Voiko punaisella huulipunalla peittää tummat silmänaluset?

Yksi parhaista jutuista kosmetiikkabloggaajana olossa on, että saan jakaa kanssanne niiden parhaimpien tuotekokeilujen lisäksi myös ne oudoimmat kokeilut. Nyt niitä olisi nimittäin taas yksi jaettavana.

Vaikka joku saattaisi tulevien kuvien perusteella pikaisesti katsottuna niin luulla, en suinkaan lähtenyt kokeilemaan Japanin reissulla bongaamaani trendikästä krapulalookkia. Tämä kokeilu tapahtui jo itseasiassa nimittäin ennen Tokiossa vierailua.

Huulipunaa silmien alla

Olin lukenut useasta lähteestä pitkin talvea, kuinka mahtavan avun punainen huulipuna tuo tummille silmänalusille. Näkemissäni esimerkkikuvissa trendiä on kuitenkin esittely poikkeuksetta joku huomattavasti minua ihonsävyltään tummempi, joten en uskonut järjellä ajatellen homman sopivan omille ikisinisille silmänalusilleni ollenkaan.

(Jos joku on tässä vaiheessa ihan pihalla puheenaiheesta niin tiivistettynä kyse on netissä pyörivästä vinkistä, jolla punaisen huulipunan avulla voisi neutraloida silmänalusien sinisyyttä.)

Huulipunaa silmien alla

Pakkohan sitä oli kuitenkin kokeilla. Ihoni vaaleuden vuoksi valitsin kiiltopunamaisen tuotteen ajatellen, että sillä olisi edes jotain teoreettisia mahdollisuuksia sulautua iholleni. Käytin tuotetta tämän postauksen kuvia ottaessani kokeilun vuoksi vain kuvissa oikealla näkyvällä silmänalusella, jotta lopputuloksen arviointi olisi helpompaa.

Huulipunaa silmien alla

Levitin huulipunaa suoraan puikosta silmänaluselleni ja häivyttelin sitä sormella hieman. Tästä ei nyt vaan mitenkään voi tulla hyvä lopputulos, ajattelin.

Huulipunaa silmien alla

Vaan voitteko uskoa, että kun levitin kasvoilleni meikkivoiteen ihan normaaliin tapaan, ei silmänalusella ollut enää merkkiäkään punaisesta huulipunasta. Huulipuna sulautui meikkivoiteen kanssa erinomaisesti luoden persikkaan taittavan, sinisyyttä neutralisoivan yhdistelmän, joka ei vaikuttanut meikkivoiteenkaan koostumukseen tai käyttäytymiseen mitenkään negatiivisesti.

Kun meikkipohjan puuteroi tavalliseen tapaan, ei kukaan olisi todellakaan voinut edes arvata, että toisen silmänaluseni peittoon oli käytetty peiteaineen sijaan huulipunaa (jonka voidemainen koostumus sopi itseasiassa varsin hyvin kuivuuteen taipuvaiselle silmänympärysiholleni).

Huulipunaa silmien alla

Kokeilin lookkia viikon ajan töissä molemmilla silmänalusilla saamatta siitä ainuttakaan kommenttia. En huomannut missään valaistuksessa päivän aikana tilannetta tarkastellessani, että silmieni alla oli käytetty punaista huulipunaa eikä kukaan kolleganikaan ainakaan maininnut asiasta (mikä voisi toki olla myös ruotsalaista kohteliaisuutta).

Jippo siis toimi loistavasti vaaleallakin iholla, mutta en silti loppujen lopuksi keksinyt mitään syytä, miksi vaihtaisin hyvät peiteaineeni huulipunaan. Lopputulos ei ollut yhtään parempi kuin peiteaineellakaan, mutta näytti kuitenkin suorastaan yllättävänkin hyvältä – eroa tuskin huomasi.

Jos siis haluatte kokeilla uutta peiteainetta kehotan kaivelemaan sellaisen kaupan hyllyjen sijaan omista huulipunajemmoista!

Huulipunaa silmien alla

Onko joku muu kokeillut tätä niksiä?


Joko luit nämä aiemmat postaukseni?

DIY Mustapäälaastarit Ostolakossa Japanilainen krapulameikki Ostolakossa Korealainen silmäpussitrendi Ostolakossa

5 kommenttia artikkeliin ”Voiko punaisella huulipunalla peittää tummat silmänaluset?”

  1. Tällä samalla tavalla saa myös mahdollisen parransängen piiloon, mikäli sellaista löytyy 🙂 tosi hyvä ja helppo tekniikka!

Kommentointi on suljettu.