Vuoden 2018 parhaat korealaiset ihonhoitotuotteet

Tein jo kaksi postausta, jotka ovat summanneet yhteen vuoden 2018 parhaat kosmetiikkalöydöt. Toisessa niistä listasin kaikki vuoden 2018 parhaat meikkituotteet ja toinen listaus taas kokosi yhteen vuoden 2018 parhaat ihonhoitotuotteet ja hiustuotteet.

Kaikkein lähinnä sydäntäni vuonna 2018 on kuitenkin ollut korealainen kosmetiikka, joten kokosin kaikki parhaat korealaisen kosmetiikan löydöt omaksi kokonaisuudekseen.

Dr.Jart+ Derma Clean Micro Water puhdistusvesi kokemuksia Ostolakossa Virve

Paras puhdistusvesi: Dr.Jart+ Dermaclear Micro Water

Siinä missä meillä länsimaissa suositaan ihon puhdistavia misellivesiä, ovat Etelä-Koreassa suositumpia puhdistusvedet. Suurin ero näiden kahden saman asian puhdistuksen suhteen ajavan tuotteen välillä on se, että korealaiset puhdistusvedet eivät vain puhdista ihoa vaan ne myös hoitavat sitä.

Tästä ihon hyvin puhdistavasta puhdistusvedestä tekee aivan erityisen on se tunne, jonka se iholle jättää. Tuote sisältää nimittäin runsaasti erilaisia luonnosta saatavia ainesosia kuten bergamottiöljyä, madecassosidea, helmipuuteria, fermentoitua hiivaa, useita luonnollisia uutteita ja jopa sakea. Näiden ainesosien ansiosta iho jää tämän puhdistusveden jälkeen paitsi ihanan puhtaan, mutta myös kosteutetun, ravitun ja hoidetun tuntuiseksi, mutta ei kuitenkaan öljyisen klähmäiseksi.

Puhdistusvedestä voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

Paras puhdistusöljy: Innisfree Apple Seed Cleansing Oil

Tässä iholta hyvin vedellä huuhtoutuvassa puhdistusöljyssä oli pehmeän omenainen tuoksu, joka muistutti niiden kirpeiden omenaremmin tuoksua, joilla lapsena herkuttelin. Puhdistusöljy sisältää mm. omenaöljyä ja omenauutetta, jotka yhdessä sen muiden ainesosien kanssa auttavat hoitamaan ihoa ja tekemään siitä puhtaan sekä pehmeän. Puhdistusöljy sopii loistavasti paitsi kasvomeikin, myös silmämeikin puhdistukseen. Se tuntuu iholle hierottaessa ihanan ravitsevalta, mutta huuhtoutuu kasvoilta silti vaivatta pois vedellä.

Puhdistusöljyssä on keskitäyteläinen koostumus, joka sopii periaatteessa kaikille ihotyypeille, mutta jota itse ehkä kuitenkin mielummin suosittelisin sen täyteläisyyden vuoksi enemmän normaalista kuivalle ja kosteusköyhälle iholle.

Puhdistusöljystä voi lukea tästä aiemmasta postauksestani lisää. 

huxley cleansing gel puhdistusgeeli kokoemuksia ostolakossa virve vee

Paras ihonpuhdistustuote: Huxley Cleansing Gel; Be Clean, Be Moist

Tämä puhdistusgeeli meni heittämällä kaikkien aikojen parhaaksi koskaan kokeilemakseni puhdistusgeeliksi. Puhdistusgeelissä on ihanan ylellinen, huxleymainen tuoksu, jota itse rakastan. Se on pehmeä ja miellyttävän mieto, mutta silti ylellinen ja varsin selkeästi erottuva.

