Täydellinen shampanjan sävyinen luomiväri – L’Oréal Color Roche l’Ombre Pure 206 Little Beige Dress

Täydellinen shampanjan sävyinen luomiväri on jo vuosia ollut yksi meikkini tärkeimmistä tuotteista. Silmämeikkejäni katselleet ovatkin voineet huomata, että sävy vilahtelee vuodesta toiseen kuvissani, mutta aina kun joku kysyy, mikä sävy on kyseessä olen joutunut sanomaan etten ole varma.

Shampanjan sävyinen luomiväri

Minulla on nimittäin vuosien saatossa kulunut useita tällaisia sävyjä, joita on ilmeisesti löytynyt varsin hyvin nimenomaan minulle kertyneistä Diorin viisikoista. Omat sävyni ovat nimittäin olleet peräisin mikä mistäkin paletista, joiden sävyt olen sekoitellut itse keskenään luodakseni  itselleni sopivia kokonaisuuksia.

Nyt olen kuitenkin viimein löytänyt yhden aivan loistavan shampanjan sävyisen luomivärinapin, jota ei ole edes hinnallakaan pilattu.

L'Oréal l'Ombre pure 206 Little Beige Dress

Sain ennen joulua L’Oréalilta ihanana yllätyksenä merkin (ilmeisesti vain PR-tarkoitukseen tehdyn) joulukalenterin, jonka luukkujen sisään oli kätketty 24 ihanaa L’Oréal-tuotetta. Olin aivan innoissani kalenterista, sillä L’Oréal tekee minusta laadukkaita meikkejä edulliseen hintaan enkä ollut viime vuonna kokeillut niitä enää kovin usein, joten kalenteri oli mitä parhain tapa päivittää L’Oréal-tietämystäni ajan tasalle.

L'Oréal l'Ombre pure 206 Little Beige Dress

Kalenterista löytyi merkin Color Roche l’Ombre Pure -soololuomiväri sävyssä 206 Little Beige Dress, joka on aivan täydellinen tapaus.

L'Oréal l'Ombre pure 206 Little Beige Dress

Tuotteen takapuolen pakkausmerkinnöissä lukee sen olevan ”gel-infused eyeshadow”, mikä ilmenikin sen koostumuksessa hyvin. Luomiväri on ihan puuterimainen, mutta ei pölyisen kuiva vaan täyteläisen pigmenttinen.

L'Oréal l'Ombre pure 206 Little Beige Dress

Rakastan tällaista helppoa kalpean kultaista sävyä, sillä se sopii lähes jokaiseen tilanteeseen ja lähes jokaiselle. Levitän sen itse yleensä ensin liikkuvalle luomelle applikaattorilla, joka pakkaa sitä iholle intensiivisenä ja sen jälkeen sivelen vielä applikaattoriin jääneet sävyt luomivaosta kulmakarvojen alle asti.

L'Oréal l'Ombre pure 206 Little Beige Dress

Vaalea helmiäishohtoinen sävy tuo yksinään jo katseeseen helppoa kirkastusta näyttämättä kuitenkaan liian kovalta tai silmiinpistävältä.

L'Oréal l'Ombre pure 206 Little Beige Dress

Itse käytän sitä yleensä aina jonkun toisen sävyn kanssa, joka voi olla mitä vaan kylmästä tai lämpimästä ruskeasta harmaaseen, violettiin tai jopa mustaan. Tämä kun sopii oikeastaan lähes minkä pariksi tahansa niin arkeen kuin juhlaankin. Tämä on myös loistava häivytyssävy varjostuksia kulaluuta kohti pehmentäessä.

L'Oréal l'Ombre pure 206 Little Beige Dress

Luomiväri on laadultaan ihanan pehmeä sekä kauniisti häivyttyvä ja kestää ihollani hyvin. Käytän sen alla aina kuitenkin pohjustusainetta, sillä mikään puuterimainen luomiväri ei kestä minulla ilman pohjustajaa ilman, että se pakenee luomivakoon muutamissa minuuteissa.

L'Oréal l'Ombre pure 206 Little Beige Dress

Minusta tällaisen monipuolisen luomivärisävyn tulisi ehdottomasti kuulua jokaisen meikkailijan meikkipussiin, sillä sen verran kätevä tämä on!

L’Oréal Paris Color Roche l’Ombre Pure -soololuomivärit löytyvät myynnistä täältä.*

L'Oréal l'Ombre pure 206 Little Beige Dress

Löytyykö teidän meikkikokoelmastanne täydellinen shampanjan sävyinen luomivärisävy?

 


Lue myös nämä postaukseni:

Helppo silmämeikki Mario Badescu Drying Lotion kokemuksia Sigma Blending Brush

Yksi kommentti artikkeliin ”Täydellinen shampanjan sävyinen luomiväri – L’Oréal Color Roche l’Ombre Pure 206 Little Beige Dress”

  1. Hassua, miten erilaiset kokemukset tuotteesta voi eri ihmisillä olla 🙂 Minä ostin saman luomivärin syksyllä, koska se näytti kaupassa juuri täydelliseltä nudesävyltä. Sävy onkin ihan ok, tosin liian shimmerinen omaan makuuni. Koostumuksesta sen sijaan en tykkää yhtään! Tuntuu, että luomiväri vain pölisee ympäriinsä, eikä levity ollenkaan niin miellyttävän samettisesti kuin toivoisin. Kun luomivärin on vihdoin saanut aseteltua luomelle, sitä löytyy vähintään yhtä paljon poskille varisseena :/

Kommentointi on suljettu.