Kulttimaineessa oleva korealainen monitoimituote: Son & Park Beauty Water

*Sis. mainoslinkin

Kuten varmasti tiedättekin, rakastan kokeilla erilaisia aasialaisen kosmetiikan hittituotteita, joista osa on jopa kerännyt lyhyessä ajassa itselleen suoranaisen kulttimaineen.

Tällaisia tuotteita ovat esimerkiksi olleet blogissani aiemmin esittelemäni Skinmison Pore Beauty Nose Pack -mustapäänaamio, supersuositut Neogen Bio-Peel Gauze Peeling -kuorintalaput, ihoa heleyttävä jaderulla, Koreassa perinteiset Italy Towel -kuorintapyyhkeet sekä maailman parhaat vanulaput.

Ostolakossa parhaat korealaiset tuotteet

Olen tutustunut kaikkiin näistä tuotteista luettuani niistä alun perin useista korealaisia must have -tuotteita esittelevistä verkkosivuista.

Jokainen poimimani tuotevinkki on lähes poikkeuksetta ollut erinomainen, joten tartun niihin aina mitä suurimmalla innolla ja olen aina valmis testaamaan uusia tuotteita.

Lue myös: Paras vinkkini pintakuivan ihon nopeaan pelastukseen

Son&Park Beauty Water

Yksi tällainen supermaineeseen noussut ihonhoitotuote on ollut korealaisen Son & Park -merkin Beauty Water, joka on oikeastaan kuin misellivesi, mutta vielä paljon parempi.

Kauneusveden nimellä kulkevaa nestettä on kutsuttu monitoimituotteiden aatelistoon kuuluvaksi tuotteeksi, sillä se on monipuolisuutensa vuoksi aivan mieletön tapaus.

Lue myös: Miksi korealainen kosmetiikka on niin suosittua?

Son&Park Beauty Water

Periaatteessa kauneusvesi on tarkoitettu puhdistamaan kasvojen iho miselliveden tapaan (jollainen se itseasiassa myös on) hyödyntäen kookoksesta, maissista, perunasta ja vehnästä peräisin olevia ainesosia.

Erityistä kauneusvedessä on kuitenkin sen ihoa hellästi kuoriva ja sen myötä kirkastava ja tasoittava koostumus, joka sisältää papaija- ja paju-uutetta.

Näiden lisäksi kauneusvesi sisältää myös runsaan määrän muita ihoa hoitavia ja kosteuttavia ainesosia kuten ruusuvettä ja laventelivettä sekä appelsiiniuutetta.

Lue myös: Ihon heikentynyt suojamuuri voi olla syy iho-ongelmaasi

Son&Park Beauty Water

Paitsi että kauneusvesi puhdistaa ihon miselliveden tapaan ja kuorii sitä samalla, tasapainottaa se myös sen pH-arvon kasvoveden tapaan (pH 4.5).

Kauneusveden ihoa hoitavat ainesosat puolestaan kosteuttavat ihoa hoitonesteen tapaan tehostaen samalla iholle levitettävien hoitotuotteiden imeytymistä.

Kyseessä onkin siis usealla tavalla vaikuttava tehotuote, jota voidaan vieläpä myös käyttää monella tavalla.

Lue myös: Miksi ihonpuhdistustuotteen oikea pH on niin tärkeä asia?

Son&Park Beauty Water

Kauneusvettä voidaan käyttää ensinnäkin paitsi ihonpuhdistuksen viimeistelevänä ja ihon pH-arvon tasapainottavana tuotteena, myös ihon puhdistavana misellivetenä ja jopa meikinpoistotuotteena kevyelle meikille.

Kuollutta ihosolukkoa irrottavien happojensa ansiosta se sopii käytettäväksi myös hellävaraisena kuorintana.

Paitsi että tuote sopii kasvojen iholle, luin sen toimivan loistavasti myös säärien (ja miksei bikinirajankin tai kainaloiden alueella) iholla sheivauksen jälkeen: ihon pyyhkiminen hellästi kuorivalla kauneusvedellä puhdistaa sen ja auttaa ehkäisemään sisäänkasvaneita ihokarvoja.

Moni käyttää tuotetta samasta syystä myös kasvojen iholla esimerkiksi vahauksen tai kulmien nyppimisen jälkeen.

Son&Park Beauty Water

Koska tuotteessa on ihoa hoitava koostumus, sopii se paitsi ihon puhdistukseen ja raikastukseen, myös sen kosteutukseen ja virkistykseen päivän aikana.

Tuotetta onkin kätevää pullottaa pieneen suihkepulloon, josta sitä voi suihkia kasvoille päivän aikana ihoa raikastamaan.

Paitsi että tuote raikastaa ihoa kesähelteellä, sopii se loistavasti käytettäväksi suihkeena niin lentäessä kuin talvella kuivassa sisäilmassa ja tietokoneen äärellä istuessakin.

Lue myös: Miksi kosteuttavat ihonhoitotuotteet kirvelevät kuivaa ihoa?

Son&Park Beauty Water

Rakastan tuotteen ihanan minimalistista ja simppeliä (sekä kulmikasta!) pulloa, johon ei ole printattu mitään ylimääräistä. Juuri tällaisia pakkauksia tahtoisin käyttööni enemmänkin, sillä ne tuovat kylppärin kaappiin ihanan rauhallisen tunnelman.