Kirkas ja erittäin riittoisa puhdistusgeeli on ohutta ja jopa suorastaan juoksevaa. Se vaahdottuu kosteissa käsissä hieman ja puhdistaa kasvojen ihon aivan täydellisesti. Tämä ihana puhdistusgeeli pesee ihon hyvin, mutta on silti hyvin hellävarainen ja jättää ennen kaikkea ihon aivan uskomattoman kosteutetun tuntuiseksi, mikä on hyvin epätyypillistä puhdistusgeeleille – ihan kuin iholle olisi tällä pestessä jopa lisätty kosteutta.

Puhdistusgeelistä voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

Huxley Secret Of Sahara Toner; Extract It kasvovesi kokemuksia Ostolakossa VIrve Vee

Paras kasvovesi: Huxley Secret Of Sahara Toner; Extract It

Tästä kasvovedestä tuli suosikkini jo ensimmäisellä käyttökerralla, sillä niin hyvin se minut vakuutti. Kasvovesi on koostumukseltaan melko vesimäisen ohutta, mutta sen juoksevan olomuodon ei kannata antaa harhauttaa. Siinä on nimittäin älyttömän hoitava, ravitseva ja kosteuttava koostumus, joka tekee ihosta täyteläisen kosteutetun ja aivan ihanan pehmeän. Tämä kasvovesi on todellinen janoisen ihon sankari, jota voin suositella oikeastaan kaikille ihotyypeille.

Kasvovedestä voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

Holika Holika 3 Seconds Starter Vita Complex Hoitoneste Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Paras hoitoneste: Holika Holika 3 Seconds Starter

Korealaisen kosmetiikan parasta antia ovat kosteuttavat hoitonesteet, jotka tehostavat ihonhoitorutiinia. Omia suosikkejani oli aluksi kuvassa näkyvä Holika Holika 3 Seconds Starter Vita Complex -hoitoneste, jota kehuin blogissani pariinkin otteeseen. Paitsi että sen vesimäisen ohut koostumus tuo iholle tehokasta kosteutusta, auttaa se myös kirkastamaan ja heleyttämään ihoa.

Olin siihen hyvin tyytyväinen, mutta kun kokeilin sen sisartuotetta Holika Holika 3 Seconds Starter Hyaluronic Acid -hoitonestettä, olin vieläkin tyytyväisempi. Hyaluronihappoa sisältävä sininen versio nimittäin kosteuttaa ihoa aivan mielettömän hyvin enkä ole ajatuksieni kanssa varmasti yksin, sillä kuten olen kertonut, on se meillä töissä ainakin Holika Holikan myydyin tuote. En ehtinyt tehdä siitä blogiin viime vuonna postausta, mutta lupaan tehdä sen pian. Sitä odotellessani nimeän sen kuitenkin jo nyt vuoden parhaaksi hoitonesteeksi, sillä en voi lähteä väittämään, että tämä keltainen versio olisi voinut peitota sitä.

Holika Holikan hoitonesteistä voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani. 

Ostolakossa THANK YOU FARMER tuotteet kokemuksia

Paras seerumi: THANK YOU FARMER True Water Deep Serum

Tämä kasvoseerumi on täynnä iholle tehokasta kosteutusta ja hoitoa tuovia aktiiviaineita, joista useat ovat peräisin luonnosta. Seerumissa on mieto, hieman sitruksinen tuoksu ja melko erityinen koostumus. Paitsi että se on pakattu täyteen kiinnostavia tehoaineita, se myös käyttäytyy kiinnostavasti. Se on nimittäin melko ohutta, mutta hieman venyvää kuitenkin ilman limaista tuntua. Käytännössä se käyttäytyy iholla samalla tavalla kuin korealaisessa kosmetiikassa suosittu etanaseerumi, mutta sen koostumus on kasviperäinen.

Seerumi tuo iholle tehokasta kosteutusta, mutta imeytyy todella hyvin. Se muodostaa ihon pinnalle kosteuden haihtumista ehkäisevän suojan ja sen heleä pinta auttaa jopa meikkituotteita levittymään ja kiinnittymään iholle paremmin. Tämä seerumi sopii loistavasti kosteusköyhälle iholle ihotyypistä riippumatta.

