Kampausvinkkejä ja hellävarainen ponnari entistä vahvemmalla pidolla

Kuten olen kertonut, kiepautan tukkani nykyään mielelläni Invisibobblen hellännapakkaan syleilyyn. Käytän sekä tavallisia Invisibobbleja että vähän aikaa sitten blogikokeiluni kautta saamiani Nanoja. Joissakin vähän enemmän menoa, keinuntaa tai heiluntaa vaativissa tilanteissa voi kuitenkin tuntua, ettei tavallinen Invisibobble ihan riitä pitämään tukkaa tiukannapakalla ponnarilla ja että kampausta saa välillä kohennella.

Invisibobble Power

PR-toimisto kuitenkin  lähetti minulle kesän korvilla paketin, joka toi avun tällaisiin tukkatilanteisiin. Sain testattavakseni pakkauksellisen uusia Invisibobblen Power-lenkkejä, jotka on tehty nimenomaan pitämään tukka kiinni astetta aktiivisemmassa menossa.

Invisibobble Power

Lenkit ovat hieman paksumpia ja jämäkämpiä kuin tavalliset Invisibobblet, minkä ansiosta kampaus todellakin pysyy niiden avulla paikoillaan entistä paremmin. Paitsi että lenkit sopivat aktiiviseen menoon, ovat ne erityisen hyviä myös hieman paksummille hiuksille.

Invisibobble Power

(Jos Invisibobblen tarina ei muuten ole tuttu, voi sen lukea suomeksi esimerkiksi täältä. Minun mielessäni se ainakin heräsi eloon ihan uudelleen luettuani tuon kollegani näpyttelemän tekstin.)

Invisibobble Power

Innostuin Invisibobbleista itse hieman enemmän vähän aikaa sitten, kun huomasin merkin kotisivun olevan täynnä helppoja hiustutoriaaleja, joiden avulla hiuksiin voi loihtia vaikka kuinka kauniita ja ennen kaikkea helppoja kampauksia Invisibobblejen avulla.

Oli mukava herätä tajuamaan, ettei Invisibobble olekaan vain pelkkä tarvike hätäponnarin luomiseen, vaan sen avulla voi oikeasti luoda hiuksiin vaikka mitä! Päätinkin, että yritän hieman tsempata jälleen hiusteni kanssa ja koittaa kopioida arkeeni tuolta ainakin pari lookkia.

Päästyäni näiden vähän vahvempien lenkkien makuun en enää oikein edes halua palata tavallisiin Invisibobbleihin!

Invisibobble Power -hiuslenkit löytyvät myynnistä täältä.*

Invisibobble Power

Käytättekö te Invisibobbleja vain hätäponnarien tekoon, vai luotteko niiden avulla muitakin kampauksia?


Joko luit nämä aiemmat postaukseni?

ghd split ends Ostolakossa Invisibobble Nano Ostolakossa Kardashian beauty tupeerauskampa Ostolakossa

6 kommenttia artikkeliin ”Kampausvinkkejä ja hellävarainen ponnari entistä vahvemmalla pidolla”

 1. Paksutukkaisena nää on ollut pelastus, kun tavallinen Invisibobble ei meinaa pitää tukkaa ponnarilla! En vois enää palata takas niihin tavallisiin, nää on niin paljon parempia. Muuten oon tosi laiska kampausten tekijä, lähinnä tulee käytettyä näitä vaan sotkunutturaan ja ponnariin 😀

  Kiitos muuten Facebook-jaosta tänään! Ei oo varmaan vielä koskaan ollut näin paljoa liikennettä blogissa 😀

  • Kiitos ihan mielettömän hyvästä postauksesta, oli kyllä todella perusteellisesti asiaa selventävä itsellenikin! 🙂

 2. Mää en oo muita ponnareita enää käyttäny sen jälkeen, ku sain puhelinlankaponnareita käsiini. Niillä oon tehny nutturat juhliin ja ponnarit arkeen jne. Se vaan harmittaa, että käytössä nää venyy ja eivät kuumassa vedessä uittamisesta huolimatta oo palanneet takas teräänsä. Ja mulla nää jättää hiuksiin jäljet, vaikka sanotaan ettei ne sitä tee. Silti en halua käyttää enää muita, koska nää on parhaat. Oli ne sitte aidot tai kopiot. Ei muut ponnarit pysy mun hiuksissa niin hyvin ku nää!

 3. Vähän epäilyttää ostaa kun ne tavalliset ei toimi omassa liukkaassa, paksussa ja pitkässä tukassa yhtään 🙁

  Korkea ponnari ei pysy yhtään ylhäällä vaan lässähtää niskaan ja nutturaa tehdessä lopputuloksena on yleensä katkennut Invisibobble.

  Olisi mukavaa jos näitä saisi testata kaupassa, ettei turhaan tarvitsisi ostaa koko pakettia ja todeta että jaahas, ei toimi 🙂

 4. Veikkaan, että mun tukkaani kun tuollaisen lättää, niin tosi pysyvä kampaus tulee. Niin pysyvä, että saksilla saa irrottaa. Ei ole nimittäin paksu, pitkä, kihara ja karhea tukka ihan ominta kenttää invisibobbleille. Niitä tavallisia käytän. Nuttura pysyy yleensä yhdellä ponkkarilla yhdellä kierroksella.

  Kauhulla katsoin noita opetusvideoita, missä malli kietoo ponnarin hiuksiinsa moninkerroin. Ei lähtis enää ikinä irti mun tukasta:D

Kommentointi on suljettu.