Estelle & Thild: Luonnonkosmetiikan kokeilut jatkuvat

Kuten vähän aikaa sitten yhteenvetoni yhteydessä päivittelin, on vartalovoiteilla läträilyni vähentynyt, minkä vuoksi en ole taas hetkeen raportoinut teille ihanista uusista tuttavuuksista sillä saralla. Ihoni on edelleen yhtä kuiva kuin ennenkin, joten kyse on lähinnä laiskuudesta eikä niinkään mistään muusta. 
Kokeilen silti edelleen kovasti tuotteita ja vaikka ne eivät iholleni ihan joka päivä päätyisikään niin arvioinnin kohteena ne ovat silti jatkuvasti. Yksi viimeisimmistä suurennuslasin alle päätyneistä tuotteista on ollut blogikokeiluuni saamani tukholmalaisen Estelle & Thildin Sparkling Citrus Bloom Body Butter, jonka täyteläisen koostumuksen kanssa on ollut ilo tehdä tuttavuutta.
Kuten teille on jo varmasti käynyt selväksi minä tosiaan rakastan tuhteja ja täyteläisiä voiteita. Rakastan hunnuttaa ihoni niillä ja pidän siitä pehmeydestä, jonka ne iholleni tuovat. Tämän vuoksi jokainen vartalovoi on jo lähtökohtaisesti lunastanut paikkansa sydämestäni ja kyse onkin enää vain siitä, että kuinka paljon minä  niihin rakastun.
Ecocert-sertifikaatin saanut Estelle & Thildin vartalovoi ei ollut ihan niin tuhtia tavaraa kuin esimerkiksi tuhdeimmat The Body Shopin vartalovoit, joten tämä kelpaa varmasti vähän kevyempienkin koostumuksien diggailijalle. (Itse kutsuisinkin tätä runsain mitoin ihoa tehokkaasti ravitsevia ainesosia yhdistävää tuotetta lähinnä täyteläiseksi vartalovoiteeksi voin sijaan.) 
Kuten olen jo aiemmin tämän merkin tuotteiden kohdalla maininnut, ovat ne ihastuttaneet minua sillä, ettei niiden tuoksu ole ollut mikään luonnonkosmetiikalle perinteisesti tyypillisen yrttinen sekamelska, joille en itse liiemmin lämpene. Tämän vartalovoin tuoksussa tuoksuivat sen nimen mukaisesti sitruksiset nuotit, joiden raikkaat aromit olivat kovasti omaan makuuni. 
Tämä oli jälleen yksi sellainen tuote, joka vaan entisestään vahvisti positiivista mielikuvaani Estelle & Thildistä ja sai minut jopa miettimään, voisiko siitä tulla se oma lempparini luonnonkosmetiikan ihonhoitosarjoissa.
Mitkä ovat teidän Estelle & Thild -suosikkejanne?

6 kommenttia artikkeliin ”Estelle & Thild: Luonnonkosmetiikan kokeilut jatkuvat”

  1. Estelle & Thild sarjan pumppupullossa oleva käsivoide on aivan ihana! Se on pelkästään esteettisesti niin kaunis, että pidän sitä yöpöydällä aina sen aikaa kunnes kissat tiputtelevat sen alas aamuyöstä ruokaa halutessaan. Sen tuoksu on huumaava ja kädet kyllä tykkäävät siitä todella paljon 🙂

  2. Hei, olisin kysynyt tähän postaukseen liittymättömän kysymyksen. Eli mitä kasvovettä nyt suosit lemppärina? Tutkin suosikkejasi ja minua kiinnostaa Lumenen tuotteet niiden kotimaisuuden vuoksi. En kuitenkaan enää löytänyt tuota Hydrating tonocia ainakaan Lumenen sivuilta. Kiitos vastauksesta jo etukäteen. Terv. Mari

  3. Vanhan Esthelle&Thild-sarjan tuotteista pidin todella paljon siitä kosteuttavasta herkän ihon kasvovoiteesta. Olen testannut näitä uudempia parin näytepussukan verran, ja ainakin BioCalm seerumi vaikutti kokeilun arvoiselta: ihana pehmeys poskille!
    Koostumus on jotenkin kumman hyytelömäinen, ja aine jää lillumaan ihon pinnalle… ei siis välttämättä 'miellyttävä kosmeettisesti', mutta tulos on sitäkin miellyttävämpi!

  4. BioCalm-linjan rauhoittava öljy on ihana 🙂 Juuri tilasin uuden pullon, kun vanha vetelee viimeisiään. Ja minä kun en yleensä jaksa käyttää yhtä tuotetta kuin juuri sen yhden pakkauksen jos sitäkään 😀

Kommentointi on suljettu.