Tästä kasvoseerumista voi lukea lisää aiemmasta postauksestani täältä.

Holika Holika Good Cera Super Ceramide Mist -kasvosuihke tuo tehokasta kosteutusta kuivalle ja herkälle iholle. Kasvosuihkeen ravitseva koostumus auttaa vahvistamaan ihon luonnollista suojaa keramidien avulla

Paras kasvosuihke: Holika Holika Good Cera Super Ceramide Mist

Tämä erittäin hienojakoisena huntuna iholle laskeutuva suihke on tehty nimenomaan kuivalle ja herkälle iholle tuomaan kosteutusta ja rauhoittamaan ihoa. Siinä on hellävarainen koostumus ja ihoneutraali pH 5.5, minkä ansiosta se on täydellinen tuote jopa korvaamaan ihon kasvopesun jälkeen tasapainottavan kasvoveden. Suihke sisältää runsaasti erilaisia luonnon uutteita ja öljyjä sekä ihon lipidikalvoa vahvistavia keramideja, jotka yhdessä auttavat sekä tuomaan iholle kosteutusta että huolehtimaan, ettei kosteus pääse haihtumaan iholta. Suihke on hoitava, mutta niin kevyt, ettei se jätä ihoa rasvaisen klähmäiseksi.

Kasvosuihke on kehitetty erityisesti kuivalle ja herkälle iholle, mutta sanoisin minkä tahansa kosteutta janoavan ihotyypin nauttivan siitä juuri sen hienojakoisuuden ansiosta. Tykkään itse käyttää kasvosuihketta ihollani kerrostettuna hoitonesteen tapaan tuomassa tehokasta kosteutusta, kosteuttavan seerumin tai hoitonesteen päällä lisäkosteuttajana ja ylipäätään ennen kosteusvoidetta tai kasvoöljyä (sekä joskus vielä niiden jälkeenkin ihan vain varmuuden vuoksi) lataamassa ihon kosteusvarastoja.

Kasvosuihkeesta voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

Paras kosteusvoide: Laneigen Essential Balancing Emulsion

Tästä ohuesta, mutta hyvin kosteuttavasta kosteusemulsiosta on olemassa useampia versiota, joista kahteen tykästyin todella kovasti käytettyäni niistä hyvin riittoisat matkakoot.  Molemmat kosteusemulsiot hyödyntävät Laneigen Hydro-ion Mineral Water -ainesosaa, jota valmistetaan ravitsevan kvinoan avulla. Tämä ainesosa auttaa kuulemma tuomaan kosteuden iholle erittäin nopeasti. Water Essential Activator -teknologia auttaa puolestaan ylläpitämään kosteustasapainoa ja säilyttämään kosteuden iholla tunteja.

Laneige Essential Balancing Emulsion Light -kosteusemulsio on tehty nimenomaan pintakuivalle sekaiholle, jota kiristelee kuivuuden vuoksi, mutta joka silti rasvoittuu. Kosteusemulsio tuo iholle ihanan kosteutetun ja pehmeän tunteen, mutta iholle ei silti jää sen jäljiltä rasvaista pintaa. Iho on tavallaan mattainen, mutta ei silti puuterisen mattainen ja kiristelevä. Kosteusemulsio auttaa aivan loistavasti pitämään ihon kosteutettuna, mutta silti sen kerrotaan sisältävän liiallista talia imeviä puuterimaisia ainesosia.

Laneige Essential Balancing Emulsion Moisture -kosteusemulsio on puolestaan kehitetty normaalista kuivalle iholle, jonka pinta saattaa jopa hilseillä. Voide tuntuu iholle levittäessä hieman rasvaisemmalta, mutta on silti miellyttävän kevyt. Voide jättää iholleni ihanan pehmeän, kosteutetun ja ravitun tunteen, mutta ei silti tunnu liian rasvaiselta tai raskaalta.

