Syötävä kynsilakka, joka maistuu kanalta – Yes, it’s real!

Nyt tulee parrasvaloihin tuote, jota en missään tapauksessa suosittele kynsiä pureskeleville pikaruokarakastajille. Tänään mennään nimittäin jo melko extremen kosmetiikkatuotteen puolelle, jonka jälkeen Lidlin Grillimaisterikiertueen Eau de Grill-kesätuoksut ja Burger Kingin hajuvesi ovat ihan itsestäänselvyyksiä.

Miten olisi nimittäin syötävä kynsilakka, joka maistuu kanalta?

KFC Nail Polish

Valitettavasti en vitsaile. KFC eli Kentucky Fried Chicken -pikaruokaketju on lanseerannut ensimmäisen kosmetiikkatuotteensa, joka ihan oikeasti on kanalta maistuva kynsilakka ja jonka voi nuolla kynsistään pois. Voi kyllä.

KFC Nail Polish

Kirjaimellisesti finger lickin’ good, kuten ketjun mainoslausekin kuuluu! Saatavilla olevat kaksi makua ovat Original sekä Hot & Spicy ja hei, tämä kynsilakka on kirjaimellisesti myös monien miesten makuun! (Ah hah, en voinut olla sanomatta tuota.)

KFC Nail Polish

Harmillista on, että tuotetta on saatavilla vain Hong Kongissa. (Tai no, ei se oikeasti edes ole yhtään harmillista.) Ja no, oikeasti lakat eivät edes ole ihan massajakelussa asti, mutta ne on kuitenkin keksitty ja ne ovat olemassa.

KFC Nail Polish


Miten olisi?

Lisätietoa täältä.

9 kommenttia artikkeliin ”Syötävä kynsilakka, joka maistuu kanalta – Yes, it’s real!”

 1. Eiiihh!! 😀

  Tämä olisi kylllä kynsien pureskelun kanssa taistelevalle ihan painajainen. Tai toisaalta… Kynsien järsimiselle olisi silloin kerrankin hyvä syy: ”Mutta nämä maistuvat niin hyvälle!”

  Vastaa
 2. Voi apua. Nyt mulla soi päässä kuoro, joka laulaa yäk yäk yäk. Yökyökyök. Yööööööökkk!! Anteeks tää on ihan kamalaa…

  Vastaa
 3. Siis huh hui. * järkyttynyt hymiö*

  Onkohan mukana reseptissä samoja eltaantuneita transrasvoja kuin KFC:n kananuggeteissa? :))
  Aidon maun takeena…

  Vastaa
  • Niin! Ne nugetit ei kyllä kanalta maistu, mutta jospa toi kynsilakka maistuu? Ne vois vastaavasti alkaa mainostaa nugettejaan kynsilakan makuisina?

   Vastaa

Jätä kommentti