Janoisen ihon sankari: Huxley Secret Of Sahara Toner; Extract It -kasvovesi

*Sis. mainoslinkin

Olen jo pariin otteeseen fiilistellyt täällä blogissa ja Instagram Stories -klipeissä korealaisia Huxley-tuotteita ja julistanut ne varsinaisiksi janoisen ihon supersankareiksi.

Tässä olikin siis jälleen yksi Huxley-tuote, johon olen aivan totaalisen hurahtanut.

Huxley Secret Of Sahara Toner; Extract It kasvovesi kokemuksia Ostolakossa VIrve Vee

Sain ennen Souliin lähtöä muutamia Huxley-tuotteita maahantuojalta kokeiluun, mutta koska merkki oli Koreassa niin kovassa nosteessa ja sen tuotteisiin törmäsi kaikkialla, en voinut olla tekemättä itsekin muutamia hankintoja erittäin houkuttelevien tarjousten edessä.

Yksi ostamani tuote oli Huxley Secret of Sahara Toner; Extract It -kasvovesi, jonka päädyin ostamaan saatuani siitä ensin lahjaksi matkakoon. Minun ei tarvinnut käyttää tuotetta kuin kerran ja olin jo tehnyt mielessäni päätöksen ostaa sen itselleni – niin ihana se nimittäin oli. Ihan tuon yhden kokeilukerran pohjalta näitä kohta tulevia ylistyssanoja ei kuitenkaan kirjoiteta, vaan taustalla on tuon koko 30 ml matkakokoisen kasvovesipullon tyhjentyminen.

Matkakokoisesta kasvovedestä riitti iloa useammaksi viikoksi ja nyt mietin juuri, korkkaanko tuon täysikokoisen pullon heti, kuten mieleni tekisi, vai antaisinko välissä mahdollisuuden jollekin toiselle tuotteelle…

Huxley Secret Of Sahara Toner; Extract It kasvovesi kokemuksia Ostolakossa VIrve Vee

Huxley Secret of Sahara Toner; Extract It -kasvovesi on koostumukseltaan melko vesimäisen ohutta, mutta sen juoksevan olomuodon ei kannata antaa harhauttaa. Siinä on nimittäin älyttömän hoitava, ravitseva ja kosteuttava koostumus, joka tekee ihosta täyteläisen kosteutetun ja aivan ihanan pehmeän.

Huxley-tuotteiden tehoaineena on aavikolta saatava kaktusuute ja viikunakaktuksen siemenöljy. Brändin ideologian mukaan parhaat jutut tulevat epämukavuusalueilta, minkä vuoksi juuri aavikon haastavissa olosuhteissa hengissä pysyttelevässä kaktuksessa on tajuttu olevan taikaa. En lähde väittelemään asiasta, sillä minusta tosiaankin tuntuu, että tässä nesteessä on mukana melkoista magiaa.

Huxley Secret Of Sahara Toner; Extract It kasvovesi kokemuksia Ostolakossa VIrve Vee

Otin kasvoveden käyttöön Etelä-Korean lomani lopulla. Hotellihuoneen kuivassa ilmassa ihoni alkoi kuivua, sitä seurasi pitkä lento takaisin Ruotsiin, sen jälkeen matkustin yölaivalla Suomeen, vietin hotellin ja messukeskuksen imastoiduissa tiloissa useita päiviä ja palasin jälleen yölaivalla Ruotsiin. Kun hommaan yhdisti huonosti nukutut yöt ja stressin, oli ihoni kovilla. Tästä kaikesta huolimatta ihoni oli kuitenkin kosteutetumpi kuin aikoihin ellei peräti jopa kosteutetumpi kuin koskaan ja tästä tilanteesta ei voi kuin syyttää Huxleyn kasvovettä sekä sen kanssa käyttämääni Huxley Cleansing Gel -puhdistusgeeliä ja  Huxley Sleep Mask; Good Night -yönaamiota.

Yli 90% luonnonmukaisista ainesosista valmistettua ja melko simppelillä ainesosaluettelolla varustettua kasvovettä voi sen ohuen koostumuksen vuoksi käyttää vanulapulla kasvot pyyhkien, mutta itse tykkään juottaa sen hoitavaa koostumusta iholleni ohuita kerroksia käsin kerrostamalla. Kasvovesi on tehty nimenomaan hoitamaan ihoa, joten en halua, että sitä menee pisaraakaan hukkaan.