Näiden kahden lisäksi saatavilla on myös erittäin kuivan ihon Essential Balancing Emulsion Ultra Moisture sekä herkän ihon Essential Balancing Emulsion Sensitive.

Kosteusemulsioista voi lukea lisää täältä. 

Paras silmänympärysvoide: Innisfree Orchid Eye Cream

Innisfreen suosittu silmänympärysvoide on täynnä ihoa tehokkaasti ravitsevia ainesosia, joiden lisäksi se sisältää mm. silmänympärysten pigmentin sävyä tasoittavaa arbutiinia. Sen koostumus on melko täyteläistä, mutta ei kuitenkaan mitään kovaa ja paksua jankkia, vaan ravitsevan voidemaista. Tämä silmänympärysvoide sopii täydellisesti käytettäväksi yöllä ihon tehokkaassa ravitsemisessa, mutta sen koostumus sulautuu iholle ongelmitta myös päivällä meikin alle. Perinteisen 15 ml sijaan purkissa on 30 ml tuotetta, josta riittää pitkään iloa karskillakin kädellä annosteltuna.

Silmänympärysvoiteesta voi lukea lisää aiemmasta postauksestani täältä. 

Secret Key Hyaluron Soft Micro-Peel Toner kasvovesi korealainen kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Paras kuorinta: Secret Key Hyaluron Soft Micro-Peel Toner

Korealainen kosmetiikka on tunnettu hellävaraisesuudestaan ja suosituimmat korealaiset kuorintatuotteet ovat rakeettomia. Itse tutustuin viime vuona tähän kuorivaan kasvoveteen, joka sisältää sekä ihon pintaa kuorivia ja ihoa kirkastavia AHA-happoja että öljyliukoista, ihohuokosia sisältäpäin kuorivaa ja epäpuhtauksia ehkäisevää BHA-happoa. Näiden lisäksi se on pullollaan luonnonmukaisia uutteita ja ihoa kosteuttavia ainesosia kuten hyaluronihappoa. Tuote onnistuu todellakin sekä kosteuttamaan, kirkastamaan että puhdistamaan ihoni ja tekemään siitä täyteläisen pehmeän tuntuisen, heleämmän näköisen sekä jopa ehkäisemään epäpuhtauksia.

Tätä kasvovettä voi käyttää iholla vaikka päivittäin, sillä siinä on kosteuttavien ainesosien ansiosta hyvin hellävarainen koostumus, joka ei esimerkiksi edes ärsytä omaa suunympärysihoani, joka tavallisesti närkästyy kaikista kuorivista hapoista suunympärysihottumalla reagoiden.

Tästä kuorivasta kasvovedestä voi lukea lisää aiemmasta postauksestani täältä. 

PACKage kangasnaamiot kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Paras kangasnaamio: PACKage Everyday Bouncy Mask

Tämä kangasnaamio on kehitetty nimensä mukaisesti lisäämään ihon kimmoisuutta ja sen seerumin hellävarainen, ihoa stimuloimaton koostumus sopii vaikka päivittäiseen käyttöön. Kangasnaamio hyödyntää syväkosteuttavaa seerumia, joka sisältää tulehduksia ehkäisevää hunajan uutetta ja propolis-uutetta, fermentoitua hiivaa sekä hyaluronihappoa. Kangasnaamion seerumi oli lähes geelimäisen täyteläistä ja tuntui iholla miellyttävän raikkalta ja jopa rauhoittavalta. Naamio pysyi lupauksensa mukaisesti kosteana todella pitkään. Kun naamion poisti iholta, tuntui iholla sen jälkeen vielä olevan geeliä, mutta iho ei silti ollut klähmäinen vaan täyteläisen kosteutettu ja heleä.

Naamion kangas on valmistettu eukalyptuksesta saatavasta Tencel-kuidusta, jonka valmistus on kuulemma ympäristöystävällistä, sillä sen valmistuksessa käytettävät aineet voidaan käyttää yhä uudelleen ja uudelleen. Tencel-kuitu sitoo myös tehokkaasti kosteutta, mikä auttaa ehkäisemään kasvonaamion sisältämän seerumin haihtumista, jolloin iho ehtii rauhassa hörppiä sisäänsä naamion kosteuttavia ja hoitavia tehoaineita.

