Heleyttävä luonnonkosmetiikan kasvoseerumi

Blogissani vilahtelee luonnonkosmetiikkatuotteita melko vähän muihin tuotteisiin verrattuna, mutta aina kun esittelyssä on luonnonkosmetiikan tuote voitte lähes poikkeuksetta olla varmoja, että se on aivan erityisen loistava.

Estelle & Thild Age Control Serum

Viimeisin loistava luonnonkosmetiikan tuttavuuteni oli PR-toimiston minulle blogikokeiluun lähettämä Estelle & Thild Super Bioactive Age Control Serum, joka lupaili tuoda iholle nuorekkuutta. Ikämittarini kääntyy seuraavaksi kolmeenkymmeneen, joten teen erittäin mielelläni tuttavuutta anti-age-seerumien kanssa varmistaakseni, että ihoni pysyy nuorekkaassa kunnossa. Tämä seerumi lupaili ravita ja kosteuttaa ihoa sekä ehkäistä juonteiden ja ryppyjen muodostumista, mikä sopii tietysti minulle aivan erityisen hyvin.

Estelle & Thild Age Control Serum

Olen ollut viimeaikoina erittäin koukuttunut aiemmin kehumaani The Body Shopin Drops of Light -tuotelinjan Pure Healthy Brightening Serumiin, joten en meinannut edes malttaa antaa tälle mahdollisuutta. Onneksi kuitenkin annoin, sillä tämä yllätti minut todella positiivisella tavalla.

Estelle & Thild Age Control Serum

Kaipaan seerumeilta nimenomaan kosteutusta ja tämän INCI-lista näyttikin siksi todella, todella lupaavalta kaikkine hoitavine tehoaineineen. Minulle on kuitenkin myös erityisen tärkeää, että seerumi tuntuu iholla heti miellyttävältä ja jättää sille pehmeän ja hoidetun tunteen, minkä tämä tekikin. Itseasiassa seerumi oli sen verran hoitavan ja kosteuttavan tuntuinen, ettei minun olisi välttämättä edes päiväkäytössä tarvinnut laittaa sen päälle edes erillistä hoitovoidetta! Iholle jäi ihastuttavan pehmeä ja miellyttävä tunne ja erilaiset meikkipohjatuotteet levittyivät sen päälle täysin ilman ongelmia.

Estelle & Thild Age Control Serum

Mistä jälleen pidin ihan erityisesti oli seerumin iholle jättämä heleys. Heleys oli tämänkin seerumin kohdalla niin luonnollista, ettei sitä saanut oikein vangittua kameraan, mutta iho näytti jälleen todella freesiltä ja kauniilta tämän jälkeen. Seerumin hitusen täyteläinen (muttei missään tapauksessa öljyinen) koostumus ei sisältänyt mitään selkeää hohdetta iholle tuovia ainesosia, vaan se vaan yksinkertaisesti teki ihosta heleän ja täyteläisen näköisen sekä ihanan pehmeän ja kosteutetun tuntuisen. Ihosta tuli siis todellakin nuorekkaamman oloinen!

Estelle & Thild Age Control Serum

Jännitin hieman ennen seerumin käyttöönottoa sopiiko se iholleni, sillä olin saanut jo kahdesta saman tuotemerkin puhdistustuotteesta pienen ärsytysreaktion ja arvelin sen johtuvan merkin käyttämästä säilöntäaineyhdistelmästä. Jokainen tuote on kuitenkin oma kokonaisuutensa, joten yhdelle merkin tuotteelle herkistyminen ei välttämättä tarkoita, etteikö toinen sopisi ja annoinkin tälle tietysti uteliaana tilaisuuden näyttää sopivuutensa. Hyvä, että annoin, sillä, tämä nousi uusien luonnonkosmetiikan suosikkituotteideni joukkoon ja suosittelen tätä kaikille niille, joiden iho kaipaa kosteutusta ja heleytystä sekä jotka alkavat kantamaan huolta ikääntymisen merkeistä.

Ainoa pieni turn off tuotteessa on sen hinta: 30 ml pullo maksaa nimittäin n. 50 euroa, mikä on minusta jo melko kallista. Toisaalta tuote on kuitenkin aivan loistava ja minä nyt vaan itse satun olemaan aika pihi useissa hankinnoissa, joten en sano, etteikö tämä oikeasti olisi tuon viidenkymmenen euron arvoinen tuote.

Estelle & Thild Super Bioactive Age Control Serum -kasvoseerumi löytyy myynnistä täältä.*

Estelle & Thild Age Control Serum

Onko joku muu tutustunut Estelle & Thildin Super Bioactive Age Control Serumiin?