Loistavaa tuotteen pakkauksessa on myös sen koko. 340 ml pullo on varsin iso ja sen myötä tietysti myös hyvin riittoisa, mikä varmasti on osatekijänä sen suosiolle tuotteen loistavan koostumuksen lisäksi.

*Son & Park Beauty Water -kauneusvettä myy Suomessa korealaisen kosmetiikan verkkokauppa Bearel täällä.

Son&Park Beauty Water

Onko Son & Park Beauty Water jollekin tuttu tuote?

11 kommenttia artikkeliin ”Kulttimaineessa oleva korealainen monitoimituote: Son & Park Beauty Water”

 1. Kiinnostava tuote <3

  Oletko huomannut, että aloitat vähintään joka toisen blogitekstin samalla tyylillä kuin tämänkin aloitit? Pistää vaan silmään.

  • Täytyykin kiinnittää asiaan huomiota, en ole ajatellut sitä yhtään. 🙂 Kirjoittelen blogitekstejä aina jemmaan useita kerralla ja laittelen niitä ulos satunnaisessa järjestyksessä joidenkin niistä ollessa jopa kuukausia aiemmin kirjoitettuja, joten asiaan ei ole siksi tullut itse kiinnittäneeksi huomiota. Täytyy miettiä sitä uusia tekstejä kirjoittaessa. 🙂

 2. Voi miten ihanan monipuolisen kuuloinen tuote! Tykkään siitä, että yksi tuote tekee monta asiaa, ettei kylppärin kaappi täyty ihan hirmuisesta määrästä pulloja ja purkkeja, koska joku niistä on aina vaarassa pudota. En ole aamuisin ihan pirteimmilläni, joten kaapin kaivelu etenkin lasipakkausten osalta on taitolaji 🙂

  • Hei heti piti laittaa tuote tilaukseen. Kiitos näistä postauksista. Monta tuotetta on tilattu ja kokeiltu, kun saa hyviä vihjeitä.

   • Toivottavasti tykkäät! Tämä on kyllä aivan loistava monipuolisuutensakin vuoksi. 🙂

 3. Mainostat hirveästi nykyään tätä korean kosmetiikkaa, joten pakko kysyä, että eikö sinua vaivaa heidän käyttämänsä pakolliset eläinkokeet? Itse olen kosmetiikan suurkuluttaja mutta kyllä menen eettisyys edellä puunaamisessani. Minusta olisi hirveää ajatella, että käyttämänäi kosmetiikkaa on testattu elävän olennon kidutuksen kustannuksella.

  • Hyvä kysymys! Tässä taisi tosin nyt mennä hieman maat sekaisin, mikä on hyvin yleistä aasialaisesta kosmetiikasta puhuttaessa ja siksi loistavaa aina nostaa esiin. 🙂 Kiinan valtio tekee eläinkokeita maahan ulkomailta tuotaville kosmetiikkatuotteille kun taas Etelä-Koreassa halutaan päin vastoin olla malliesimerkki tässä(kin) asiassa ja maahan on jo pitkään valmisteltu eläinkoekieltoa, jonka säädökset ovat tuleet jo osittain voimaan helmikuussa ja joka tulee käsittääkseni voimaan täydessä laillisessa laajudessaan helmikuussa 2018. Alunperin lain piti tulla voimaan vasta myöhemmin, mutta Koreassa se koettiin tärkeäksi ja siksi eläinkoekiellon voimaantuloa on aikaistettu. Aiheesta löytyy juttua esimerkiksi täältä. Yritykset ovat jo pitkään osanneet valmistautua tähän muutokseen ja koska korealainen kosmetiikkateollisuus on maailman johtavaa, on siellä muutenkin osattu jo pitkään hyödyntää muita eläinkokeita halvempia ja käytännöllisempiä testausmenetelmiä. 🙂

   • Kiitos Virve vastauksesta! HIeno juttu! Kyllä nyt taisi käydä niin , että minulla maat sekaisin 🙂 Hienoa, että jos näin tulee käymään niin itsekin pääsen näitä tilaamaan ja testaamaan!

    • Toivotaan myös kovasti, että Korea näyttää mallia muille Aasian maille ja yhä useampaan maahan saadaan sama lainsäädäntö voimaan. 🙂

 4. Hei, jäin miettimään, että voiko tätä Son & Park Beauty Wateria tosiaan käyttää kasvoveden tapaan joka päivä jos se kerran on kuoriva? Saako ihoa kuoria joka päivä..? Tällaista jäin pohtimaan nyt kun tuote on hyppysissä ja palan halusta testata sitä!! :)) Kiitos muuten huippu informatiivisesta blogista! <3

  • Tämä on todella, todella hellävarainen, eli ei varsinaisesti kuori ihoa vaan irrottaa vaan ihon pinnalta hellästi sitä kuollutta, irtoamaisillaan olevaa ihosolukkoa. Kehitetty siis päivittäiseen käyttöön. Ei siis sisällä suoraan mitään AHA-happoja yms. 🙂

Kommentointi on suljettu.