Kangasnaamiosta voi lukea lisää aiemmasta postauksestani täältä.

Paras kasvonaamio: Skinfood Coconut Sugar Mask Wash Off

Tämä vanukasta sekä ulkonäöltään että tuoksultaan muistuttava kasvonaamio sisältää ihoa hellästi kuorivia, kookossokerista ja kookoksesta valmistettuja kiteitä sekä ihoa tehokkaasti ravitsevia ainesosia. Näiden yhdistelmän ansiosta ihosta tulee sekä heleän ja sileämmän tuntuinen että kosteutettu ja ravittu, mutta samalla myös puhtaan tuntuinen.

Naamiota voi käyttää parillakin eri tavalla, mutta tykkään itse hieroa tätä hieman kostealle iholle hetken ja jättää tämän sitten vaikuttamaan kasvoille vielä noin 10-15 minuutiksi. Lopuksi naamio huuhdellaan iholta pois haalealla vedellä.

Kasvonaamiosta voi lukea lisää täältä.

Ostolakossa korealaiset finnitarrat

Paras tuote finneille: 3M Nexcare -finnitarrat

Nämä supersuositut, läpikuultavat täsmähoitotarrat on valmistettu haavojen ja rakkojenkin hoidossa käytettävästä hydrokolloidista ja kun tarra asetetaan finnin päälle, auttaa se kuivattamaan sen imemällä finnistä kosteutta ja talia. Samalla se tuo myös näpylle suojaa.

Finnitarrat todellakin imevät yön aikana näpyistä ulos talia ja kuivattivat niitä, mutta eivät tee ihosta rutikuivaa kuten tujuimmat finnintappotuotteet. Ihan yhdessä yössä finni ei välttämättä kuitenkaan parane, mutta pari yötä lapun alla auttavat minulla ainakin tekemään suoranaisia ihmeitä ja nopeuttamaan finnin tyhjentymistä.

Näistä korealaisista finnitarroista voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

Huxley kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Vuoden kiinnostavin tuotemerkki: Huxley

Ihastukseni Huxley-merkkiä kohtaan ei varmasti ole jäänyt kellekään epäselväksi. Huxley on hieman poikkeuksellinen korealainen kosmetiikkamerkki, sillä sen minimalistinen linja eroaa monista muista korealaisista tuotemerkeistä, mikä kuitenkin varmasti on juuri se syy, minkä vuoksi suomalaiset voivat ihastua merkkiin. Huxley nimittäin uskoo, että vähemmän on enemmän ja paitsi että se näkyy merkin tuotteiden ulkoasussa, näkyy se myös merkin tuotevalikoimassa, joka on luotu hyvin yksinkertaiselle pohjalle. Huxleyn tuotteilla ei ole tarkoitus luoda kymmenvaiheista ihonhoitorutiinia, vaan kaikki hoidetaan huomattavasti simppelimmin.

Merkki uskoo vakaasti, että parhaat asiat tulevat mukavuusalueen ulkopuolelta, minkä vuoksi se hyödyntää tuotteissaan myös sen ajatuksen mukaisia ainesosia. Huxley-tuotteille tunnuksenomaisin ainesosa on karulta aavikolta saatava antioksidanttinen kaktusviikunan siemenöljy, minkä lisäksi ainesosia ammennetaan myös merien syvyyksistä ja korkealta vuoristosta. Huxley-tuotteet ovat kuulemma jopa kuivassa, iholle rankassa sisäilmassa jatkuvasti töitä tekevien korealaisten lentoemäntien suosikkituotteita enkä ihmettele asiaa yhtään.

Huxleysta voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

Ostolakossa parhaat korealaiset ihonhoitotuotteet

Mitä hyviä korealaisia ihonhoitotuotteita te löysitte?


