Vautsi: Pitkäkestoinen ja tahmaamaton voidemainen huulilakka

Saanhan taas hehkuttaa yhtä ihanaa huulimeikkituotetta, saanhan?

Olin nimittäin kuullut runsaasti kehuja NYX:in Butter Gloss -kiiltopunista ja hihkuin riemusta, kun sain yhden sellaisen Intense-laadussa blogiini testattavaksi. Intense-sävyjen laatu oli lukemani perusteella hieman NYXin tavallisia Butter Glosseja paksumpi ja runsaan väripigmentin vuoksi lopputulos muistutti jopa enemmän huulilakkaa kuin -kiiltoa, mikä sopi minulle vallan mainiosti.

Minulle saapunut sävy oli Funnel Delight, joka oli ärhäkän pinkki herkkusävy. Kiiltopunia oltiin kehuttu niiden nimensä mukaisesta voidemaisesta koostumuksesta, joka suorastaan sulaa huulille hurmaavan pehmeänä ja jättää niille herkullisen pinnan.

Ja täytyypä kyllä myöntää, että olin myyty heti ensimmäisellä sipaisulla. Tuote liukui huulilleni aivan uskomattoman pehmeänä ja tuntui huulillani miellyttävän voidemaiselta ja kosteuttavalta. Tämä todellakin oli kuin huulivoiteelta tuntuva huulilakka!

 

Huulille jäi täyteläinen sävy sekä ennenkaikkea herkullinen, tahmaamaton kiilto. Kuten näkyy, tuote todellakin suli huulilleni ja jätti aivan uskomattoman kauniin, suorastaan peilimäisen kiillon, joka on tyypillistä nimenomaan huulilakoille.

 

Tahmaamaton koostumus myös pysyi huulilla loistavasti useita tunteja tuntuen kokoajan miellyttävältä. Tai no, tuntuen on tässä yhteydessä ehkäpä väärä sanavalinta, sillä tämähän ei oikeastaan edes tuntunut. Melkein kuin huulilla olisi ollut vain kevyttä huulirasvaa!
Intensiivisen pinkki sävy oli jälleen tietysti niitä helppoja sävyjä, joihin olen viimeaikoina rakastunut.  Meikki ei tarvitse paljon muuta kuin siistin meikkipohjan, kulmien huolittelun ja ripsivärin, jonka jälkeen siitä syntyy pirtsakka ihan vaan tätä kiiltopunaa huulille levittämällä.
Olen saanut nyt viimeaikoina tehdä jonkun verran tuttavuutta NYXin kosmetiikan kanssa ja pakko myöntää, että merkiltä löytyy kyllä aivan loistavia tuotteita, joita ei ole hinnallakaan pilattu! Mielessäni on vielä useita muitakin tuotteita, jotka tahtoisin kokeilla, joten eiköhän merkki tule vilahtelemaan blogissani tulevaisuudessakin. (Varsinkin, kun se tulee kuulumaan työnantajani elevenin tuotevalikoimaan.)

 

Muita NYXin Butter Glosseihin tai Intense Butter Glosseihin ihastuneita?

8 kommenttia artikkeliin ”Vautsi: Pitkäkestoinen ja tahmaamaton voidemainen huulilakka”

    • Blg 8 väriä ei ole myynnissä missään. Mainoksen että on väärä. Haluaisin juuri blg8.

  1. Toi sun oma hiustenväri on aivan ihana! Näytät siltä kuin olisit istunut tuntikausia kampaajan penkissä sävytettävänä 🙂

  2. Blg 8 butter väriä ei ole myynnissä missään. Mainoksen että on väärä. Haluaisin juuri blg8.

    • Hei Paula! Blogipostaus on julkaistu vuonna 2015, eli tuotteiden saatavuus on valitettavasti sittemmin varmasti muuttunut. 😕

Kommentointi on suljettu.