Bright Foam!

Lumene päivitti keväällä puhdistustuotteidensa lookit freesin näköisiksi ja itse ihastuin aivan erityisesti kuivemmalle iholle suunnattujen tuotteiden söpöstä tyttömäisen pinkistä ulkomuodosta.
Olin jo valmiiksi ihastunut näihin tuotteisiin vanhojen kokemuksieni perusteella ja suoraan sanottuna helpottunut kuullessani, ettei tuotteiden sisältöihin olisi uudistuksessa liiemmin kajottu.
Yhden totaalisen uudistuksen puhdistustuotteiden kavalkaadi kuitenkin koki, kun joukkoon liittyi puhdistusvaahto.
Lumenellahan ei ole aiemmin ollut vastaavaa valikoimissa muuten kuin merkin apteekkilinja LAB:in puolella, joten tämä oli varmasti toivottu lisä.
Pirtsakankeltaiseen pakkaukseen pullotettu Bright Touch Refreshing Cleansing Foam on kaikille ihotyypeille suunnattu puhdistustuote, jonka uskoisin omien kokeilujeni perusteella todellakin sopivan kaikille ihotyypeille. Tuote nimittäin puhdistaa ihon jättäen sen puhtaan tuntuiseksi, muttei yhtään liian natisevan pestyksi tai lähmäisen tuntuiseksi. 
Itse koen, että tällaiset ilmavat vaahdot ovat parhaimmillaan kevyempien meikkipohjien puhdistuksen kanssa ja että ainakin paksummat ja vahamaisemmat meikkipohjat tarvitsevat hieman rasvaisempaa irroittajaa (rasva liuottaa rasvaa). Olenkin tykännyt käyttää vaahtoa ihoni aamupuhdistuksessa sekä iltaisin meikinpuhdistuksen kakkosputsarina sillä koen, että tahdon irroittaa rasvaisemman meikkipohjani ensin jollain voide-/emulsiomaisella tai öljymäisellä tuotteella ennen tällä viimeistelyä.
Pirtsakan näköinen tuote muuten myös tuoksuu freesin marjaisalle miellyttäen ainakin minun nenääni kovasti!
Tuotteella on hintaa n. 8,90 euroa kuten muillakin merkin puhdistustuotteilla ja kasvovesillä.
Oletteko te jo kokeilleet tätä? Tykkäättekö ylipäätänsä pumppuvaahtoputsareista?

11 kommenttia artikkeliin ”Bright Foam!”

 1. Hei Virve!

  Ostin L300-merkkisen päivävoiteen ja kokeilin sitä äsken ensimmäistä kertaa. Voide kirveli kasvoilla aika paljon, joten jäin pohtimaan, voiko tuote olla minulle jotenkin epäsopiva? Voiko kirvely johtua vain siitä, että iho on niin kuiva? Muita oireita ei tullut.

  Kiitos jos osaat auttaa!

  • Hei, en ole Virve, mutta sen verran osaan auttaa että joskus kosteuttavat voiteet kirvelevät levityksen jälkeen. Apteekissa on joskus sanottu geelimäisen koostumuksen aiheuttavan useammin kirvelyä.. Kerta muita oireita ei ollut niin uskoisin että kyse oli ihan vain ihon kuivuuden aiheuttamasta reaktiosta.

 2. Minäkin olen pitänyt vaahtoputsareista aamukäytössä, mutta meikkiä en osaa niillä pestä. Puhdistusteholtaan vaahdot kyllä yleensä ovat emulsioita tehokkaampia, että kyllä ihan siihen meikinpuhdistukseenkin sopivat.

 3. Minä en tykkää vaahdoista, minusta tuntuu, ettei ne puhdista, koska sen niissä olevan ilman takia ne eivät pääse edes iholle. Ja aamupesussa ne ovat hankalia, koska niitä on täysin mahdoton levittää niin, ettei vaahtoa menisi hiuksiin… :/

 4. tuota voisi kyllä kokeilla, jahka saan vähän putsareita kulutettua pois. Voisi kesällä hyvinkin riittää. Mites vaahtoputsareitten riittoisuus ? Olen kuullut, että eivät olisi kovin riittoisia. Joskus olen vuosia sitten olen jonkun pullon käyttänyt, muttei mitään mielikuvaa asiasta.

 5. Vinkki: mistä tahansa geelimäisestä putsarista saa vaahtoavaa, jos puhdistusaineen lisäksi tuollaiseen samanlaiseen tyhjään vaahtopulloon lisää n. 70% vettä! Osoittautunut varsin kustannustehokkaaksi, kun yksi pullo geeliputsaria kestää pidempään. Kannattaa tosin tarkistaa että puhdistusgeelissä on mukana säilöntäaineita, jottei pulloon lisätty vesi ala pilaantua.

 6. Postausehdotus!
  En tiedä oletko jo tehnyt jotain tällaista, mutta jos et ole;
  Meikkejä ja muuta kosmetiikkaa on tarjolla lukemattomia määriä lukemattomiin eri tarkoituksiin ja itse en ainakaan oikein tiedä, miten joitakin tuotteita edes kuuluu käyttää ja mitä niillä voi tehdä, ja uskon etten ole ainoa. Siispä jokin "Kosmetiikkakoulu"-tyylinen postaus olisi erittäin mielenkiintoinen! 🙂

  Pidän blogistasi erittäin paljon, kirjoitustyylisi on ihana ja olen saanut paljon hyviä vinkkejä 🙂

  – Tinka

 7. Tuoksu kuulostaa hyvältä! Yleensä nämä vaahtoputsarit eivät omaan nenääni hirveästi tuoksu miltään.
  Pidän vaahtoputsareista, koska mielestäni ne ovat hellävaraisia omalle herkälle iholle. Inc–listoja ymmärtämättömänä olisi kiva lukea jokin vertailu, että miten paljon vaahtoputsareitten inceissä on eroa. Äkkiseltään maallikolle tuntuvat aika samanlaisilta.

  Heidi

 8. Vaahdot on ihan must. En suostu käyttämään nykyään muita kuin vaahtoja iltaisin, aamuisin jos käytän miselliveden tai kasvoveden lisäksi putsaria niin talvisin se on maito, muuten vaahto. Nykyisen Herbinan loputtua taidan päätyä kokeilemaan Lumenen herkän ihon vaahtoa. Jos tämä Bright Touch muuten tuoksuu yhtään samalle kuin Garnierin granaattiomena(?)-vaahto, niin ai että se on ostettava vaan tuoksunsa puolesta! 😀

  hanna
  http://www.hannamariav.com

 9. Tuota pinkkia hydrating cleanseria on ainakin sisällöltä muutettu, ennen niin mukavasti putsaava ja hieman vaahtoava tuote jättää jälkeensä limanihko rasvafiiliksen, eikä se vaahdotu samalla tavalla. 🙁

Kommentointi on suljettu.