Lue myös:
Kaikki korealaisesta kosmetiikasta

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

20 kommenttia artikkeliin ”Vuoden 2018 parhaat korealaiset ihonhoitotuotteet”

 1. Tuo Innisfreen öljyputsari on myös mun suosikki, katsotaan jos saisin Huxleyn tänä vuonna testiin 🙂 Jemmoissa on vaikka ja mitä länsimaista (luonnon)kosmetiikkaa, jotka tosin odottavat ensin testivuoroaan.

 2. Pakko jakaa tässä nyt postaukseen kuulumaton, nolo ja erittäin edullinen, mutta ah, niin toimiva kulmakarva-vinkki :D.

  Lueskelin Virven vanhaa postausta kulmasabluunoista ja päätin tilata sellaiset itsellenikin. Ongelmani on melko samanlainen kuin Virvellä – olen toisen kulmakarvani muotoon tyytyväinen, mutta toista en osaa millään meikata samanlaiseksi.

  Ennen tilauksen tekemistä silmiini osui kuitenkin keittiön pöydällä lojunut raejuustopurkin pyöreä, läpinäkyvää muovia oleva kansi. Siitä se idea sitten lähti :D.

  Leikkasin ensin kontaktimuovista (sitä oli sattumalta kotona) reilun kokoisen palasen, jonka liimasin paremman kulmakarvani päälle. Sen jälkeen piirsin permanent-tussilla kulmakarvani alareunan muodon tähän kontaktimuoviin – siitä näkyi kulmakarva näppärästi läpi. Tämän jälkeen kontaktimuovi irti kasvoista (kulmakarvoja ei lähtenyt onneksi samalla 😀 ) ja kulmalinjan muodon leikkaaminen muoviin.

  Sen jälkeen liimasin tuon oikean muotoisen kontaktimuovipalan läpinäkyvään raejuustopurkin kanteen kiinni. Leikkasin vielä tästä kannesta samanmuotoisen palan, jossa kulman alalinja on siis palasen yläreunana. Ja tittidii, kulmasapluuna oli valmis!

  Toimii siis samoin kuin Virven ostamat, eli piirrän sapluunan avulla vain kulman alareunan, käännän sapluunan ympäri ja piirrän toisen kulmakarvan alareunan linjan peilikuvaksi. Lopuksi piirrän loput kulmista vapaalla kädellä.

  • Tuota systeemiä voisi kokeilla kulamkarvojen nyppimisessä! Piirtää kulma-tai rajauskynällä alareunan muodot samanlaisiksi, ja sit vain bye bye hajakarvat! 🙂

 3. Viime vuoden korealaisostoja olivat mm. Skin Foodin Propolis Enrich Essence, joka tuo mukavan kosteutuslisän kerrostukseen, sekä Klairsin Smoothin Tonerin hajustamaton versio. Ihan mukavia, mutta eivät mullistavia. Muutenkin olen vähentänyt korealaiskosmetiikan hankintoja – kaapeissa kun on rajalliset tilat..

 4. Kiitos taas hyvästä postauksesta, tästä sai taas hyviä vinkkejä tulevaisuuden kosmetiikkahankintoihin! 😉

  Tuli tässä mieleen (aiheesta sivuten) kun tilasin jenkeistä Son & Parkin beauty waterin, että kuinkakohan eri lämpötilojen suuret vaihtelut vaikuttavat kosmetiikkaan kun sitä tilaa kaukaa ja tuote esim. joutuu olemaan kylmässä ruumassa pitkiä aikoja? Oma beauty waterini oli aika heppoisesti pakattu ja saapui kylmänä pakkaspäivänä, ja kun olin kiikuttanut kylmän pullon suoraan lämpimään kylppäriin mieleeni tuli jos nämä suuret lämpötilavaihtelut jotenkin voivat vaikuttaa (negatiivisesti) tuotteen latuun. Sattuisikohan sinulla olemaan tästä aiheesta tietoa tai arvausta? 🙂

