Lumene Longwear Blur Foundation, hitti vai huti?

Esittelin teille vähän aikaa sitten Lumenen suuressa suosiossa olleen Mattameikkivoiteen ja iloitsin paitsi sen vaaleasta 0-sävystä myös tuotteen ihanasta laadusta. Tästä innostuneena tahdoin tietysti myös testata Lumenen toisen meikkivoiteen, josta moinen vaalea sävy löytyy myös.
Olin kuullut Lumenen Longwear Blur -meikkivoiteesta paljon hyvää. Sitä oltiin kehuttu aivan suunnattomasti eivätkä pakkaustekstitkään olleet jättäneet minua kylmäksi. Pitkäkestoisuutta, samettisuutta, ihon välittömästi tasoittamista… Kuulostaa hyvältä.
Tuote lupaili myös hyvää peittävyyttä ja kun saatavilla tosiaan oli vielä se omalle iholleni istuva 0-sävy en voinut kuin innostua selvittämään, olisiko tämä vielä Mattameikkivoidettakin parempi. 
Oma ihoni voi tällä hetkellä hyvin eikä kaipaa vahvaa maskia. Mitä lähinnä kaipaan on ihon sävyn tasoitus kauttaaltaa, jotta poskien ja nenänpäiden punoitus sekä pisamat häivyttyvät. Myös tummien silmänalusten peittäminen ei ole pahitteeksi, mutta siihen käytän mielelläni lisäksi vielä erillistä tuotetta.
Meikkivoide lupasi nimessään uusimman trendin mukaista blurraavaa, eli huokosia häivyttävää ja ihoa suorastaan photoshoppaavaa efektiä. Olen jotenkin tottunut, että tällaiset meikkivoiteet ovat yleensä iholle silikonisen himmeän pinnan jättäviä ja lähinnä puuterimaisen mattaisen lopputuloksen luovia. Siksi tämä tuote yllättikin minut täysin.
Tämä nimittäin näyttikin iholla todella heleältä ja valoa heijastavalta! Olin suorastaan hämmentynyt, sillä olin odottanut paljon mattaisempaa pintaa ja suorastaan kuvitellut mielessäni, kuinka meikkivoiteen silikoninen puuterihuntu blurraisi huokoseni näkymättömiin. Ja nyt naamani kiiltelikin heleyttään!
No, jos nyt totta puhutaan niin blurraus efekti voi olla mitä vaan. Ei se tarkoita, että se nimenomaan vaan blurraa huokosen kadoksiin. Se voi tarkoittaa, että se blurraa ihon photoshoppimaisen kuulaaksi. Ja sen tämä kyllä teki. 
Meikkivoide tasoitti ihon sävyä hyvin, mutta jotenkin olisin ehkä kuitenkin kaivannut ihan hitusen enemmän peittävyyttä loppujen lopuksi, eli ihan oma juttuni tämä ei sitten kuitenkaan ollut. Nopeana arkimeikkivoiteena tuote oli kuitenkin hyvä, sillä sen ohuelta tuntuva koostumus levittyi iholle hyvin ja iho tuntui tämän jälkeen kosteutetulta. Sanoisinkin jopa, että tämä sopinee paremmin normaalista kuivemmalle iholle kuin rasvaisemmalle, sillä ihon pinta jäi tämän jäljiltä hieman nahkean tuntuiseksi (itse pidän eniten mattaisemman tuntuisesta lopputuloksesta). 
Pidin kovasti meikkivoiteen jättämästä todella heleästä ja suorastaan kiiltävästä pinnasta, vaikka se minut yllättikin odotettuani himmeämpää lopputulosta. Omaan makuuni meikkivoide tuntui myös iholla lopulta hieman liian rasvaiselta vaikka koostumus olikin ohut, joten tämä ei mennyt Mattameikkivoiteen ohi omassa rankingissani. Yllätyin kuitenkin siitä, kuinka hyvin meikkivoide ihollani pysyi myös ilman puuteria siitäkin huolimatta, ettei sen koostumus ollut yhtä mattainen kuin pitkäkestoisten meikkivoiteiden koostumukset yleensä ovat.
Iso plussa kuitenkin siitä, että meikkivoiteesta löytyy vaalea sävy, joka näytti uppoavan iholleni hyvin. (Vaaleiden sävyjen vertailua löytyy tästä aiemmasta Lumenen Mattameikkivoidetta käsitelleestä postauksestani paremmin.)
 Onko joku ihastunut tähän ihon heleäksi blurraavaan meikkivoiteeseen?

