriä? Harja pysty- vai vaaka-asennossa? Vaikka kuinka koitan nätisti laittaa niin saan kauheet kököt aikaseks 😀

  2. Ooh tosi tosi kiva!! Todella kiinnostuin, tykkään luonnollisesta lookista. Kiitos kun esittelit maskaran! Tiedätkö saako tätä ruskeana?

  3. Minusta tämä ripsari näyttää ripsissäsi todella hyvältä, niillä näyttävämmillä ripsareilla kun mielestäni ripsesi näyttävät vain paakkuuntuneilta ja toisiinsa takertuneilta. Tällä tuli todella siisti ja nätti look.

Kommentointi on suljettu.