  • Suuret lämpötilanvaihtelut voivat toki vaikuttaa tuotteiden koostumuksiin ja tavallisesti se näkyy käsittääkseni parheiten emulsioissa. Uskon kuitenkin, että jos tuote vaikuttaa olevan kunnossa niin toimii varmasti hyvin edelleen. 🙂

 5. Olen löytänyt erittäin mahtavia tuotteita blogisi kautta. Esimerkiksi CosRX, HolikaHolika ja nyt viimeisimpänä MISSHA. Tykkään käyttää samaa sarjaa kaikissa tuotteissa ja täytyy sanoa, etten tiedä, tulisinko enää ilman hoitonestettä toimeen. K-beauty ratkaisi kuivan ihon ongelmat talvisin. Seuraavaksi haluan tutustua Thank You Farmeriin ja G9SKIN puhdistustuote kasvoille, joka tuli Eleven joulukalenterista, oli jotain niin täydellisen ihanaa tuoksua myöden, joten se tulee myös hankittua. Blogisi on erittäin inspiroiva!

 6. Hei pakko kysyä mikä ero onkaan hoitonesteellä ja essencellä? Onko ne eri vai sama asia ja korvaavatko toisensa? Aloin miettiä että jos on tuo Holika Holikan hoitoneste ja Cosrx etana essence niin käytetäänkö niitä peräkkäin ? Ja pitäisikö vielä seerumi siihen päälle ?

  • Essence on hoitoneste suomeksi, eli sama asia. 🙂 Eli ensin essence/hoitoneste ja sitten seerumi.

  • Kiitos linkistä, täytyykin perehtyä aiheeseen! Toivotaan, että tuo kannustaa japanilaisia kosmetiikkamerkkejä tulemaan EU:n alueelle myyntiin. Tähän asti ne suositut merkit kuten Hada Labo yms. eivät ole olleet kovin kiinnostuneita jostain syystä. :/

 7. Ei vain hyviä, vaan superhyviä: Whamisa Toner Deep Rich -syväkosteuttava kasvovesi! Sekä Whamisa Nourishing Cream -kosteusvoide.

 8. Holika holikan essensse, se sininen on ihan ykkönen ja heti perässä tulee punainen versio. Mutta tuo keltainen on liian lirua ja epämiellyttävän tuoksuista.
  tykkään käyttää iltaisin tuhdimpaa silmänympärysvoidetta ja Clinique purnukan pohja alkaa paistaa. Mutta kun sitä ei tarvitse paljon spaattelilla annostella, niin näyttää riittävän vielä tovin. Mutta olen jo alkanut miettimään mikä olisi seuraava. Oliko suosittamasi Innisfree Orchid Eye Cream myynnissä Elevenillä? Onko jossain korealaisessa silmänympärysvoiteessa suojakerrointa?

  • Minä en oikein innostunut siitä punaisesta kun siinä oli muita niin paljon huonompi INCI. :/

   Innisfree ei ole valitettavasti toistaiseksi (virallisesti ainakaan) tullut myyntiin Eurooppaan.

   Minulle ei ole kohdalle sattunut korealaista, suojakertoimellista silmänympärysvoidetta. Jos jollekin muulle tulee mieleen niin vinkatkaa ihmeessä! 🙂

 9. Heippa Virve! Tilasin Huxleyn tonerin ja minulla on ennestään käytössä Madaran kasvovesi… Korvaako Huxley tuon vai voinko laittaa sitä Madaran jälkeen?
  Kiitos jo etukäteen vastauksesta! 🙂

  • Vähän makuasia. Voi ihan käyttää korvaamassa tai jos haluaa pyyhkiä Madaran kasvovedellä kasvot vanulapun kanssa ja käyttää Huxleyn kasvovettä sen jälkeen hoitonesteenä niin onnistuu myös niin. 🙂

Kommentointi on suljettu.