Upside Down Mascara

Rrrrakastan ihania kosmetiikkainnovaatioita! 
Uusia kosmetiikkatuotteita alkaa olla jo haastavaa keksiä, mutta on suunnattoman viihdyttävää katsoa, kuinka pyörä tunnutaan keksivän siitäkin huolimatta yhä uudelleen ja uudelleen.
Uusin kosmetiikkahimotusinnovaatio on minun kohdallani ollut Sephoran Upside Down Mascara, joka kaikessa hassuudessaan vaan näyttää aivan mielettömän kiinnostavalta tapaukselta.
Innovatiivista harjaa voi käyttää kolmella tavalla. Harjakset voi pitää erillään ja käyttää ripsiväriä tavallisen mascaran tapaan hieman kevyempää lopputulosta ripsille tarjoillen tai puristaa yhteen luoden runsaasti massaa ripsille tuovan jättiläisharjan. 
 
Kolmas käyttötapa on kuitenkin se innovatiivisin: Harjakset voi puristaa yhteen ripsien ympärille, jolloin ripset saavat varmasti oman osansa ripsivärikuorrutteesta niin päältä, alta, sivuilta kuin välistäkin. Ja jos homman tahtoo vielä vieläkin reippaamalle tasolle, voi kaikkia kolmea tapaa yhdistellä tuoden ripsille todellisen wow-efektin!
Arvatkaa vaan, kuka suunnittelee jo mielessään matkaa ihan minne tahansa, missä Sephoran tuotteet ovat tarjolla!
Kuka muu innostui tästä keksinnöstä?
PS. Tämä ei muuten ollut aprillia. 😉

17 kommenttia artikkeliin ”Upside Down Mascara”

  1. Tuota haluaisin kokeilla. Minulla on ohuet tynkäripset ja niihin saa laittaa väriä ihan reippaasti, että näyttää miltään. Ja harjankin pitää olla sellainen, että se tahna levittyy ripsiin.

  2. Kuulostaa jännältä! Mutta vähän siltäkin, että miten tuollaista osaa käyttää? Luulisi, että ripsiväriä tulee liikaa ja kun molemmilta puolilta tulee väriä, niin taivutukset suoristuisivat. Ja tuon laittamisen luulisi sotkevan tosin onhan olemassa vanupuikot sitä varten. Tätä olisi hauska kokeilla.

  3. Ajatuksen tasolla mielenkiintoinen, mutta mitenköhän toteutuspuoli eteenkin tuon "ripse harjojen väliin" -moden kanssa… Siinä saattaa olla sekä ala- että yläluomi hyvässä ripsarikuorrutteessa, kun vähän huolimattomasti söhäisee tai vahingossa räpäyttää kesken operaation. 😀

  4. Mä käytän ihan normaalia harjasta sekä ripsien päällä että normaalisti alhaalta, tuskin tuolle olisi tarvetta 😀

  5. Kuulemma tuo maskara on melko sottaavaa sorttia tuolla viimeisellä tavalla levitettynä. Siis luomet tahriintuvat helposti levittäessä.

  6. Mulla on kyseinen tuote ollut kuukaudenpäivät käytössä. Oma kokemus oli ihan jees, väriä tosiaankin tulee runsaasti!!! Sottaa kyllä luomet pikkuisen, mutta on sen vaivan arvoinen 😉 Suosittelen testaamaan! 🙂

  7. Luen paljon ranskalaisia kauneusblogeja ja suuri osa bloggaajista on valittanut, että ko. maskara sotkee huomattavasti enemmän kuin perinteinen versio. Lisäksi harjoihin tulee massaa niin paljon, että se jättää hyvin herkästi ripset klimppisiksi. Siksi en ole itsekään yhtään innostunut kokeilemaan, vaikka olen nähnyt mainitun tuotteen monta kertaa Sephoralla eikä se maksa edes kahtakymppiä.

  8. Hypistelin tätä tänään Lissabonin Sephorassa. Jäi kauppaan vaikka edullinen olikin. Ainakin itse taitaisin saada tätä enemmän luomille kuin ripsiin 🙂

  9. Kiitos kaikille kommenteista! Moni on tosiaan näköjään tuominnut mascaran sottaavana, mutta silti sisäinen seikkailijani huutaa sen kokeilun perään… 🙂

  10. Oon ite kyllä miettinyt että miten ihmeessä sitä saa laitettua ilman että koko luomi on mustana ja meikit pilalla…

Kommentointi on suljettu.