Terveisiä Soulista!

Hei ja terveiset täältä Soulista!
Olen aivan rakastunut tähän maahan.
Paitsi että joka nurkalla on kiinnostavia kosmetiikkakauppoja ja hauskoja pieniä ravintoloita, olen myös taivaissa maan vaatevalikoimista.
Pelkäsin etukäteen kovasti, että saisin täällä pahan kokokriisin. Olen 156 cm pitkä ja tottunut Suomessa ostamaan XS-S -kokoisia vaatteita. Koska aasialaiset ovat yleensä kuitenkin itseäni sirompia olin etukäteen varma, että saisin kriisin joutuessani siirtymään täällä vaatekokoon L, mutta onnekseni olen saanut huomata olevani standari-kokoinen eteläkorealainen nainen.
Ihan tosi, kaikki kaupat ovat täynnä minun tyylisiäni naisellisia mekkoja,hameita sekä kaikkea muuta mahtavaa ja kaikki standardi-koossa myytävät vaatteet ovat kerrankin ihan juuri minun kokoani! Kaikki halpoja vaatteita myyvät kaupat, joissa roikkuu tuotteita esillä vain tasan se yksi yhdenkoon kappale myyvät vaatteet juuri minun koossani! Minulla ei ole koskaan ollut eläissäni tällaista onnea, sillä kaikki on vielä halpaakin. Ihan tosi,  jopa valmiiksi oikeanpituisia housuja kääpiöille. Mahtavaa!
Kuten kerroin, lähdin reissuun tosiaan sillä tyhjällä matkalaukulla ja voin muuten kertoa, että vaikka en mikään kova shoppailija olekaan, niin taatusti palaan täydellä!
Kosmetiikkakauppojakin on tosiaan riittänyt vaikka millä mitalla ja mikä parasta, ovat ne täynnä minulle uusia merkkejä. 
Mikä minua kuitenkin on hämmentänyt eniten on se, että yhä useamman kosmetiikkakaupan mainosjulisteissa komeilevat miesten kasvot! Tyypit ovat suureksi osaksi ehkä paikallisia julkkiksia, mutta kaikenlaisia ”tavallisen” näköisiä miesmainoskasvoja näkyy kosmetiikkaliikkeiden läheisyydessä vaikka kuinka paljon ja mainoksilla nimenomaan mainostetaan kauneudenhoitoa eikä vain esimerkiksi tuoksuja.
 Katsoin jopa äsken televisiosta ripsivärimainoksen, jossa tuotetta mainosti mies! Täällä kosmetiikan mieheistäminen on todellakin selvästikin uusi trendi.
Ruokapuoleella olen myös nauttinut kaupungista tämän reilun vuorokauden ajan, jonka olen täällä viettänyt. En ole kovin nirso enää nykyään ruuan suhteen (vaikken punaista lihaa välttämättä välitäkään syödä jos vain on mahdollisuus johonkin muuhun vaihtoehtoon), joten täällä on ollut todella hauskaa mennä sisään paikalliseen ravintolaan, jossa ruokalistalta ruuan valitseminen menee täysin arvontamenetelmillä. 
Tähän asti ruoka on aina onneksi ollut hyvää!
Maailman pelottavin parkkipaikka?
Alan vakavasti harkita, etten enää matkustele jatkossa muualle kuin Aasiaan!

14 kommenttia artikkeliin ”Terveisiä Soulista!”

  1. Etude Housen mainoskasvot ovat SHINee, supersuositut korealaisen poikabändin jäsenet.

  2. Sanotaan että rusketus tarttuu parhaiten kasvojen ja dekolteen alueelle koska ne hikoilevat enemmän kuin esim jalat, mutta minulla ruskettuu parhaiten jalat ja maha. Käytän koko vartalolla ja kasvoilla yleensä suojakerrointa 6 (onkohan se liian vähän). Mutta haluaisin siis tietää mistä johtuu ja mitä asialle voisi tehdä kun dekolteeni ja kasvoni eivät rusketu lähes ollenkaan kun juuri niille alueille kaipaisin rusketusta. Minulla on kyllä ongelmaiho ja sekaiho, voikohan se vaikuttaa.

    • Akneihoisena olen huomannut, ettei rusketus näy niin hyvin punoittavilla alueilla. Lisäksi kaulani on kovin vaalea kun se on leukani varjossa.. Hyvin vaikea laittaa meikkivoidetta joka sopii kaulan väriin mutta naama on haamun näköinen. .

  3. Etelä-Koreassa on tajuttu se tosiasia, että "vähäpukeiset naiset mainostamassa autoa" -logiikka toimii toisinkin päin: naiset haluavat ostaa tuotteita joita mainostavat julkkismiehet. Esimerkiksi rintaliiveissäkin oli jonkun miehen kuva… 😉 Vuoden Koreassa asuessani meni kyllä hiljalleen hermo siihen, että kaikkea, siis ihan kaikkea, mainostaa joku kauneusleikkauksilla tärvelty laulaja tai näyttelijä.

  4. Kun luin aiemman postauksen jossa kerroit lähteväsi Etelä -Koreaan olin niin kateellinen ja kuin näin nää kuvat tulin vieläkin kateellisemmaksi 😀 Mikä kosmetiikkaparatiisi varmasti… Entinen K-Pop fani myöskin oon (no ehkä vähän vieläkin). Mutta ihanaa reissua ja tuohan kaikkea ihanaa kosmetiikkaa niin saadaan lukea kiinnostavia postauksia 😉 Toivottavasti pääsen itekin joskus tonne ja Aasiaan ylipäätään. <3

  5. Kaveri sanoi palatessaan vaihdosta Koreasta, että siellä miehet meikkasivat enemmän kuin naiset 😀

  6. Etude Housen kosmetiikka on ihanaa! Ja enpä ollut tajunnut että oot noin lyhyt, oisi tosi kiva tän reissun jälkeen saada joku kokoava postaus että missä kannattaa shoppailla sillä oon itseasiassa just sun pituinen ja jos joskus mitenkään saan lähdettyä Koreaan, olisi ihanaa tietää yhden lempparibloggaajan shoppailutärpit! Kosmetiikkashoppailuvinkeistä kerrot varmaan muutenkin 😉 Ootko kenkäkauppoja muuten miten bongaillut? Miten siellä menee koot? Mä oon kääpiöjalkakin nimittäin ja ostan kengät suomessa lastenosastolta…

  7. Tuossa instakuvissa vilkkuu tuo yksi kuva jossa sinulla on sininen huivi ja upea silmämeikki spring day with the sun. Voisko saada jotain ohjeentynkää tänne blogiin. Näyttää tosi kivalta

  8. Ihana postaus! Mä sitten rakastan matka/kosmetiikka/ruokakokoelmajuttuja, niissä on ihan kaikki kiehtovaa. Mitä ikinä sieltä jaksat kirjoittaa, ahmin joka sanan. En ole koskaan käynyt E-Koreassa, mutta jännältä vaikuttaa. Onko siellä myös samanlainen supertungos ja ihmismeri kuin joissain väestöltään valtavissa Aasian maissa?

Kommentointi on suljettu.