Minusta kasvoveden ohut, mutta ravitseva koostumus sopii kaikille ihotyypeille, jotka kaipaavat kosteutusta. Seka- ja rasvaisella iholla sitä riittää yksi kerros, mutta janoisemmalla iholla sitä voi kerrostaa useita kerroksia. Vaikka hoitonestemäinen kasvovesi tekeekin ihosta täyteläisen kosteutetun ja ravitun tuntuisen tulee sen päälle silti laittaa ainakin kosteusvoidetta ja mielellään myös seerumia. Kasvoveden koostumus auttaa tehostamaan seerumin imeytymistä iholle ja kosteusvoide varmistaa, ettei arvokas kosteutus pääse haihtumaan iholta.

Huxley Secret Of Sahara Toner; Extract It kasvovesi kokemuksia Ostolakossa VIrve Vee

Missionani on löytää jatkuvasti toinen toistaan parempia ihonhoitotuotteita ja tämä kasvovesi menee jälleen niiden parhaiden joukkoon. En aina osaa sanoa, mikä kehumistani jonkun tietyn kategorian tuotteista on paras, sillä aivan kuten irttaripussi voi olla pullollaan eri tavalla hyviä ja eri tilanteissa parhaalta maistuvia karkkeja, koen asioiden olevan ihonhoidon kanssa samalla tavalla. Juuri tällä hetkellä tämä kasvovesi kuitenkin tuntuu omalla ihollani aivan erinomaisen loistavalta ja voin suositella sitä oikeastaan jokaiselle, jonka iho meinaa vähänkin kuivua.

Ihan erityisen hulluna olen muuten Huxley-tuotteiden tuoksuun, joka on lähes identtinen oikeastaan kaikissa tuotteissa. Tuoksu on ihanan puhdas, lempeä, ylellinen ja miellyttävä. En osaa kuvailla sitä tarkemmin, mutta siitä tulee minulle heti rentoutunut ja hemmoteltu olo.

*Huxley Secret of Sahara Toner; Extract It -kasvovesi löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

Huxley Secret Of Sahara Toner; Extract It kasvovesi kokemuksia Ostolakossa VIrve Vee

Onko joku jo hankkinut Huxley-tuotteita testiin?


Lue myös:

Maailman paras puhdistusgeeli on löytynyt

Korealaisten lentoemäntien suosikkimerkki: minimalistinen Huxley

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

 

 

6 kommenttia artikkeliin ”Janoisen ihon sankari: Huxley Secret Of Sahara Toner; Extract It -kasvovesi”

  1. Ei liity postaukseen, mutta osaisitko varmistaa että onko The Ordinary lopettamassa? En löydä mistään varmaa uutislähdettä, enkä halua uskoa epämääräisiin Instagram-päivityksiin brändin perustajalta.

  2. Voisin elää lopun elämääni käyttäen (hah, kunnes siis tulee jotain vielä parempaa!) sekä Huxleyn yömaskia että Essence-like, Oil-like-seerumia. Minulla on todella kuiva iho ja Huxley on ollut ihoni uusin supersankari. ♥️

  3. Voiko tätä käyttää hoitonesteenä/hoitonesteen sijaan? Miten sinä käytät, lisäätkö kuitenkin jonkun essencen/hoitonesteen tämän jälkeen?
    Miten nämä toimisi yhdessä Dr jart dermaclear micro waterin kanssa? Olen nyt taas urakalla tilaillut kehumiasi tuotteita. 😀 Myös The ordinaryn sinkkiä sisältävän tuotteen. Onko siinä jotain, ettei esim. retinolia ja sitä saisi samana päivänä käyttää..?

    • Voi käyttää hoitonesteenä tai hoitonesteen sijaan. Jos käytän itse Dr.Jartin puhdistusvettä, niin korvaan tällä sen jälkeen hoitonesteen. Makuasia, haluaako käyttää tätä yksinääin vai lisätä vielä erillistä hoitonestettä. Minulla tämä riittää usein yksinkin seerumin alla. 🙂

      Suosittelen, että retinolia käyttäessä ei käytä muita tuotteita samaan aikaan. Sinkkiä sisältävän seerumin niasiiniamidin ja C-vitamiinin yhteensopivuudesta/sopimattomuudesta on paljon juttua, eli jos niitä aikoo käyttää yhdessä, niin kannattaa ensin googletella hieman. En ole itse ehtinyt perehtyä tarkasti asian yksityiskohtiin valitettavasti.

Kommentointi on suljettu.