Erinomainen kasvosuihke kuivalle ja samealle iholle: Pixi Glow Mist

*Sis. mainoslinkin

Käydessäni läpi tuotevarastojani ennen Thaimaahan muuttoa törmäsin moneen loistavaan tuotteeseen, jotka nähdessäni tajusin, että olin kokonaan unohtanut esitellä ne teille. Osan kohdalla minun oli jopa pakko yrittää Googlen avulla varmistaa, ettenkö muka todellakaan ollut postannut niistä blogiini.

Pixi Glow Mist

Yksi tällainen tuote oli Pixi Glow Mist, joka on suoranaista kasvosuihkeiden aatelistoa. Ravitseva, kosteuttava ja suojaava kasvosuihke sisältää 21 luonnollista öljyä sekä mm. aloe veraa, propolista ja hedelmäuutteita, jotka yhdessä auttavat huolehtimaan, että iho voi hyvin.

Mielenkiintoista suihkeessa on, ettei se ole kuitenkaan ihan pelkkä ihonhoitotuote. Se on nimittäin myös täydellinen suihke täydentämään meikkiä. Kyseessä ei ole kiinnityssuihke, joka parantaisi meikin kestoa, vaan heleytyssuihke, joka luo kasvoille mitä kauneimman hehkun ja kuulauden.

Pixi Glow Mist

Kaksifaasista kasvosuihketta tulee ravistaa ennen sen käyttöä, jotta sen sisältämät öljyt sekoittuvat sen vesilikoisiin ainesosiin. Öljyt auttavat lukitsemaan iholla alleen kasvosuihkeen tuomaa kosteutta, mutta niiden ansiosta ihosta tulee kauniin kuulaan näköinen. Öljyjen osuus on kuitenkin sen verran pieni, ettei iho jää suihkeen jäljiltä liian rasvaisen klähmäiseksi – ellei tuotetta sitten innostu suihkimaan kasvoille ihan hulluna.

 Pixi Glow Mist Ostolakossa kokemuksia virve vee -

Hieman sitruksiselta tuoksuva kasvosuihke on minusta parhaimmillaan pintakuivalla ja kuivalla iholla heti meikkauksen jälkeen sekä tarvittaessa myös päivän aikana. Suihke auttaa muuntamaan liian kuivalta ja puuteroidulta näyttävän ihon heleän kosteutetun näköiseksi ja sulauttamaan meikkipohjan iholle. Se tuo myös välitöntä helpostusta kuivalle ja kiristelevälle iholle saaden sen tuntumaan yhtä ravitulta kuin hoitoseerumin jälkeen. Jos iho kuitenkin rasvoittuu helposti, saattaa tuotteen öljyjä sisältävä koostumus olla sille huono valinta.

 Pixi Glow Mist Ostolakossa kokemuksia virve vee -

Tätä postausta kirjottaessani bongasin tuotteesta myös yhden hauskan pienen yksityiskohdan. Arvatkaapas, missä tämä loistava tuote on tehty? No, Koreassapa tietysti! Kasvosuihkeen sisältämä propolisuute on erityisesti Koreassa suosittu ainesosa hoitamaan epäpuhdasta ihoa, sillä propoliksella on antibakteerisia vaikutuksia. Samalla se myös kosteuttaa, rauhoittaa, pehmentää ja tasapainottaa ihoa.

Tämä kuivan ihon sankarisuihke on mitä parhain tuote varsinkin näin talvella, kun monen iho muuttuu pintakuivaksi ja kaipaa heleytystä.

*Pixi Glow Mist -kasvosuihke löytyy myynnistä Kicksin verkkokaupasta täältä.

Pixi Glow Mist

Onko joku muu ihastunut Pixi Glow Mist -kasvosuihkeeseen?

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

5 kommenttia artikkeliin ”Erinomainen kasvosuihke kuivalle ja samealle iholle: Pixi Glow Mist”

  1. Mulla on tämä Pixi Glow Mist.Olenkin ihmetelleyt miksi et ole sitä vielä kehunut;) Nyt sain hyvän syyn taas suihkia kosteutusta kasvoille.Ja nuo öljyt tässä tuotteessa on hyvä lisä.Tuntuu,että ehkäpä tämä oikeasti toimii.Mulla on nyt alkuihastus näihin suihkeisiin tai oli,mutta masentaa:( Kosteusuihke ei varsinaisesti auta masennukseen,mutta suihkin silti

  2. Kumpihan suihke olisi parempi kuivalle iholle; tämä vaiko se Pixin Hydrating Milky Mist? 🙂

    • Nämä ovat minusta hieman eri tarkoitukseen. Pixi Hydrating Milky Mist on enemmän vain ihonhoitotuote ja tämä taas sopii parhaiten heleyttämään ihoa. 🙂

      • Kiitos vastauksesta (vaikka sen vähän myöhässä hoksasinkin)! 🙂 Ostin testiin tuon Milky Mistin, en tosin vielä ole kerennyt ottaa sitä käyttöön kaikessa tässä purnukkapaljoudessa. 😉

  3. mulla on tämä työhuoneen kaapissa. siitä sitten parikin kertaa päivässä suihkaisen helpotusta kuivuuteen. ihana tuote!

Kommentointi on suljettu.