Puhdistustuote epäpuhtaalle iholle: Mario Badescu Acne Facial Cleanser

*Sis. mainoslinkin

Olen jo pitkään yrittänyt löytää tarpeeksi pätevän tekosyyn tilata itselleni Mario Badescun tuotteita. Olen kuullut niistä niin paljon kehuja, että olen suorastaan palanut halusta päästä selvittämään, olisivatko ne omallakin ihollani kehujensa arvoisia. (Tässä linkki aiempaan niitä ylistäneeseen postaukseeni.)

Mario Badescu Acne Facial Cleanser

Ihoni alkoi vähän aikaa sitten temppuilla tavalla, joka toi heti ajatukseni takaisin aknevuosiini. Leuan alueelle alkoi ilmestyä kipeitä, ihonalaisia näppylöitä, jotka tunnistin kyllä hormoneista ja erityisesti stressistä johtuviksi. Samat pahkurat ilmestyivät myös yläselän, dekolteen ja kaulan alueelle. Mietin kauhulla mielessäni, palaisiko ihoni yhtäkkiä vuosia taaksepäin ja saisinko seurakseni aikuisiän aknen.

Viimeajat ovat olleet töissä ihan erityisen stressaavia ja kun elämään vielä lisää mukaan kiireiden aikaansaaman, poikkeuksellisen runsashiilarisen ravinnon ei ole ihmekään, että ihokin protestoi.

Mario Badescu Acne Facial Cleanser

Ostinkin siis meiltä töistä kokeiluun Mario Badscun salisyylihappoa sisältävän Acne Facial Cleanserin, joka on nimensä mukaisesti tarkoitettu epäpuhtaan ihon hoitoon. Tuotteessa vaikutti olevan kaikin puolin optimaalinen koostumus, sillä se lupaili kuoria ihon pinnalta sitä tukkivaa kuollutta ihosolukkoa sekä kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa samalla.

Ihoni kaipasi kaikkia mahdollisia apukeinoja tukkeutumisen ehkäisyksi, mutta jännitin silti, olisiko tuote kuitenkin liian pesevä sille. Epäpuhtaan ihon tuotteet kun yleensä olivat sen verran tujuja, että pinnaltaan kuitenkin helposti kuivuva ihoni voisi ottaa niistä nokkiinsa ja alkaa jopa hilseillä, mikä pahentaisi tilannetta entisestään: hilseilevän kuivalla iholla näppyjen kaunis peittäminen kun on suorastaan mahdotonta!

Mario Badescu Acne Facial Cleanser

Geelimäinen tuote ei muiden saman merkin tuotteiden tapaan koreile ollenkaan pakkauksellaan, mutta sen pullo oli joka tapauksessa käytännöllinen korkkinsa ansiosta. Tuotteessa olikin jopa hieman hämmentävää, kuinka karulta sen ulkomuoto vaikutti verrattuna siihen, miten ylellisen oloinen sisältö siinä kuitenkin osoittautui olevan.

Olin olut varma, että geelissä on apteekkimainen, hajusteettoman kosmetiikan jopa vähän liimamainen haj…tuoksu, mutta tuote tuoksuikin suorastaan ylelliseltä hoitolatuotteelta! Se puhdisti ihon hellästi eikä kuivattanut sitä yhtään. Olin totaalisen yllättynyt sekä ihastunut ja ymmärsin heti täysin, miksi merkin tuotteita fanitetaan niin kovasti. Ihastuin tuotteeseen jopa niin suuresti, että mätin virtuaaliostoskoriini siihen tutustuttani vielä lisää Mario Badescun tuotteita!

Olen käyttänyt puhdistusgeeliä nyt hyvällä menestyksellä jo useita viikkoa ja pidän siitä kovasti. En tietenkään uskalla antaa kunniaa ihon viimeaikaisesta rauhoittumisesta yksin tälle tuotteelle, mutta voin silti hyvillä mielin sanoa, että tämä on ollut erittäin postiivisesti mukana tukijoukoissa ja suosittelen tätä lämpimästi kaikille epäpuhtauksiin taipuvaisen ongelmaihon kanssa painiville!

*Mario Badscu Acne Facial Cleanser löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

Mario Badescu Acne Facial Cleanser

Onko teillä jakaa hyviä kokemuksia Mario Badescun ihonhoitotuotteista?

4 kommenttia artikkeliin ”Puhdistustuote epäpuhtaalle iholle: Mario Badescu Acne Facial Cleanser”

  1. Mario Badesculla tuntuu olevan hyviä ihonhoitotuotteita, mutta itse onnistuin ostamaan omalle iholleni liian tehokkaan tuotteen eli Silver Powderin. Sen on tarkoitus vähentää mustapäitä, mutta tuote kuivatti kasvojani liikaa 🙂

Kommentointi on suljettu.