I Love Me 2019 -messuilla nähdään!

Palaan ensiviikolla kotiin Pariisista, mutta ehdin olla kotona vain viikon, kun jo taas pakkaan laukkuni. Tuolla kertaa en ole lähdössä kovin pitkälle tai kovin erikoiseen kohteeseen, mutta määränpääni on sitäkin erityisempi: tulen nimittäin Suomeen, sillä kahden viikon kuluttua on jälleen vuotuisten I Love Me -kauneusmessujen aika Helsingin Messukeskuksessa.

Pääsin viime vuonna messuhulinaan mukaan ensimmäistä kertaa ihan kunnolla, kun entinen työpaikkani Eleven oli messuilla mukana oman messupisteen kanssa. Pääsin itse messujärjestelyjen kanssa hyvin vähällä, sillä niistä vastasi kollegani. Oma osuuteni koostui paitsi messupisteellä ja messujen lavoila olleisiin puheenvuoroihin valmistautumisesta sekä messupisteen pystyttämisestä, mutta myös logistiikka-asioista vastaamisesta.

Tehtävänäni oli nimittäin hankkia ja pakata messuauto ja ajaa se laivalla Tukholmasta Pasilan messukeskukseen ja sieltä sitten taas takaisin Ruotsiin. Niin pieneltä jutulta kuin se kuulostaakin, oli se minulle melkoinen haaste, sillä en ollut ajanut aikoihin autoa, olin ensimmäistä kertaa isomman auton ratissa ja tulinpa siinä samalla myös huomanneeksi, että en voisi enää ajaa autoa ilman silmälaseja…

Tuo messuauton ajaminen on edelleen juttu, josta mielessäni vetoan selvinneeni aina kun joudun haastavan tilanteen eteen. Selvisin siitä, joten selviän kyllä abaut mistä tahansa muustakin.

Lue myös: Huh, mitkä I Love Me -messut

Nuo messupäivät olivat pitkiä ja piippuun vetäviä, sillä niiden jälkeisinä yön tunteina viimeistelin samalla myös kirjani käsikirjoitusta. Samalla ne olivat kuitenkin todella antoisia. Oli ihanaa saada vaahdota korealaisen kosmetiikan ilosta kolme päivää ja kun vielä pääsin tapaamaan ihania uusia ihmisiä, kun niin monta teistä tuli juttelemaan minulle, sain messuista todella paljon irti.

Olen periaatteessa epäsosiaalinen tyyppi, mutta tuollaisissa yhteyksissä nautin ihmisten tapaamisesta ja juttutuokioista sekä ennen kaikkea korealaiseen kosmetiikkaan liittyneistä puheenvuoroista,

Tänä vuonna en ole enää eleveniläinen eikä Elevenillä muutenkaan edes ole näillä messuilla pistettä, mutta ilokseni pääsen silti jälleen mukaan messuhuumaan samankaltaisissa merkeissä kuin viimevuonnakin – sillä erotuksella tosin, että tänä vuonna minun ei tarvitse huolehtia messukeskukseen paikalle muuta kuin itseni, mikä saa nämä messut tuntumaan ehkäpä jopa vieläkin paremmilta.

Viimevuonna olin töissä kaikki kolme messupäivää, joten en ehtinyt kierrellä messuilla kunnolla ja nauttia niiden tarjonnasta. Tänä vuonna päätin olla viisaampi ja ottaa kolmepäiväisestä messuviikonlopusta irti kaiken mahdollisen ilon kaikilla tavoilla.

Aloitan messuviikonlopun vieraana, eli menen messuille perjantaina ihan vain tutkimaan niitä bloggaajapassilla parhaassa mahdollisessa tutkimisseurassa, eli kosmetiikkaa rakastavan äitini kanssa. On ihanaa nähdä, mitä messuilla on tarjolla, tutkia tuotteita ja jutella ihmisten kanssa sekä tietysti pitkästä aikaa viettää myös aikaa äidin kanssa, jonka olen viimeksi nähnyt, kun toukokuussa vietin viikon Etelä-Korean Soulissa yhtäaikaa vanhempieni kanssa.

Varsinaiseksi viikonlopuksi eli lauantaiksi ja sunnuntaiksi käärin sitten hihat ja pääsen messuhommiin. Pääsen nimittäin jälleen juttelemaan korealaisesta kosmetiikasta ihan antaumuksella ja pitämään siitä messupisteellä parit puheenvuorotkin, kun saan heittäytyä pitkästä aikaa kosmetiikkamyyjän rooliin.

Minut tapaa I Love Me -messuilla nimittäin lauantaina ja sunnuntaina Nordic Beauty Importin messupisteeltä, eli mm. beautyblender-meikkisienien ja Tony Moly -ihonhoitotuotteiden maahantuojan luota.

Jos ihmettelette, miksi olen juuri siellä, niin yhdestä (tai no, kahdesta), minulle erityisen rakkaasta syystä: Nordic Beauty Import tuo maahan myös korealaista Huxley-merkkiä, johon tiedätte varmasti minun olevan aivan hulluna. Saan siis vaahdota kaksi päivää korealaisesta ihonhoidosta ja nimenomaan Huxleysta, eli odotan messuja todella suurella innolla.

Huxleyn lisäksi Nordic Beauty Import tuo maahan myös mm. konjac-sieniä, joiden fani tiedätte minun varmasti myös olleen jo vuosia. Maahantuojan valikoimaan kuuluu korealaisen kosmetiikan puolelta Huxleyn ja Tony Molyn lisäksi myös naamioistaan tunnettu KOCOSTAR, eli ymmärtänette hyvin, miksi NBI:n piste on se luonnollisin paikka, josta minut näiltä messuilta voi löytää.

Jos siis olette tulossa I Love Me -messuille, niin nykäiskää ihmeessä hihasta, mikäli satumme kohtaamaan perjantaina ja ennen kaikkea tulkaa ihmeessä moikkaamaan minua Nordic Beauty Importin pisteelle lauantaina tai sunnuntaina. Juttelen mielelläni loputtomasti erityisesti korealaisesta ihonhoidosta ja Huxleysta, mutta pidän molempina päivinä myös kolme 10-15 minuutin puheenvuoroa korealaiseen ihonhoitoon liittyen.

Kohtaamiseeni voi henkisesti valmistautua lukemalla mm. nämä Huxley-aiheiset postaukseni:

Huxley – korealaisten lentoemäntien suosikkimerkki

Maailman paras puhdistusgeeli on löytynyt

Janoisen ihon sankari: Huxleyn superkosteuttava kasvovesi

Kuivan ihon pelastaja: Huxleyn tehokosteuttava yönaamio

Virve Fredman Ostolakossa blogi

Oletteko tulossa I Love Me -messuille, eli nähdäänkö siellä?

6 kommenttia artikkeliin ”I Love Me 2019 -messuilla nähdään!”

  1. Nää messut on kyllä koko vuoden kohokohta ja oon käynyt siellä joka vuosi vuodesta 2012 asti. Itse olen nyt ekaa kertaa töissä messuilla, joten tosi jännää nähdä messut myös eri vinkkelistä, kun aiemmin oon aina ollut vain bloggaajana paikalla. Näkee vähän näytteilleasettajankin näkökulmaa!
    Ehkäpä törmätään siis siellä! <3

    • Taidan siis tulla perjantaina moikkaamaan, että kerrankin nähdään kasvotusten! 🙂

  2. mäkin pääsen paikalle ekaa kertaa ikinä!!! hiusalan opiskelijana 😀 saatan tulla pitkäaikaisena lukijana moikkaamaan 🙂

Kommentointi on suljettu.