33 kommenttia artikkeliin ”Lumene Longwear Blur Foundation, hitti vai huti?”

 1. Mulle tämä oli jotenkin outo pettymys, koska sain tästä alunperin ihan liian tummasävyisen näytteen ja näytteen perusteella tuote oli sopivan peittävä ja siloittava koostumukseltaan. Mutta sitten kun ostin tuotteen omassa sävyssä, eli 0, niin tuntui, että peittävyys ei ihan ollutkaan mitä halusin. Ja jos tuotetta kerrostaa saadakseen peittoa, niin se alkaa tuntua lähmäiseltä. Harmi. Olen nyt käytellyt tätä loppuun mattameikkivoiteeseen sekoitettuna, se keventää mattaista efektiä kivasti silloin, kun ei ole tarvetta sille kaikkein tujuimmalle meikkipohjalle.

 2. Tässä on hassu koostumus. Minustakin tämä ei asettunut iholle, vaan oikeastaan muutaman tunnin kuluttua liukasteli sinne tänne. Ja silti tämä kuivatti pintakuivaa ihoa niin että jouduin jättämään tuubin kesken:/ Kaunis juuri levitettynä, mutta en tiedä kenen ihotyypille tämä sopii. Seerumimeikkivoide on tosi kiva, mutta mutta… Tosiaan liian tumma se vaalein sävy.

 3. moi. kun nyt olet alkanut käyttää näitä kokokasvokuvia postauksissa, olisiko mahdollista saada esim. postauksen loppuun vierekkäin ennen- ja jälkeen- kuvat? kun meikitön kuva on alussa ja meikkikuva lopussa ja siinä välissä on kymmenen kuvaa, ei tulos ole kovin havainnollistava…

  • Olipas hyvä idea, ei ollut tullut mieleen, sillä itse olen vaan aina kaikissa blogeissa avanut halutessani ennen ja jälkeen -kuvat omiin ikkunoihinsa, jos olen oikeasti oikein tarkasti halunnut verrata. Pidän tämän ajatuksen mielessä kun näpyttelen uusia meikkivoidepostauksia, mutta tällä hetkellä minulla on jo koko kesän meikkivoidepostaukset valmiina, joten en taida niihin ehtiä tuota vielä saamaan. 🙂

  • Koko kesän?! Ihan mielenkiinnosta, että miten sulla voi olla niin paljon valmiina, ja milloin olet kirjoittanut esim. muutamat viimeisimmät postaukset? 🙂 Minkå verran sulla on valmiita postauksia? 🙂

   Elli

  • Olen tässä kuussa ahkeroinut todella paljon, sillä kesällä olen menossa lähes kokoajan enkä tahdo pitää blogihiljaisuutta. Kaikki viimeaikojen postaukset on myös kirjoitettu nyt täällä Tulholmassa kyllä. 🙂

 4. Mä vuorottelen tämän ja Lumenen CC-voiteen välillä riippuen siitä, kuinka hyvä naamapäivä itsellä on. Tätä käytän huonompina päivinä, ja pidän kyllä todella peittävänä! Jos ei varo lisäämästä liikaa, saa helposti aikaan jopa maskimaisen lopputuloksen. Mutta kyllä tykkään, ihana meikkivoide!

 5. Ei toiminut minunkaan iholla. Liukui jonnekin pois parissa tunnissa, toisaalta nenän pielissä hirveät kasat ja keräytyi huokosiin. CC-voide toimii puolestaan kuin häkä. Siitä en luovu 😀

 6. Sama homma kuin aiemmin kommentoineella kuivaihoisella, naama alkaa hilseilemään n. 30 min päästä levityksestä, joten kiertoon lähti tämä. Nude sopii mielestäni paljon paremmin omalle iholleni ja kesällä voi taas ostaa seerumimeikkivoiteen, kunhan saa ensin vähän väriä naamaan. 🙂

 7. Eroaako tämän ja Lumenen mattameikkivoiteen vaalein sävy toisistaan? Onko jompi kumpi toista vaaleampi tai pohjasävyltään erilainen?

 8. Hei! Voitko tehdä pikavertailun Lumenen meikkivoiteista: seerumimeikkivoide, mattameikkivoide ja tämä blur? Tällä hetkellä käytän seerumimeikkivoidetta, ja olen kokenut sen ihan hyväksi mutta innostaisi kokeilla uutta. Peittävyyttä ei tarvitse olla paljoa, ja iho on enemmänkin kuiva kuin rasvainen. Mitä näistä kolmesta suosittelisit?

 9. Mulla toimii hyvin, kunhan tupsuttelen irtopuuteria (dermosil) aika reippaasti. Peittävyyttä kaipaisin kyllä lisää, mutta kerrostan tarvittaviin kohtiin. Rasvoittuvalle iholleni aika passeli. Tuota Lumenen uutta mattavoidetta kokeilen tämän purtilon jälkeen.

 10. Musta tää on ihana, ainoa huono puoli tosiaan on pysyvyys, joka ei ole niin hyvä kun tuote lupaa. Mutta ah tuota kuulasta lopputulosta..! Ja mulle tässä on myös erinomainen peitto. Parasta jälkeä tulee, kun Blurrin jälkeen laittaa vielä päälle vähän meikkipuuteria, niin hehku ja mattaisuus ovat tasapainossa ja pysyvyyskin paranee.

 11. Tämä on ihan parasta! Entisenä Diorin nuden vakikäyttäjänä , vaihdoin tähän. Tämä on kasvoilla heleydeltään aivan kuin Lancomen photogenic (tykkäisin, mutta aivan pysyvyys minun selaiholla todella huono.) , mutta tuhat kertaa parempi pysyvyys. Tämä on siis nykyään minun luottotuote 😊

 12. Mulle tää blur sopi aivan erinomaisesti. 🙂 Vähän kyllä itseäni pelotti että sopiiko mun pintakuivalle iholle, kun moni oli haukkunut ettei sovi yhtään. Meinasinkin ottaa Nude-meikkivoiteen mutta sen vaalein sävy oli ihan liian tumma. Onneksi otin blurin, ihan loistava eikä mulle ole sille näköjään liian kuiva iho. 😀 Ja itelläni kyllä pysyy loistavasti, tosin mulla jämähtää kaikki meikki naamaan, ihan sama mitä käytän… Ois kiva lukea vielä siitä nude-meikkivoiteesta postaus, että kuinka tumma se on. 🙂

 13. Olin jo luovuttaa tämän meikkivoiteen kanssa… Itselläni ei myöskään tämä meikkivoide pysy tai näytä hyvältä ilman Macin fix+ suihketta. Kasvovoiteen jälkeen fixplussaa iholle ja sitten beautyblenderin kanssa blurria päälle. Eikä tarvitse edes puuterointia kuivahkolla sekaihollani… 🙂

 14. Häh! Mistä kuulaudesta te puhutte?? Mulla tää jäänyt käyttämättä juurikin tunkkaisen lopputuloksen takia. :/ Kunpa olisikin kuulas lopputulos 😮 aika jännä.

 15. Liittymättä varsinaisesti tähän tuotteeseen, onks sulla ollut postausta tummien silmänalusten peitosta (etin – en löytänyt..). Jos ei, niin ois kiva semmonen saada joskus. 🙂

Kommentointi on suljettu.